Προς το περιεχόμενο

World Of Warships

Assassin007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα αρκετά βίδεο και φάνηκε τίμιο παιχνίδι,ιδίως όταν αναλογιστεί κάποιος ότι το προηγούμενο τους ήταν το...world of warplanes...

Όταν βγει σίγουρα θα του ρίξω μια ματιά,αν και λείπει από ότι είδα το βαρύ πυροβολικό του USN(Fast BBs) και το RN/Reggia Marina/Marine Nationale.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχωντας παίξει κάμποσες μάχες, αν η ομάδα δεν είναι καλή, μην περιμένετε να γυρίσετε το παιχνίδι μόνοι σας όπως μπορεί να γίνει στο World of Tanks/Warplanes. Αντίθετα με το που θα κάνετε το πρώτο kill, τα αντίπαλα CV σας έχουν ως primary, ιδίως αν είστε ΒΒ ή CA.

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Κυκλοφόρησε εχτές η ανοικτή μπέτα.

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι με 20knts τα πλοία δεν πάνε τόσο γρήγορα,το gunboat πλέει είναι σαν 150+kn και όχι 20.Βέβαια arcade γαρ,αλλά χτυπάει πολύ ρε παιδί μου.

Από εκεί και πέρα ότι έδειξαν κατά καιρούς οι gameplay reviewers,όμορφο παιχνιδάκι και απλοϊκό.Ότι πρέπει να περνάει η ώρα. 

• Like 1

πάλι καλά που έχουμε και το insomnia γιατί email δεν μου στείλαν ποτέ. δεν είχα σκοπό να πληρώσω για να μπω σε beta. θα το δοκιμάσω τώρα (αν βρω ποτέ χρόνο) :P

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι με 20knts τα πλοία δεν πάνε τόσο γρήγορα,το gunboat πλέει είναι σαν 150+kn και όχι 20.Βέβαια arcade γαρ,αλλά χτυπάει πολύ ρε παιδί μου.

Από εκεί και πέρα ότι έδειξαν κατά καιρούς οι gameplay reviewers,όμορφο παιχνιδάκι και απλοϊκό.Ότι πρέπει να περνάει η ώρα. 

Κοίτα, τα Battleships πόσο θα ήθελες να πάνε; 35knts; Πιο γρήγορα από τα Destroyers και τα Cruisers; Αφού τόσο πηγαίνανε και στην πραγματικότητα.

Ήδη στρίβουν σαν το Impreza WRX του συγχωρεμένου Colin McRae. Ιδίως κάτι New York class.

κάποιος να έχει διαλέξει αεροπλανοφόρα ; αξίζει ή είναι χάρτινα ;

Μέχρι την 0.3 ήταν τρομερά. Μετά τα κάνανε σαν τα μούτρα τους.

Παίξε και άμα δεν σου αρέσει πούλα το. Αλλά θα πρέπει να μάθεις πρώτα να κάνεις χειροκίνητή εκτόξευση των τορπιλών, πριν πάρεις την απόφαση ότι δεν σου αρέσουν. Γιατί εκεί είναι όλα τα λεφτά :)

Κοίτα, τα Battleships πόσο θα ήθελες να πάνε; 35knts; Πιο γρήγορα από τα Destroyers και τα Cruisers; Αφού τόσο πηγαίνανε και στην πραγματικότητα.

Ήδη στρίβουν σαν το Impreza WRX του συγχωρεμένου Colin McRae. Ιδίως κάτι New York class.

Αυτό λέω,ότι πάνε πολύ γρήγορα.Μπορεί το μηχάνημα να γράφει μόλις 20 κόμβους,αλλά οι τορπίλες τρώνε τα χλμ σε δευτερόλεπτα και τα νησιά περνάνε σαν να μην υπάρχουν.

• Moderators

Αυτό λέω,ότι πάνε πολύ γρήγορα.Μπορεί το μηχάνημα να γράφει μόλις 20 κόμβους,αλλά οι τορπίλες τρώνε τα χλμ σε δευτερόλεπτα και τα νησιά περνάνε σαν να μην υπάρχουν.

Καλά, μην ψάχνετε το scale, είναι τελείως off, για να μην κάνουμε 2 ώρες παιχνίδι κάθε γύρο. :)

• Like 1

Yep, χτυπάει πολύ, αλλά τι να κάνουμε. :P

Δεν θα το κάνουν διαφορετικό.

Ναι το ξέρω.

Από εκεί και πέρα μετά από 50 μάχες βλέπω ότι εάν παίζεις ΒΒs,είναι ο rnjesus κυρίαρχος και όχι τόσο το πόσο ικανός είσαι. Με το Kawatchi πρέπει να προσευχηθώ να πέσει 1 12"αρι στην γενική κατεύθυνση του εχθρού...

Άσε ότι το dmg των AP είναι τελείως γελοίο και πάλι θέλεις 2 ζάρι για να έχεις καλό dmg.

Μόνο CA τώρα και βλέπουμε εάν βελτιωθεί η κατάσταση.

Ναι το ξέρω.

Από εκεί και πέρα μετά από 50 μάχες βλέπω ότι εάν παίζεις ΒΒs,είναι ο rnjesus κυρίαρχος και όχι τόσο το πόσο ικανός είσαι. Με το Kawatchi πρέπει να προσευχηθώ να πέσει 1 12"αρι στην γενική κατεύθυνση του εχθρού...

Άσε ότι το dmg των AP είναι τελείως γελοίο και πάλι θέλεις 2 ζάρι για να έχεις καλό dmg.

Μόνο CA τώρα και βλέπουμε εάν βελτιωθεί η κατάσταση.

Ολα ειναι αναλογα με το που βαρας

Το accuracy ειναι για τα μπαζα , αν αν χτυπας λιγο πανω απο το shoreline , οι πιθανοτητες να κανεις σοβαρο damage ειναι μεγαλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...