mithrandir_gray Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας.Έχω το ανωτέρω laptopακι.Το πρωί έμπαινα κανονικά στο wifi χωρίς κανένα πρόβλημα όπως εδώ και μέρες!!Τώρα το απόγευμα το άνοιξα και δεν δουλεύει!Από κάτω του έχει έχει ένα διακόπτη με φωτάκι.Αυτός ήταν διαρκώς μπλε!!!Τώρα την ώρα που φορτώνει τα Windows γίνεται κόκκινος.Ξαναπέρασα όλους τους drivers αλλά και πάλι τίποτα.Εκεί που αναζητά τα δίκτυα μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο το Wifi.Ti φταίει και το κάνει αυτό;Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μηπως περα απο το διακοπτη υπαρχει και καποιο shortcut που πατας για να ανοιξει το wifi>το λεω γιατι το εχω δει σε μερικα laptop.δεν φτανει δηλαδη να ανοιξεις μονο τον διακοπτη αλλα θελει και την καρτα με το shortcut στο keyboard.
mithrandir_gray Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Όχι δεν έχει κάτι άλλο παρά μόνο το διακοπτάκι
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το να μην βρισκει τιποτα ειναι παραξενο.στο device manager την βλεπει την καρτα.δεν ξερω αν μπορεις να δεις αν παιζει η καρτα με κανα αλλο λειτουργικο πχ κανα linux σε live cd.η τιποτα αλλα windows παλι σε κανα cd.γιατι δεν στεκει.οκ δεν βλεπει το δικο σου αλλα να μην βλεπει και τιποτε αλλο.εκτος αν εχει πραγματι χαλασει η καρτα.δες επισης αν το hp εχει κανα ξεχωριστο προγραμμα για την ασυρματη καρτα .
mithrandir_gray Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Την βλέπει κανονικά.Είναι η Broadcom 802.11g Network Adapter .Δοκίμασα ήδη ένα πρόγραμμα της HP αλλά και αυτό δεν κάνει τίποτα.Λέει σε μύνημα ότι το Wifi ειναι απενεργοποιημένο.Θα το τσεκαρω με κανενα linux.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ναι δοκιμασε με κανα Linux.σιγουρεψου οτι δεν πατας κανα πληκτρο fn(function) και κανα f5 για να ανοιξει το wireless.δες δηλαδη πανω στα f1 εως f12 αν υπαρχει κανα πληκτρο για το wifi.το λεω γιατι το εχω δει σε διαφορα laptops να θελει και διακοπτη αλλα και keyboard shortcut για να ανοιξει.περιττο το θεωρω αλλα τι να πω.
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Linux + Broadcom Wifi = Οχι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου. Δοκιμασε ομως...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 αλλιως κανα Live cd Για windows αμα υπαρχει.
mithrandir_gray Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κύριοι το θέμα λύθηκε!!!Πήγα χθες στο χώρο που τελευταία λειτουργούσε το wifi και λειτούργησε μόνο του,Τώρα όπου και να μπω συνδέεται!Πως όμως εξηγείται αυτό
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 μαλλον δεν θα υπαρξει απαντηση σε αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα