Προς το περιεχόμενο

World Of Warships

Assassin007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

@yiannis1991

18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι και τώρα που το είπες, broadside τι είναι; Το πλάι; Και το astern (κάπως έτσι); Λέει ας πούμε "torpedoes astern"..

Nαι, broadside είναι τελείως πλάι. Δεν έχει γωνία να κάνουν bounce τα βλήματα και μπορεί να φάει citadel hits εύκολα. Έτσι τρώνε την μεγάλη ζημιά τα CAs (cruisers) και τα Battleships (BBs). Το άλλο είδος γρήγορης μεγάλης ζημιάς είναι οι τορπίλες.

Astern σημαίνει ότι έρχονται από την πρύμνη, άρα οι τορπίλες έρχονται στο πίσω μέρος του καραβιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

@GhostRiderLSOV Ωραία. Citidel είναι η γέφυρα; Και κάτι άλλο. Έχει τύχει να ρίξω σε Battleship με AP βλήμα και να κάνει over-penetration. Τα AP υποτίθεται δεν είναι για τα πλοία που έχουν πολύ armor; Φαντάζομαι είναι και το σημείο που βαράς λογικά. Με AP να ρίχνω στο hull ας πούμε;

5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

@GhostRiderLSOV Ωραία. Citidel είναι η γέφυρα; Και κάτι άλλο. Έχει τύχει να ρίξω σε Battleship με AP βλήμα και να κάνει over-penetration. Τα AP υποτίθεται δεν είναι για τα πλοία που έχουν πολύ armor; Φαντάζομαι είναι και το σημείο που βαράς λογικά. Με AP να ρίχνω στο hull ας πούμε;

Ανάλογα την κλάση μπορεί να είναι και η γέφυρα , το citadel είναι το θωρακισμένο "κουτί" που περικλείει τα ευαίσθητα "σώθηκα" του σκάφους. Στο κάτω σχεδιάγραμμα είναι τα σκούρα κεντρικά σημεία από πύργο σε πύργο. Τα υπόλοιπα είναι η θωράκιση.  

Προσοχή, το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο για λόγους gameplay και γενικά είναι ολιγόν τι τυχαίο με ποσόστωση και λίαν περίεργους υπολογισμούς..  Το που είναι, είναι ορατό ανά κλάση από το κύριο μενού και εάν θυμάμαι καλά το αναφέρει ως τέτοιο. Γενικά στην ίσαλο στο κέντρο του πλοίου και κάτω από τους κεντρικούς πύργους. Εκεί θα κάνεις την μέγιστη ζημιά. 

Το AP σημαίνει armour percieng. Δηλαδή βλήμα για την διάτρηση θωράκισης. Στην πραγματικότητα (και στο παιχνίδι) έχει (συνήθως) και εκρηκτική ύλη με έναν πυροκροτητή. Ο πυροκροτητής έχει μια Χ απόσταση ενεργοποίησης της κεφαλής από την στιγμή που συναντήσει θωράκιση. Όταν διαπεράσει το βλήμα την θωράκιση ενός πλοίου και στις δύο μεριές (δηλαδή περάσει από την μια και βγει από την άλλη) σου λέει over-penetration. Δηλαδή ο πυροκροτητής δεν έσκασε μέσα στο πλοίο για την μέγιστη ζημιά. Στο παιχνίδι όταν χτυπάς citadel κάνει την μέγιστη ζημιά (τουλάχιστον μέχρι πέρσι που έπαιξα τελευταία φορά), τις άλλες μετράει μόνο ποσοστό.  

1552830909_bronja.jpg

Επισκέπτης

Ναι όντως αυτό παρατήρησα. Έπαιζα με BB και έριξα σε αντίπαλο BB, AP βλήμα στο κέντρο του πλοίου και έκανε citatel και devastating damage. Βασικά ήταν στη μέση τα HP του και πήγε 0, λολ. Ήταν satisfying τολμώ να πω :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης

Κάθε φορά που ανοίγω το game μου δημιουργεί έναν φάκελο Downloads μέσα στα Documents. Πώς γίνεται να το σταματήσω αυτό;

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators

Tο World of Warships κάνει αφιέρωμα σε διάφορα πλοία και σήμερα έβγαλαν (αν και δεν είναι στο παιχνίδι) αφιέρωμα για το Γεώργιος Αβέρωφ. :)

• Like 2

• 1 μήνα μετά...

να ρωτησω κατι... πηρα νεο υπολογιστη ... κατεβαζω το app απο το site του ...περιμενω ολο το απογευμα να κατεβει φτανει 23.00 για να ολοκληρωθει (ατιμη 24) και τελειωνει..παω να παιξω και δεν περνει τους κωδικους...στελνω μυνημα και μου κανει οτι εχεις συνδεθει στο america region και οχι στο EU και πρεπει να το ξανακατεβασεις....

οχι λεω δεν μπορω να περιμενω τοσες ωρες...τωρα ηρθα σε ενα φιλαρακι που εχει vdsl και προσπαθουμε να το κατεβασουμε σαν αρχειο για να το παρω σπιτι αλλα δεν το βρισκουμε πουθενα...

Ξερει κανεις αν μπορω να το κατεβασω σε εναν υπολογιστη και μετα να το μεταφερω σε εναν αλλο και να κανω την εγκατασταση στον δευτερο;;;;

Ε;;;

ευχαριστω παρα πολυ για τις οποιες απαντησεις

19 λεπτά πριν, verylife78 είπε

να ρωτησω κατι... πηρα νεο υπολογιστη ... κατεβαζω το app απο το site του ...περιμενω ολο το απογευμα να κατεβει φτανει 23.00 για να ολοκληρωθει (ατιμη 24) και τελειωνει..παω να παιξω και δεν περνει τους κωδικους...στελνω μυνημα και μου κανει οτι εχεις συνδεθει στο america region και οχι στο EU και πρεπει να το ξανακατεβασεις....

οχι λεω δεν μπορω να περιμενω τοσες ωρες...τωρα ηρθα σε ενα φιλαρακι που εχει vdsl και προσπαθουμε να το κατεβασουμε σαν αρχειο για να το παρω σπιτι αλλα δεν το βρισκουμε πουθενα...

Ξερει κανεις αν μπορω να το κατεβασω σε εναν υπολογιστη και μετα να το μεταφερω σε εναν αλλο και να κανω την εγκατασταση στον δευτερο;;;;

Ε;;;

ευχαριστω παρα πολυ για τις οποιες απαντησεις

- Πέρνεις ολόκληρη την εγκατάσταση του παιχνιδιού από έναν άλλον υπολογιστή, οποιονδήποτε, σε στικ. (ΜΕΓΑΛΟ στικ, είναι πολλλλλλά τα GB λέμε)

Πας στο πισί σου.
- Κατεβάζεις τον σωστό installer, την είχα πατήσει και εγώ παλιά με τον us, τον εγκαθιστάς και βάζεις να κατεβάσει το παιχνίδι.
(σημείωσε την διαδρομή που θα εγκατασταθεί το παιχνίδι)

- Μόλις ξεκινήσει το κατέβασμα τον κόβεις και κλείνεις το app.

- Βάζeις το στικάκι και περνάς ολόκληρη την εγκατάσταση στο ίδιο folder που είχες σημειώσει ποιό πάνω.

- Ξεκινάς το app και μπαίνεις στο παιχνίδι. :)

Πριν κάνεις οτιδήποτε καλό είναι να πειράξεις τα settings, γραφικά, ήχος, κλπ έτσι ώστε να ταιριάζουν στο πισί σου. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια το βαζω τωρα να δουμε...ευχαριστω ... 

μαλλον θα φερω σκληρο αυτο λεει κατι για 80GB !!!

Επεξ/σία από verylife78

10 ώρες πριν, dpolal είπε

- Πέρνεις ολόκληρη την εγκατάσταση του παιχνιδιού από έναν άλλον υπολογιστή, οποιονδήποτε, σε στικ. (ΜΕΓΑΛΟ στικ, είναι πολλλλλλά τα GB λέμε)

Πας στο πισί σου.
- Κατεβάζεις τον σωστό installer, την είχα πατήσει και εγώ παλιά με τον us, τον εγκαθιστάς και βάζεις να κατεβάσει το παιχνίδι.
(σημείωσε την διαδρομή που θα εγκατασταθεί το παιχνίδι)

- Μόλις ξεκινήσει το κατέβασμα τον κόβεις και κλείνεις το app.

- Βάζeις το στικάκι και περνάς ολόκληρη την εγκατάσταση στο ίδιο folder που είχες σημειώσει ποιό πάνω.

- Ξεκινάς το app και μπαίνεις στο παιχνίδι. :)

Πριν κάνεις οτιδήποτε καλό είναι να πειράξεις τα settings, γραφικά, ήχος, κλπ έτσι ώστε να ταιριάζουν στο πισί σου. ;)

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!! δουλευει μια χαρα !!! 

• Like 1

• 6 μήνες μετά...

Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα παλιά φανατικά αλλά επειδή ήμουν μόνος μου το παράτησα. Αντε αν μαζευτούμε γιατι οχι να ξαναπαίξω

8 ώρες πριν, verylife78 είπε

εγω παιζω αλλα οχι τοσο φανατικα... θα κανω 2-3 μαχες την ημερα

Καλά και εγώ λίγο παίζω... Atreidis είναι το nick name μου!

• 2 χρόνια αργότερα...

Έψαχνα να βρω καμιά πληροφορία και βρήκα αυτό το thread (το οποίο έχει να ενημερωθεί από το '21). Έχει όντως κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα δω μες τη μέρα. 

Επίσης, υπάρχει κάποιος που να παίζει ακόμα;...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...