ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το UPS σου άρχισε να βαράει γιατί έφυγε πέραν από τα όρια των VA που μπορεί να σηκώσει αν πέσει το ρεύμα. ΔΛΔ τι περίμενες να είσαι σε φάση gaming και να σε κρατήσει το UPS μην χάσεις το savegame? Οι 75 είναι άριστοι. Πάνω από 100 αρχίζεις να ανησυχείς
razerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εξήγησε μου λίγο γιατί να την κλοκάρεις. Σε πείραζαν οι άριστοι 75 βαθμοί και θα κλοκάρεις την 7950 ρε συ? Γιατί ε΄χω ακούσει/δει πως πάει άνετα μέχρι ένα σημείο αλλά εμένα με ενδιαφέρει εαν θα δω διαφορές αυτό και μόνο!! Το UPS σου άρχισε να βαράει γιατί έφυγε πέραν από τα όρια των VA που μπορεί να σηκώσει αν πέσει το ρεύμα. ΔΛΔ τι περίμενες να είσαι σε φάση gaming και να σε κρατήσει το UPS μην χάσεις το savegame? Οι 75 είναι άριστοι. Πάνω από 100 αρχίζεις να ανησυχείς χα0χ0χ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ!!! Εντάξει τότε!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν θα κλόκαρα 7950 με το τροφοδοτικό σου. Κι η κάρτα κλοκάρει και ο επεξεργαστής και οι μνήμες και ό,τι θες. Αλλά μετά δεν έχεις υπολογιστή... 1
razerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σε στοκ καταστάσεις τα σηκώνει όλα ομως ε?
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Α και μια συμβουλή. Κόψε τα πολλά-πολλά stress-tests. Ειδικά με το PSU που έχεις. Το ζορίζεις απίστευτα πολύ. Σε Gaming δεν θα πάει ποτέ τόσο ψηλά. 1
razerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Α και μια συμβουλή. Κόψε τα πολλά-πολλά stress-tests. Ειδικά με το PSU που έχεις. Το ζορίζεις απίστευτα πολύ. Σε Gaming δεν θα πάει ποτέ τόσο ψηλά. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή Nino!! Κάτι άλλο,το heaven ειναι πιο απαιτητικό απο το bf3?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Όσον αφορά το τροφοδοτικό, όχι. Οι κάρτες έχουν το ίδιο usage και στα δύο αλλά στο bf3 αυξάνεται το Usage του cpu. 1
razerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή τα fps μου θα κυμαίνονται πάνω κάτω το ίδιο και εκεί ε? Μια χαρά!
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το Heaven είναι benchmark test και όχι stress-test. To ΟCCT όμως είναι. Όχι ότι και τα benchmark δεν ζορίζουν τα υποσυστήματα αρκετά. Να δοκιμάζεις τα πάντα Real-Life και σαν ένα απαιτητικό game τίποτα καλύτερο. Υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που το HW λειτουργεί κανονικά σε tests αλλά κρασάρει σε Games. Και ο λόγος είναι απλός: Όλα τα stress φτάνουν το HW στο πάνω όριό τους ΣΤΑΘΕΡΑ. Οπότε το ζορίζουν με συνέπεια αν είναι στο όριο να εμφανίσει βλάβη. Ένα game όμως έχει το φαινόμενο του καρδιογραφήματος, έχει σημεία που πέφτουν πολύ οι απαιτήσεις και απότομα ανεβαίνουν πολύ ψηλά. Εσένα σε ενδιαφέρει το HW σου να μπορεί να ανταπεξέλθει στο τελευταίο, και υπάρχουν πολλά PSU που δεν τα βγάζουν πέρα με αυτόν τον τρόπο, ενώ τελειώνουν κανονικά το OCCT 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή τα fps μου θα κυμαίνονται πάνω κάτω το ίδιο και εκεί ε? Μια χαρά! Όχι, δεν έχουν καμία σχέση τα fps του ενός με το άλλο. 1
razerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστω πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Έχω και άλλη μία ερώτηση λίγο άσχετη!! Όταν κλείνω τον υπολογιστή το βράδυ να κλείνω το UPS??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα