*Kezar* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα φιλοι μου.. θελω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο κινητό.. Πριν αρχισουμ μερικοι να ποσταρουν αλλα smartphones αλλης εταιριες θα ηθελα να ενημερωσω οτι ειμαι Fanatikos HTC εδω και χρονια.. εχω διαβασει αρκετα reviews περι WP Κλπ κλπ δεν εχω δει κατι κακο να γραφουνε.. Περιμενω της γνωμες σας.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να δεις εδώ αν θέλεις (http://www.insomnia.gr/topic/471001-windows-phone-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/), γιατί ψάχνω και εγώ για το συγκεκριμένο κινητό αλλά ας συνεχιστεί καλύτερα εδώ αυτή η συζήτηση γιατί αφορά το ίδιο κινητό!
knightwish Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας ειμαι κ εγω εδω και μια εβδομαδα κατοχος αυτης της συσκευης.Πολύ όμορφο κινητό ελαφρύ και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κάθεται καλά στο χέρι, θα προτιμούσα τα πλήκτρα έντασης, κάμερας και κλειδώματος να εξέχουν λίγο παραπάνω. Η οθόνη είναι αρκετά καλή και φωτεινή, ακόμη και κάτω από τον ήλιο δεν υπάρχει πρόβλημα.Η κάμερα παρα πολυ καλη κατα τη γνώμη μου, παρουσιάζει σωστά τα χρώματα και το βίντεο επίσης.Μια και μιλάμε για κινητό η ποιότητα κλήσης είναι καλή, με δυνατό ακουστικό. Το ηχείο ειναι μετριο αλλα η ένταση από τα ακουστικά πολύ καλή ειδικά με ενεργοποιημένο το beats audio ίσως η πιο δυνατή που έχω ακούσει, με ένα καλό ζευγάρι ακουστικών είναι το ιδανικό mp3 player. Ισχυρά wifi και bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα στις συνδέσεις που επιχείρησα.Μπαταρία επίσης πολυ καλη, με αρκετή χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα χαλαρά, με μόνη εφαρμογή όμως να τρέχει στο παρασκήνιο αυτή της HTC και με ανοιχτά bluetooth και δεδομένα.Δύο αρνητικά έχει η συσκευή κατα τη γνώμη μου, το πρώτο είναι η έλλειψη μπροστινής κάμερας.Το πιο σημαντικό όμως είναι η πολύ μικρή μνήμη, μόλις 1,3GB ελεύθερα.Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις SD αλλα εκει δεν μπορεις να ποθηκευσεις εφαρμογες!!!παρα μονο φωτογραφιες,μουσικη,βιντεο κτλπ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα