LongTom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ήθελα να δω τα στατιστικά σου, γιατί το έχεις πάρει με κακό μάτι το παιχνίδι. Όχι ότι δεν έχει πολλά κακά / εκνευριστικά πράγματα βέβαια... γκουχ Matchmaker γκουχ Έτσι και αλλιώς σταμάτησα το random από το 3-4lvl που είδα τι εστί MM,CVs&border riding, έπαιζα σχεδόν μόνο co-op μέχρι το 5-6 lvl(new mexico,lvl V jap CA, Omaha σχεδόν στο Cleveland & Kongo προς Fuso) μετά το άφησα γιατί έπιασα τα mod στο MoWAS2 και στο Kerbal. Εάν δεν υπήρχε το co-op(που προσφέρει μια κατά γενική ομολογία ευχάριστη εμπειρία)θα το άφηνα πάρα πολύ νωρίτερα διότι είναι κλασσικό παιχνίδι της WG. Grindfest και pay-to-avoid-the-crap-stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πάντως αν κάποιος θέλει beta acc με Yubari, 3000gold, και το WOT account με Type 59 (και σχεδόν όλα ανοιχτα με πολύ καλά stats) + Email (ναι δίνω και το εμαιλ που είναι όλα τα παραπάνω registered) ας μου στείλει ένα pm Τιμή λογική και όχι κάτι εξωφρενικές που είναι συνδεδεμένες με το Type 59...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 To Co-op είναι "ευχάριστο" γιατί το ΑΙ δεν σκέφτεται πολύ καλά επιθετικά. Αμυντικά όμως, ξέρει μια χαρά να κάνει armor angling. Επίσης ή επειδή είναι vs ΑΙ ή επειδή έχει μέσα άτομα που δεν ξέρουν ότι παίζουν με ΑΙ, το teamwork είναι μηδαμινό. Kαι φυσικά τίγκα στα premium ships πολλές φορές, από άτομα που δεν ξέρουν να παίξουν την κλάση τους... To Mechwarrior Online το έχεις δοκιμάσει, LongTom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 To Co-op είναι "ευχάριστο" γιατί το ΑΙ δεν σκέφτεται πολύ καλά επιθετικά. Αμυντικά όμως, ξέρει μια χαρά να κάνει armor angling. Επίσης ή επειδή είναι vs ΑΙ ή επειδή έχει μέσα άτομα που δεν ξέρουν ότι παίζουν με ΑΙ, το teamwork είναι μηδαμινό. Kαι φυσικά τίγκα στα premium ships πολλές φορές, από άτομα που δεν ξέρουν να παίξουν την κλάση τους... To Mechwarrior Online το έχεις δοκιμάσει, LongTom; Από την άλλη τα τρολ,οι teamkillers και οι whiners είναι ελάχιστοι έως μηδαμινοί. Τα bot CV δεν κάνουν exploit την γελοία απόσταση που οπλίζουν οι τορπίλες(1-2μ) και δεν καβαλάνε επίτηδες το όριο συνέχεια για να έχουν πλεονέκτημα.. Αυτά έκαναν ευχάριστο το παιχνίδι,όχι η "ευκολία". Επίσης αυτό με το ομαδικό πνεύμα δεν το παρατήρησα ούτε στα παιχνίδια στο 5lvl στο random. Κάποιες φορές κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι μαζί,αλλά συνήθως είναι λόγω ενστίκτου και λόγω τυχαίων καταστάσεων και κλάσεων που "παίζουν" με συγκεκριμένο τρόπο. Το Mech το είχα παίξει στον Pentium MMX κάπου στα 90s,δεν θυμάμαι ποιο ήταν,αλλά από τότε δεν ξανασχολήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 περίπτωση : ήταν 4 βάσεις στη σειρά και όλοι πήγαν στην Α πραγματικά τι σκέφτονται ..... δεν ξέρω τι λέτε για το pay .. αλλά πολλές φορές έχω μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος του αγώνα (28%) και έχοντας αρκετες αυτοκτονικές τάσεις ... αλλά και σε score συνήθως στους πρώτους είμαι . κάποια μπακ να φτιαχτούν και καλά θα είναι όπως τις τορπιλες που πέφτουν στη στεριά αντι στη θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εμένα τα πράγματα που δεν μου αρέσουν: Community. Τρελό βρισίδι και αντιπαλότητα. Και λένε ότι είναι κατά πολύ πιο ήρεμο από του WoT. Tiers. Nαι, είναι της Wargaming και με αυτό το σκεπτικό λειτουργεί, αλλά μην είμαι το μόνο Tier V σκάφος σε αγώνα με Tier VIII, έτσι MM; Repair & Rearm costs. Ειδικά στα πιο πάνω tiers, πρέπει να έχεις premium account, αλλιώς "καλοπερνάς". Δεν έχω φτάσει ακόμα, αλλά στην Closed Beta που δεν είχα θέμα με τα λεφτά, όταν έβγαζα το Amagi (Tier VIII IJN BB), έκανα τον σταυρό μου και έπρεπε να πάω πολύ καλά και φυσικά να μην με φάνε, για να έχω ένα ελάχιστο κέρδος. Η ομάδα φυσικά, στον γάμο, για να προστατεύσει τα δικά της "συμφέροντα" (τον εαυτό τους). To πράγματι ατέλειωτο αρκετές φορές grind. Draw. Ρε παιδιά, αν δεν έχουμε πάρει την βάση, αλλά 6 σκάφη είναι ζωντανά και κυνηγάνε το ένα DD που κρύβεται στην άλλη άκρη του χάρτη, να πάει η νίκη σε αυτούς με τους πιο πολλούς ζωντανούς... 0 Division Tier limit. Tier 6 παιχνίδι και έρχεται ο άλλος που έχει κάνει division με τους φίλους του και έχει το Erie. Ναι ρε παιχνίδι, να παίξουν όλοι, αλλά όταν ο άλλος έχει Tier I σκάφος, μην τον αφήνεις να πάει με τους άλλους. Αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που έχει αυτά τα σκάφη σήμερα και να παίζει παρόμοια. Και στα γραφικά και ήχους είναι πολύ καλό το παιχνίδι. Είναι βασικά guilty pleasure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ξεκινάω και εγώ το παιχνίδι, να δούμε τι λέει και αυτό. Πάντως λίγο που ασχολήθηκα με world of tanks έμεινα ευχαριστημένος. Να δούμε και αυτό, διάβασα πάντως για τα "αρνητικά" του από εδώ. Μια ερώτηση μόνο. Αν δεν πληρώνεις με πραγματικά χρήματα μπορείς να την παλέψεις στο παιχνίδι ή ούτε καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς, αλλά στα πιο μεγάλα tiers 7+, αρχίζεις και το νιώθεις το grind άσχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς, αλλά στα πιο μεγάλα tiers 7+, αρχίζεις και το νιώθεις το grind άσχημα. Ναι το πιστεύω αυτό, το είχα δει και στο WoT. Εντάξει δε λέω να παίζω σε τόσο high level που να είμαι και pro, αλλά μπορεί κάποιος normal παίχτης να σταθεί αξιοπρεπώς στο τσάμπα σε τέτοια tiers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν λέω για pro playing, λέω ότι στα πιο μεγάλα tiers θα έχεις πολύ XP και χρήμα που θα χρειάζεσαι για να πας στο επόμενο tier, οπότε περισσότερες μάχες που με premium χρειάζονται περίπου οι μισές. Αν δεν τρελαίνεσαι να προχωρήσεις μακριά και γρήγορα, τότε κυριλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ωραίο το ranked .. αλλα noob players Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 German Cruisers and Soviet Destroyers are arriving on October 19th, here's an overview of what you can expect from them before I start taking a more in depth look. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ωραίο το nagato παρα πολύ δυνατό , αντε και 44.539 για το shokaku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ωραίο το nagato παρα πολύ δυνατό , αντε και 44.539 για το shokaku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν λέω για pro playing, λέω ότι στα πιο μεγάλα tiers θα έχεις πολύ XP και χρήμα που θα χρειάζεσαι για να πας στο επόμενο tier, οπότε περισσότερες μάχες που με premium χρειάζονται περίπου οι μισές. Αν δεν τρελαίνεσαι να προχωρήσεις μακριά και γρήγορα, τότε κυριλέ. καλα εγω το wot το παρατησα λογω premium shells Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα