Προς το περιεχόμενο

World Of Warships

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σοβιετικά καταδρομικά πότε ξεκλειδώνουν για όλους;

Επίσης αυτά τα γιαπωνέζικα μίκη μάο που έβαλαν με ξενέρωσαν πολύ(είπαμε ότι είναι "ιστορικό" παιχνίδι και όχι γιαπωνέζικο f2pay νιανια).

Το χειρότερο είναι ότι δεν σβήνουν ρε γαμώτο από την αρχική οθόνη(προσπάθησα τα πάντα και είπε ο dev ότι απλά πρέπει να τα αγνοήσω -_-).

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι "μίκη μάο" ;

Το Abyssal Fleet;

Αυτά τα γιαπωνέζικα κόμιξ με τα ανήλικα( ; ) κορίτσια που έχει πάνω δεξιά στο αρχικό λιμάνι.

edit:Sisters of fog μου το βγάζει τώρα με ένα ξανθό και ένα με γυαλιά.

Δεν ξέρω γιατί τα έβαλαν εκεί, αλλά είναι cringeworthy καταστάσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Ουπς ναι, μπερδεύτηκα. Abyssal Fleet = Kancolle...

Ναι, Fleet of Fog = Hagane no Arpeggio (Arpeggio of Blue Steel). Είχαν πει ότι θα έκαναν cross-over καιρό τώρα, αλλά έχω τόσο να παίξω που δεν τα έχω δει.

Εδώ στο World of Tanks είχαν κάνει cross-over με Girls und Panzer, οπότε... ό,τι τραβήξει κόσμο.

Cringeworthy θα ήταν περισσότερο αν είχαν τις ικανότητες των σκαφών όπως στο anime, όπου έχουν τα ονόματα / σχέδια των WW2 σκαφών, αλλά έχουν surface-to-surface missiles, gravity cannons, πεδία που δεν αφήνουν να περάσει ζημιά, κλπ. Τα "κοριτσάκια" στο συγκεκριμένο είναι avatars του κάθε σκάφους. Όπως μπήκε και πιο πριν:

Δημοσ.

Ουπς ναι, μπερδεύτηκα. Abyssal Fleet = Kancolle...

Ναι, Fleet of Fog = Hagane no Arpeggio (Arpeggio of Blue Steel). Είχαν πει ότι θα έκαναν cross-over καιρό τώρα, αλλά έχω τόσο να παίξω που δεν τα έχω δει.

Εδώ στο World of Tanks είχαν κάνει cross-over με Girls und Panzer, οπότε... ό,τι τραβήξει κόσμο.

Cringeworthy θα ήταν περισσότερο αν είχαν τις ικανότητες των σκαφών όπως στο anime, όπου έχουν τα ονόματα / σχέδια των WW2 σκαφών, αλλά έχουν surface-to-surface missiles, gravity cannons, πεδία που δεν αφήνουν να περάσει ζημιά, κλπ. Τα "κοριτσάκια" στο συγκεκριμένο είναι avatars του κάθε σκάφους. Όπως μπήκε και πιο πριν:

Ωχ,χειρότερο από ότι περίμενα.

Είναι από πίσω άλλα και βλέπω ότι πάνε να πιάσουν τέτοιο market...

Τεσπα, θα προσπαθήσω να το αγνοήσω και ελπίζω να το βγάλουν.

Ειδάλλως άντε γεια διότι δεν θα παλεύεται εάν τα αναμείξουν.

• Moderators
Δημοσ.

Ωχ,χειρότερο από ότι περίμενα.

Είναι από πίσω άλλα και βλέπω ότι πάνε να πιάσουν τέτοιο market...

Τεσπα, θα προσπαθήσω να το αγνοήσω και ελπίζω να το βγάλουν.

Ειδάλλως άντε γεια διότι δεν θα παλεύεται εάν τα αναμείξουν.

Αυτή τη στιγμή πώς δουλεύει;

Παίζουν τα κανονικά μεταξύ τους και τα Fog ships μεταξύ τους, σωστά;

Επίσης αυτά με τα κουλά όπλα, δεν θα τα δεις ποτέ στο παιχνίδι, απλά λέω τι κάνουν στο manga/anime. :P

Δημοσ.

Ψήνεται κανείς να μαζευτουμε να βυθισουμε κανα εχθρικό πλοιο;

PanosMs εμένα! Παμε να ριξουμε κανενα γιατι πηγαινουν οργανωμενοι!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή πώς δουλεύει;

Παίζουν τα κανονικά μεταξύ τους και τα Fog ships μεταξύ τους, σωστά;

Επίσης αυτά με τα κουλά όπλα, δεν θα τα δεις ποτέ στο παιχνίδι, απλά λέω τι κάνουν στο manga/anime. :P

Λέω εάν τα βάλουν όλα μαζί αχταρμά και γίνει θέατρο το παιχνίδι δίχως να μπορείς να διαλέξεις.

Από εκεί και πέρα εάν μείνουν έτσι τα πράγματα θα είναι το μη χείρον βέλτιστον.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος,άλλαξα την χώρα προέλευσής μου από Ελλάδα σε Ιταλία και τώρα μου εμφανίζει περισσότερες επιλογές πληρωμής όπως πχ paysafecard.Αν αγοράσω paysafecard θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Την paysafe θα την αγοράσεις απο Ελλάδα παρόλο που έχεις βάλει σαν χώρα την Ιταλία. Λογικά δεν θα την δεχτεί επειδή θα αναγνωρίσει ότι είναι απο Ελλάδα. Αν θες να το επιβεβαιώσεις δοκίμασε το με μια κάρτα 5 ευρώ.

Δημοσ.

Την paysafe θα την αγοράσεις απο Ελλάδα παρόλο που έχεις βάλει σαν χώρα την Ιταλία. Λογικά δεν θα την δεχτεί επειδή θα αναγνωρίσει ότι είναι απο Ελλάδα. Αν θες να το επιβεβαιώσεις δοκίμασε το με μια κάρτα 5 ευρώ.

Έχω διαβάσει όμως ότι οι paysafecards δεν είναι region specific/locked δηλαδή μπορεί εγώ να στείλω σε ένα φίλο μου στην Αγγλία το pin της κάρτας(η οποία εκδόθηκε στην Ελλάδα) και αυτός να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει.Το έχω μάλιστα δοκιμάσει αρκετές φορές τα περασμένα χρόνια και λειτούργησε χωρίς κανένα πρόβλημα.Πχ:https://www.reddit.com/r/Steam/comments/2edq09/are_paysafecards_bound_to_a_country/

Δημοσ.

To post από το reddit είναι ένα χρόνο παλιό.Τα περασμένα χρόνια? πριν ή μετά από τα capital controls?.Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες.

Νομίζω ότι δεν θα παίξει γιατι τότε το παρακάτω https://www.paysafecard.com/el-gr/use/ δεν θα είχε και πολύ νόημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...