Προς το περιεχόμενο

World Of Warships

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α είσαι και εσύ από αυτούς τους αλήτες που παίζουν CVs και χαλάν το παιχνίδι για τους άλλους; :P

Να φύγετε από εδώ,να πάτε αλλού.

Πάντως κατάφερα να εμβολίσω DD με το stock Wyoming,18.5knots ramming speed.Beat that!

• Moderators
Δημοσ.

Α είσαι και εσύ από αυτούς τους αλήτες που παίζουν CVs και χαλάν το παιχνίδι για τους άλλους; :P

Ντεν έκω αεροπλανοφόρο, καρντιά μου. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Αφού προχωράω σιγάαα σιγάαα και είμαι κοντά σε Fuso και στα μισά για Myoko, είπα να παίξω πάλι με DD και προχώρισα λίγο το Isokaze και πήγα από US στο St. Louis, το οποίο όπως ξέρετε αν το έχετε αντιμετωπίσει, είναι απλά κορυφή στο tier του. :P

Λεφτά δεν βγάζω όμως, γιατί τα τρώω εδώ κι εκεί, οπότε όταν έρθει η σειρά του Fuso...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φαίνεται θηρίο...

ξεκλείδωσα fuso και επιτελους εχθες έβαλα το type B αλλιως επαιζες με τεράστια δυσκολία με εμβέλεια μόνο 12χιλ 

στο αεροπλανοφόρο κοντεύω το vii και cruicer κοντεύω vi 

και αυτό που δεν περίμενα είναι οτι θα δυσκολευόμουν με τα xp αμ δε ασιμένια εχω λιγότερα... 

Δημοσ.

Θα ξερνάσω με αυτό το choppy ζουμ μετά κάθε βολή...

Επίσης ο τύπος ήταν πάρα πολύ τυχερός σε πολλά σημεία,άλλος να ήταν να ψόφαγε από τα μισά.

Όπως και να έχει το πλοίο είναι πολύ γρήγορο,έχει καλύτερη αντοχή από τα γιαπωνέζικά από ότι είδα,οι πύργοι γυρνάν γρήγορα και έχει και τορπίλες.

Μέχρι να πέσει το nerf bat θα είναι το κυρίως seal clubber P2W παιχνίδι όπως πολλά άλλα premiums...

Δημοσ.

LongTom, τι όνομα έχεις μέσα;

To σταμάτησα πια,τώρα μόνο MoWAS2 & Kerbal Space program.Βαριέμαι αφάνταστα το grind της WG.

Ίσως εάν βγάλουν το RN θα ξαναρχίσω.

• Moderators
Δημοσ.

Ήθελα να δω τα στατιστικά σου, γιατί το έχεις πάρει με κακό μάτι το παιχνίδι.

Όχι ότι δεν έχει πολλά κακά / εκνευριστικά πράγματα βέβαια...

γκουχ Matchmaker γκουχ

Δημοσ.

εχθες ειχα το carrier μου vi vs viii  2squad μαχητικων τα εφαγε με 1 χωρίς να χάσει ούτε 1 αεσκάφος σε 1min...  ΈΒαλα μόνο δυο φωτιές και νομίζω καμια τορπίλη ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...