Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη δυσκολα θα με δειτε να ανοιγω θεμα για προσφορα απο το Πλαισιο αν θελει καποιος απο τους φαν της 3ης γενιας ipad ας ποσταρει το παρακατω:

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Apple-Wi-Fi-32GB-Black-MC706GP-A.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130104-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E2565CACD1CADFF193F0001A4BE76B92

https://www.skroutz.gr/s/443826/Apple-The-New-iPad-32GB.html

(469 ευρω weekend offer απο newsletter)

Δημοσ.

μήπως είναι το παλιό μοντέλο αυτό? πάντως για την ιστορία το ipad mini είναι Επιλογή Σύνταξης και "Μέγιστη Απόδοση" στο pc mag του Ιανουαρίου στα tablets μέχρι 9"

Δημοσ.

<p>αν είναι στον τελευταίο κατάλογο του Γερμανού πολύ πιθανόν. αλλιώς χλωμό</p>

Το οποίο κατάλογο βρίσκω; Είναι κάπου online?

Δημοσ.

Καραμουφα η ολη φαση παιδες....

Πηγα σε δυο καταστηματα Γερμανος σημερα....

Το ενα κοντα στην ομονοια οπου μου ειπε η κοπελα οτι η προσφορα ισχυει μεχρι την δευτερα

Οταν της ειπα να προχωρεσουμε στην παραγγελια μου ειπε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο και οτι μπορει να το εχει απο τεταρτη που θα εχει ληξει η προσφορα !!!!!!!!!!!

Μαλιστα μου εδωσε ενα τηλεφωνο αν ψαξω για διαθεσιμοτητα αλλα μου ελεγαν κατι 11880 .....

Πιθανον εφταιγε που επαιρνα απο κινητο

Μετα πηγα στο καταστημα Πλατειας Βικτωριας οπου εκει παλι δεν ειχαν διαθεσιμοτητα και ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα εχουν μονο μεχρι 32 γιγα απο τις 10-12 του μηνος χωρις να ισχυει η προσφορα

Εννημερωτικα να αναφερω οτι δεν ειχαν διαθεσιμοτητα σε κανενα ταμπλετ !!!!!!!!!!!!!

Τα συμπερασματα δικα σας !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ουτε και το καταστημα κορυδαλλου πλατεια ελευθεριας επι της αθηνας ειχε καμια ταμπλετα .....

Μολις πηγα και ρωτησα κι εκει να δω.....

Δημοσ.

γιατί δεν πήρες κανα τηλέφωνο πριν πας άδικα? εγώ από το κολωνάκι το πήρα, μόλις είχαν έρθει. να και η απόδειξη για τους δύσπιστους

ipadminireceipt_zps85574ec7.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...