zaint Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδια εχω το μοντελο μοδερμποαρντ GA-970A-D3 Και θελω να του κανω αναβαθμιση παω λοιπον στην ιστοσελιδα και μου δειχνει διαγορα rev (δεν ξερω τι ειναι) κε δεν ξερω ποιο να διαλεξω παρακαλω καποις να βοηθησει γρηγορα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Για ποιό λόγο? Ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα? Το rev το γράφει πάνω στη μητρική, πρέπει να ανοίξεις το κουτί.
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αναβάθμιση Bios θέλει. Πρέπει να ελέγξεις ποια έκδοση (rev) μητρικής έχεις. Αναγράφεται στο board ή το βλέπεις όταν εκκινεί ο υπολογιστής.
zaint Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 AMD FX 6200 AMD HD 7770 8 GB RAM WINDOWS 7 64 BIT Home Premium δεν υπαρχει αλλος τροπος ?? AMD FX 6200 AMD HD 7770 8 GB RAM WINDOWS 7 64 BIT Home Premium δεν υπαρχει αλλος τροπος ?? Πως ακριβώς οταν ανοιγω τον υπολογιστη ??
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 δεν υπαρχει αλλος τροπος ?? Με κάποιο πρόγραμμα όπως το AIDA64
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν έχει κάποιο προβλημα μείνε όπως είσαι. Δεν πειράζουμε το bios χωρίς λόγο. Μόλις χθες πήρε ένα παιδί από δω τη μητρική στο χέρι.
zaint Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Θα το δοκιμασω και θα σας απαντησω! Υπαρχει προβλημα Αγορασα ενα προγραμμα(πολυ ακριβο και εχει προβλημα με το ΒΙΟΣ)
giokou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Πατάς το Delete (πολλές συνεχόμενες φορές για να πιάσει) με το που σου δείχνει την οθόνη με το logo της μητρικής. Έχω ακριβώς την ίδια. Ποιο πρόγραμμα έχεις αγοράσει και τι ακριβώς αναφέρει σχετικά με το bios? Εγώ έκανα bios update αμέσως μόλις άνοιξα το pc, για να αναγνωριστεί o 6300. Έχω rev 1.4 και είχα την F10 έκδοση bios πριν το Update, αλλά χρειαζόταν το F11.
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 αλλιως κατεβαζεις το εργαλειακι απο την gigabyte απο εδω σου εβαλα και φωτο απο το δικο μου να δεις πως ειναι!! :-D Bios f5a
gamer hd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 οχι μεσω @ βιος αμα διετε ολα τα ξενα φορουμ , ολοι λενε να το αποφευγουνε. Μπορεις με το q flash πολυ ευκολο. Αλλα αφου δεν υπαρχει λογος μην κανεις δεν αξιζει αμα δεις ποσοι εχουν θεμετα με τα βιος για αυτο το λογο μεσα σε μια μια εβδομαδα
giokou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 αλλιως κατεβαζεις το εργαλειακι απο την gigabyte απο εδω σου εβαλα και φωτο απο το δικο μου να δεις πως ειναι!! :-D Bios f5a Κι εγώ με αυτό ακριβώς το εργαλείο το έκανα! 1
ninos30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ΠΟΤΕ μέσα από Windows. Μία φόρα δεν θα σας κάτσει και θα την πάρετε στο χέρι.Παίζουν πάρα πολλά την ώρα που τρέχει το λειτουργικό οπότε πολλά μπορούνε να πάνε στραβά. Από DOS ή μέσα από το ίδιο το BIOS, τις περισσότερες φορές κινδυνεύετε μόνο από διακοπή ρεύματος. Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα για να δεις το rev αν φοβάσαι να ανοίξεις το κουτί και μετά μέσα από το Bios με USB-stick. Αν και εγώ εμπιστεύομαι μόνο τα ματάκια μου. Το rev το βλέπεις τέρμα πάνω αριστερά:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα