LongTom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ολα ειναι αναλογα με το που βαρας Το accuracy ειναι για τα μπαζα , αν αν χτυπας λιγο πανω απο το shoreline , οι πιθανοτητες να κανεις σοβαρο damage ειναι μεγαλες Πάντα αναφέρομαι για στόχευση στην ίσαλο με την κατάλληλη προπορεία για το κέντρο μάζας-επιφάνειας,αλλά το dispersion είναι γελοία μεγάλο,ακόμη και για τα ελάχιστα <9χλμ που έχει το Kawachi δίχως αναβάθμιση. Γενικά πάνω από τις 12" αντί τα βλήματα να έχουν μεγαλύτερη ευστοχία σε μεγάλες αποστάσεις έναντι των μικρότερων(π.χ. 6") το αντίθετο συμβαίνει. Μου είναι πολύ ευκολότερο να χτυπήσω στόχο με τα 155μμ των CA στα 10χλμ παρά με τα 12",για τον ίδιο αριθμό βολών μιλάμε και για την πρώτη βολή,όχι trial-&-error με δοκιμαστικές. Στο θέμα dmg, με AP πρέπει να μην overpen,πρέπει να μην εξοστρακιστεί το βλήμα(γίνεται και με μικρές θωρακίσεις για κάποιο λόγο) και πρέπει να χτυπήσεις citadel για να κάνεις πολύ μεγάλο dmg.Ειδάλως το μέσο dmg ανά επιτυχημένη βολή στο HE είναι πάνω κάτω το ίδιο+ότι έχεις πιθανότητα να προκαλέσεις φωτιά+να καταστρέψεις module+ότι λειτουργεί πάντα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη το παιχνίδι,τώρα τα μεγάλα πυροβόλα κάνουν λιγότερο μέσο dmg/λεπτό από HE spam μέσων πυροβόλων,τουλάχιστον στα 3-4 πρώτα lvl...
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 αν και δεν βλέπω να παίζω πολύ (λόγω χρόνου) όποιος θέλει ας με κάνει add στο game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 LongTom, από Kongou και μετά αποκτάς ΒΒ της προκοπής, αλλά γενικά τα cruisers είναι τα πιο καλά γενικώς. Πάντως αν σκάσεις ομοβροντία σε citadel, του σκίζεις τα πρέκια του άλλου. Σκέψου ότι πριν την 1.3 beta, υπήρχαν 2 mods, το ένα έδειχνε από πάνω το μέρος (Eye of Sauron) και το άλλο έδειχνε που να στοχεύεις για να χτυπήσεις τον αντίπαλο, σε όποια απόσταση και να ήταν. Αυτά τα 2 μαζί με έδιωξαν τότε από το παιχνίδι, πρέπει να το ξαναδώ κάποια στιγμή, αφού τα έκοψαν (απ' όσο ξέρω) καιρό τώρα.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Οτι ειπε ο Ghost Παρολο που υπαρχει αρκετο RNG στις βολες , οταν καποιος μαθει που περιπου πρεπει να χτυπαει μπορει να εχει σταθερα καλα hits Εχω και εγω να παιξω απο οταν βγηκαν αυτα τα mods κ ετρωγες 1shot απο 13 km
LongTom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Οτι ειπε ο Ghost Παρολο που υπαρχει αρκετο RNG στις βολες , οταν καποιος μαθει που περιπου πρεπει να χτυπαει μπορει να εχει σταθερα καλα hits Εχω και εγω να παιξω απο οταν βγηκαν αυτα τα mods κ ετρωγες 1shot απο 13 km Με το dispersion σε 12"+ αυτό απλά δεν ισχύει για όσα έχω παίξει.Με το St Luis αυτό είναι σίγουρο,μόλις τελείωσα με 5kills+2 awards+ carry the team 1vs3... Αυτά με ελάχιστο skill(έκατσα απλά στα ~10χλμ και έκανα HE spam μέχρι να ψοφήσει ο άλλος) και δεκάδες φωτιές. Το προηγούμενο παιχνίδι είχα 15-17 Hits με Kawachi και ελάχιστο dmg λόγω AP.Διαφορά ολίγων λεπτών και αμφότερα νίκες. Δεν έχει τέτοιο Mod τώρα,εάν το φέρουν πάλι απλά θα διαγράψω το παιχνίδι... LongTom, από Kongou και μετά αποκτάς ΒΒ της προκοπής, αλλά γενικά τα cruisers είναι τα πιο καλά γενικώς. Πάντως αν σκάσεις ομοβροντία σε citadel, του σκίζεις τα πρέκια του άλλου. Σκέψου ότι πριν την 1.3 beta, υπήρχαν 2 mods, το ένα έδειχνε από πάνω το μέρος (Eye of Sauron) και το άλλο έδειχνε που να στοχεύεις για να χτυπήσεις τον αντίπαλο, σε όποια απόσταση και να ήταν. Αυτά τα 2 μαζί με έδιωξαν τότε από το παιχνίδι, πρέπει να το ξαναδώ κάποια στιγμή, αφού τα έκοψαν (απ' όσο ξέρω) καιρό τώρα. Ναι,αλλά το citadel είναι πολύ δύσκολο να το κάμεις όταν αντί για την κανονική ελλειπτική dispersion έχεις ότι ναναι.Αυτό και ότι είσαι αναγκασμένος ουσιαστικά να τρέχεις από τον αντίπαλο λόγω δυσκινησίας του πλοίου.. Όταν συμβαίνει είναι πολύ καλό,αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αρκετά συχνά ή ακόμη και σε κάθε παιχνίδι. αν και δεν βλέπω να παίζω πολύ (λόγω χρόνου) όποιος θέλει ας με κάνει add στο game Είναι open beta φίλε, απλά κατεβάζεις και παίζεις.
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Είναι open beta φίλε, απλά κατεβάζεις και παίζεις. το ξέρω, εννοώ να με κάνει add to contacts
LongTom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μετά από ~120 μάχες το άφησα.Έφτασα μέχρι το IV επίπεδο με BBs/CVs/DDs. Είναι πολύ ωραίο οπτικά και σαν ιδέα,αλλά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην υλοποίηση και στο balance. Όπως έγραψα το θέμα με τα HE και την φωτιά είναι μεγάλο,αλλά ψιλολύνεται με τα κατάλληλα skills+modules. Βέβαια δεν φεύγει τελείως,αλλά μπορείς να ζήσεις με αυτό. Τα γιαπωνέζικα DD σε μικρό lvl είναι αρκετά OP,αλλά πάλι παλεύονται εάν προσέξεις λίγο. Το RNG είναι τεράστιο στα BB,αλλά πάλι μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Το τεράστιο πρόβλημα είναι τα αεροπλανοφόρα και το πόσο OP είναι στο παιχνίδι.Είναι η κλάση που πραγματικά καταστρέφει το παιχνίδι για εμένα και ο κύριος λόγος που το άφησα για τώρα(και αρκετοί άλλοι από ότι είδα στα φόρουμ τους). Κρίμα γιατί φαινόταν καλό στην αρχή...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Yep, είμαι τώρα σε Kongou(DEESU!) και Kuma πάλι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν μου κανει log καμια ιδεα? Κοίτα μην έχει αλλάξει τον κωδικό.
nickarmy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 τωρα μου γραφει οτι ο σερβερ δεν ειναι διαθεσιμος (και ξανα μου γραφει οτι δεν μπορω να συνδεθώ ..) παιζειιιι
Arikado Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Παιδια σκεφτομαι να το ξεκινησω ετσι γισ τελειως χαλαρα να περνα η ωρα αξιζει?
nucleus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει και εγώ χαλαρά παίζω.
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Παιδια σκεφτομαι να το ξεκινησω ετσι γισ τελειως χαλαρα να περνα η ωρα αξιζει? Δεν χανεις και τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα