Προς το περιεχόμενο

Format σε tosiba satellite!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

έχω ένα tosiba satellite και όταν το έκανα format και έβαλα τα windows 7 δεν ρύθμισε τα γραφικά και δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet γιατί δεν ανοίγει την κεραία και δεν συνδέετε ούτε με ethernet.

Δημοσ.

Τι εννοεις, δεν ανοίγει το wifi? πήγαινε στο σαιτ της τοσίμπα απο αλλού και βρες drivers για το μοντέλο το συγκεκριμενο απο αλλο υπολογιστή και δοκίμασε να τα περάσεις. Ή ξανα φορματ<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Τα γραφικά τα ρυθμίζεις απο τον πινακα ελέγχου.

Δημοσ.

Δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers … Πες μας ακριβώς πιο μοντέλο είναι και  αν είναι 32 bit η 64 bit το λειτουργικό σύστημα ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε !!

Δημοσ.

Εφόσον του έβαλες Windows 7 γιατί δεν περνούσες αυτό που έχει στο κρυφό partiion και έχει όλους τους drivers μέσα, αντί να μπλέκεις και να πεδεύεσαι; Eιχα  toshiba satelite λαπτοπ και ειχε κανονικα λειτουργικο πανω του.  :)

Δημοσ.

Τι εννοεις, δεν ανοίγει το wifi? πήγαινε στο σαιτ της τοσίμπα απο αλλού και βρες drivers για το μοντέλο το συγκεκριμενο απο αλλο υπολογιστή και δοκίμασε να τα περάσεις. Ή ξανα φορματ<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Τα γραφικά τα ρυθμίζεις απο τον πινακα ελέγχου.

Το θέμα είναι ότι τα windows 7 βρίσκουν από μόνα τους τα drivers και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι εμείς αλλά σ' αυτό το PC δεν τα βρήκε.

Και με επιπλέον format δεν γίνετε κάτι.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers … Πες μας ακριβώς πιο μοντέλο είναι και  αν είναι 32 bit η 64 bit το λειτουργικό σύστημα ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε !!

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στείλω αν δηλαδή ακολουθήσω αυτό τον τρόπο.

πίνακας ελέγχου/δίκτιο ιντερνετ/κέντρο δικτύου κα;ι κοινής χρήσης. ε'ιναι εκεί όλα οκ;

Με το όλα εντάξει τι ακριβώς θες να πεις;;;

Εφόσον του έβαλες Windows 7 γιατί δεν περνούσες αυτό που έχει στο κρυφό partiion και έχει όλους τους drivers μέσα, αντί να μπλέκεις και να πεδεύεσαι; Eιχα  toshiba satelite λαπτοπ και ειχε κανονικα λειτουργικο πανω του.  :)

Αυτό σκέφτομαι να κάνω φίλε μου. Μία ερώτηση μόνο αυτό πως ακριβώς γίνετε μέσα από το BIOS;

Παιδιά κάτι είχα ακούσει και συζητούσα με ένα φίλο αλλά νομίζω πως αυτό γινόταν σε fujitsu-simens. Κάτι λέγαμε για μία ρύθμιση μέσα από το BIOS παίζει κάτι τέτοιο;

Παιδιά το μοντέλο του PC είναι: Toshiba Satellite C660-108.

PART No. PSC0QE-00500FGE.

Αυτή την στιγμή κατεβάζω drivers από εδώ: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=312&selProduct=6013&selShortMod=1034&language=18&selOS=29&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=13&page=1

Δημοσ.

"με το όλα οκ " ήθελα να πω: Είναι έτσι όπως τα δίχνει η εικόνα δλδ σωστά; Άντε αφού τόλυσες, μιά χαρα

Δημοσ.

"με το όλα οκ " ήθελα να πω: Είναι έτσι όπως τα δίχνει η εικόνα δλδ σωστά; Άντε αφού τόλυσες, μιά χαρα

Όχι δεν είναι, αν ήταν έτσι θα είχε δουλέψει.

Απλός το pc δεν έβρισκε τα drivers και έτσι κατέληξα να τα κατεβάσω εγώ και να τα βάλω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...