vasiliou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχω ένα laptop dell και θελω την βοήθεια σας! Ο δίσκος του εκπνέει τα λοίσθια , και ετσι έχω παραγγείλει νέο δίσκο,αλλα δεν ξέρω πως μπορώ να πάρω ένα dvd με τα windows 7 που έχει στο κρυφό partision! Καθε ιδεα ευπρόσδεκτη!
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δες από την εκκίνηση, κάπου θα υπάρχουν τα προγράμματα της dell,ένα από αυτά θα είναι για δημιουργία recovery dvd.
kyriakh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?t=23257 http://www.insomnia.gr/topic/438893-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-partition/ Ρ'ιξε πρώτα μιά ματιά και ατα δύο
vasiliou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Επειδη ο δίσκος ακόμα δουλεύει, αν και κάνει 10 λεπτα να ανοίξει ενα πρόγραμμα,Κατάφερα με αυτο εδω το πρόγραμμα Dell Data Safe Local Backup έφτιαξα ενα στικακι περίπου 5giga ! Απο οτι ειδα κανει boot και μου βγάζει σαν να μπορώ να το βάλω σε νεο δίσκο, Δευτέρα Τρίτη που θα ερθει ο νεος θα δουμε αν θα μπορεί να κανει νεα εγκατασταση!
vasiliou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μωρε αν έβρισκα ενα windows 7 home pre greek iso στο Internet θα εκανα καθαρή εγκατάσταση με το δικο μου key και θα ημουν κομπλε, αλλα που...... δεν βρίσκεις τίποτα να κατεβάσεις!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εγω μολις εγραψα στο google windows 7 home pre greek στο πρωτο λινκ βρηκα, εσυ πως δεν βρηκες δεν καταλαβα, και το θεμα δεν μπορω να σου δωσω το λινκ γιατι ειναι πειρατικο και δεν επιτρεπονται τα πειρατικα λινκς εδω
vasiliou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 χ64αρι που θέλω δεν βρήκα , ειναι μονό ενα τορρεντ που εδώ και 2 μέρες δεν παει πάνω απο 82% δεν εχει seeders
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να κατεβασεις τα ultimate 64 bit greek και να το κανεις home premium αν θες η αν μπορεις να βρεις κανα δανεικο dvd
vasiliou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να κατεβασεις τα ultimate 64 bit greek και να το κανεις home premium αν θες Πως γίνετε αυτό;;; Όταν μου ζητήσει το κλειδι και του βάλω εγω από home θα το δεχτεί;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 οχι καμια σχεση απλα οταν θα το κατεβασεις θα χρειαστει να το κανεις αποσυμπιεση απο το iso και να τροποποιησεις ενα ei.cfg αρχειο να αλλαξεις κατι και μετα να το ξανα κανεις bootable iso αυτο αστο λιγο στη πορεια απλα βρες οποιαδηποτε ελληνικη εκδοση των 7 σε 64 και θα σου δωσω οδηγιες για το πως θα τα κανεις home premium, αυτο ειναι εγγυημενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα