LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτός ο κωλόγερος είναι από τις ποιο εμετικές μορφές στο gaming youtube.
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 εμένα μου αρέσει (τουλάχιστον στο wow) Δεν ξέρω για το wow,αλλά παλαιότερα σαλιάριζε με μια μικρή,όταν λέμε μικρή εννοούμε πολύ μικρή, youtuber στο WoT, όταν κάνει review σε άλλα free-to-play ανταγωνιστικά της WG τα θάβει αβέρτα/απροκάλυπτα και όταν του την λένε για τα παραπάνω βρίζει εμετικά στα σχόλια....
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 World of Warships - Arpeggio Ars Nova Announcement 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 World of Warships - Arpeggio Ars Nova Announcement Ευτυχώς είναι μόνο skins βλέπω και όχι (καλά, που να τα βάλουν), Klein fields, πυραύλους και super gravity cannons. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ θα κόλλαγε Kantai Collection crossover (skins πάλι, με τις κοπελιές πάνω) που έχουν τα WWII όπλα και όχι με Hagane no Arpeggio, αφού το πρωταγωνιστικό σκάφος (I-401) είναι υποβρύχιο! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αφού Fleet of Fog είναι OP για μοντέρνα όπλα, στο WWII θα κόλλαγαν;
djuan1988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Παίζει κανείς ακόμη WoWs; Πως σας φάνηκαν οι τελευταίες αλλαγές με την 0.5.3;
7nisiotis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Παίζω εγω αλλα οχι πολυ συχνά γιατί δεν εχω παρεα που να παιζει και παιζω μονος μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ευτυχώς δεν θα δούμε ποτέ τα AoBS skins να κάνουν κάτι τέτοιο στο WoSs.
nickarmy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 σε επόμενο παιχνίδι της εταιρίας ίσως .... εχει ξανα αποστολές για ARP (ελπίζω να προλάβω )
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ψήνεται κανείς να μαζευτουμε να βυθισουμε κανα εχθρικό πλοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα