Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα κατι πραγματα απο την εν λογω σελιδα (www.uxcell.com) και μου δωσανε δυο κουπόνια των 5 δολλαρίων.Δεν είναι κανένα τρελό πόσο, εγώ δεν θα τα χρησιμοποιήσω πάντως γιά αυτό και θα τα δώσω σε δύο ενδιαφερόμενους.

Τα κουπόνια είναι :

code : YG1NKD1HTT

expire date 08-feb-2013

code : R6RB27RTFQ

expire date 13-feb-2013

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε αν μπορείς να το δώσεις και έχεις ακόμα, θα ήθελα το ένα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσφορά!! :-)

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φίλε αν μπορείς να το δώσεις και έχεις ακόμα, θα ήθελα το ένα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσφορά!! :-)

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

χρησιμοποιησε ενα απο τα παραπανω

Δημοσ.

Δεν τα είχα δει γιατί είχα μπει από το κινητό και μου τα έβγαζε λίγο περίεργα στην οθόνη. Τελικά δεν θα το χρησιμοποιήσω γιατί δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για το κινητό μου. Να σαι καλά πάντως! :)

Δημοσ.

Έχει βέβαια 5 usd μεταφορικά για το πρώτο προιόν και άλλα 2 για κάθε ένα που προσθέτης.

Αλλά ένα ανταπτοράκι που ήθελα μου βγήκε τελικά 0.30δολλάρια (η αγορά του αιώνα) φθηνότερα από το ebay ,οπότε σ ευχαριστώ για το κουπόνι

• Like 1
Δημοσ.

κινεζικο ειναι.εκανα αγορες προ 5ετιας απο αυτο το καταστημα.το θεωρω αξιοπιστο.μονο να διαβαζετε την περιγραφη του προιοντος καλα,και να την επιβεβαιωνετε με κανα μεειλ,γιατι τουλαχιστον τοτε,ειχαν και μερικα λαθη στις περιγραφες......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...