Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! ψαχνοντας στο ιντερνετ επι ωρες δεν εβγαλα ακρη οποτε κανω εδω την απορια μου. Εχω την καρτα ηχου audigy 2 zs τα ηχεια T7900 7.1 και windows 8( οι drivers εγκατασταθηκαν σωστα και ακουω ηχο). Το θεμα ειναι οτι ακουω παντα μονο 2 ηχεια αυτα που ειναι συνδεδεμενα στο 4 (βλεπε εικονα). Ολα τα αλλα οτι και αν εκανα (πειραζα τον διακοπτη πισω απο τα ηχεια,αλλαζα τις ρυθμισεις απο stereo σε 5.1 και σε 7.1) δεν επεξαν. Τα ηχεια μου εχουν ενα 4πλο καλωδιο με τα εξης χρωματα: πρασινο,πορτοκαλι(σομων μπορει να το πει κανεις), γκρι και μαυρο. τι ακριβως γινεται και δεν παιζουν?  επισης οταν βαλω καποιο καλωδιο στο Digital out(1) ακουω ενα συνεχομενο βουητο απο τα ηχεια ανεξαρτητως της εντασης. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε καθοδηγηση/βοηθεια! 

Δημοσ.

Εβαλες δλδ να ακουσεις 5.1 ήχο απο ταινια και άκουγες μόνο απο τα 2 ή έβαλες ένα mp3 και περίμενες να ακους απο όλα? Αν έκανες το 2ο θες ειδικο software, και απο τη στιγμή που η υποστήριξη της creative ειναι ανύπαρκτη, μόνο με mod  μπορείς να το χεις. Προσωπικά του daniel_k που είχα δοκιμασει δουλευανε και στα 8 απλώς σε κάθε ρεσταρτ έπρεπε να τους ενεργοποιείς.

Δημοσ.

Στα Mp3 και εγω μια ζωη απο δυο ακουω στις ταινιες απο ολα αλλα οχι με την ιδια ενταση ηχουν οπως ειναι λογικο Eddie μπορεις να μου πεις η καλυτερα να μου δωσεις καποιο link για το μοντ αυτο?

Δημοσ.

ναι εχετε δικιο στα τραγουδια ακουγονται μονο 2 ενω στις ταινιες 5. Το θεμα ομως ειναι οτι εχω 7. Γιατι δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω? Υποτιθεται οτι η καρτα ηχου αυτη ειναι απολυτα συμβατη με τα ηχεια μου και το διαφημιζει ακομα και το eshop. εχει μονο 3 θυρες η καρτα ηχου ενω εγω απο τα ηχεια μου βγαζω 4 καλωδια  post-226452-0-20330600-1357325842_thumb.jpg δηλαδη εχω 4 to 4 καλωδιο και οχι 3 to 4 οπως δειχνει η εικονα

Εβαλες δλδ να ακουσεις 5.1 ήχο απο ταινια και άκουγες μόνο απο τα 2 ή έβαλες ένα mp3 και περίμενες να ακους απο όλα? Αν έκανες το 2ο θες ειδικο software, και απο τη στιγμή που η υποστήριξη της creative ειναι ανύπαρκτη, μόνο με mod  μπορείς να το χεις. Προσωπικά του daniel_k που είχα δοκιμασει δουλευανε και στα 8 απλώς σε κάθε ρεσταρτ έπρεπε να τους ενεργοποιείς.

Πως ακριβως το ενεργοποιουσες?γιατι αυτα τα drivers εχω βαλει και γω

Δημοσ.

Οπως σου είπα δεν είναι θέμα hardware αλλα software και η creative απο τα win xp και μετα δεν υποστηρίζει. Tώρα αν έχεις κατεβάσει του daniel_k απο το creative audio console (αν θυμάμαι καλά γιατί είμαι σε λάπτοπ τώρα) επιλέγεις την επιλογή cmss2 ή την απο κάτω surround. Tην ίδια κάρτα και σχεδόν ίδια ηχεια (t7700) έχω με εσένα.

Δεν έχω τα 8 αυτή τη στιγμή για να τους δοκιμάσω. Στα 7 οι παλιοι δουλεύουν μια χαρά  και μια δοκιμή που χα κανει παλιοτερα και στα 8 δουλεύαν απλώς σε κάθε ρεσταρτ έπρεπε να το ξαναενεργοποιήσεις. Ισως τώρα το φτιάξανε.

http://danielkawakami.blogspot.com/

http://forums.creative.com/showthread.php?t=698949

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να Αμφισβητισω την γνώμη σου όταν το 1 απο τα 4 καλώδια δεν μπαίνει πουθενα τότε τα 2 ηχεία στα οποία αντιστοιχεί πως θα δουλέψουν; Το λέω γιατι όταν κάνω εναλλαγές στα καλώδια ακούω ήχο απο αλλα ηχεία!

Δημοσ.

Χμμμ, η creative δείχνει αυτό http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=4699

Δεν μπορείς πάντως να μην ειναι απολυτως συμβατά γιατι ολος ο κόσμος αναφέρει οτι δουλεύουν. Τα πήρες καινουρια ή μεταχειρισμένα γιατι έχουν βγει εδώ και καμια δεκαετια. Εγώ τότε τα πήρα, εσύ τώρα?

Δημοσ.

Μεταχειρισμένα. Λογικα αυτοί που τους δουλεύουν θα έχουν το 4 σε 3 καλώδιο. Εγω έχω 4 σε 4 και η καρτα έχει μόνο 3 θύρες οπότε δεν πρέπει να είναι συμβατή! Ευχαριστω παρα πολυ πάντως για τον χρόνο σου :) ίσως δοκιμάσω κανένα mini jack 2 in 1 πχ.. Αν υπάρχει. Δηλαδη να βάλω 2 βυσματα σε 1 θύρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...