Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Performance (Tracks on Glass) - 48€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε μεγαλυτερου μεγεθους επωνυμο ποντικι, ποιο προτεινετε / εχετε δοκιμασει?

αυτο εδω προτεινουμε (εχει αναφερθει στη σελιδα 1) φιλε.

http://www.amazon.co.uk/Logitech-M705-Wireless-Mouse-Black/dp/B003STDR1E/ref=pd_cp_computers_3

• Like 1
Δημοσ.

αυτο εδω προτεινουμε (εχει αναφερθει στη σελιδα 1) φιλε.

http://www.amazon.co.uk/Logitech-M705-Wireless-Mouse-Black/dp/B003STDR1E/ref=pd_cp_computers_3

Eυχαριστω φιλε,

(το ειχα δει αλλα δεν ηξερα οτι ειναι μεγαλυτερο, φανταστηκα οτι ειναι αντιστοιχο με του θεματος, ΟΚ!).

Αν υπαρχει κ προταση σε ενσυρματο, καλοδεχουμενη :-)

Δημοσ.

Εγώ με την 1900άρα eneloop στο G700 δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Περίπου >βδομάδα κρατάει η μπαταριά με μέτρια χρήση αν και το έχω αρκετό καιρό. Ένα upgrade με μεγαλύτερα mAh χρειάζεται πιστεύω.

εχοντας πλεον το g700 καποιο σεβαστο διαστημα (και το performance πανω απο 2 χρονια) μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το 700 ρουφαει σαφως πιο γρηγορα τη μπαταρια , ειδικα αν βαλεις στο τερμα ολες τις gaming ρυθμισεις (οπως 1000 reports/sec , πραγμα ανουσιο) 

τη yuasa παντως την εβαλα στην ακρη και εβαλα μια sanyo ελαφρως χρησιμοποιημενη  που μου περισσευε και παρατηρω καλυτερη καταναλωση  (τη > απο βδομαδα που λες κι εσυ που πριν δεν επαιζε)

καποια στιγμη ισως βαλω και καμια 2500 mAh 

το καλο ειναι οτι μπορουμε να αλλαξουμε τις μπαταριες και δεν ειναι ενσωματωμενη οπως ηταν στο revollution 

Δημοσ.

σίγουρα μεγαλύτερο είναι αυτό ?

ίδιο μέγεθος μου φαίνεται

ψαχνω ψαχνω και δε μπορω να βρω το ακριβες μεγεθος του mx στο ιντερνετ για να τα συγκρινω. Αν το βρει καποιο παιδι καλως.

του m705

Item Height 95 centimetres
Item Width165 centimetres

Παντως το M705 το θεωρω στην κατηγορια μεγαλα, τουλαχιστον στο δικο μου χερι ετσι θεωρειται :P και επειδη ειναι και ενα πολυ καλο και προτεινομενο ποντικι, το προτεινα!

• Like 1
Δημοσ.

εγω παλι βρισκω αυτα:

length    wide    tall
mx         127       82.55   44    mm
m705    109       40        40.5  mm

αν ειναι σωστα, δεν μου κανει, παντως κακως δεν εχει τα επισημα specs η logitech...

Δημοσ.

Εχω και τα 2.

Βαζω φωτο και τα συμπερασματα δικα σας.

dsc0182hz.jpg

Αριστερά το m705, δεξιά το mx anywhere και διπλα η θήκη του.

• Like 3
Δημοσ.

Κάτσε εσύ,μη βιάζεσαι να δικαιωθείς :P.Κάπου έγινε μπέρδεμα νομίζω και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τί ρωτάτε.

Αν δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου το θέμα αναφέρεται στο mx performance.Οπότε υποθέτω ότι ο nek4d ρωτάει για μεγαλύτερο από αυτό(?).Το performance θεωρείται full-size mouse,δεν νομίζω να βρεθεί εύκολα μεγαλύτερο.Το m705 είναι παρόμοιο μέγεθος με το performance αν όχι ελάχιστα μικρότερο.

Η mary1 έβαλε φωτογραφία το mx anywhere που είναι σαφώς μικρότερο και από τα δύο.Εν συντομία αν ψάχνετε μεγαλύτερο από το performance,ΔΕΝ είναι το 705.Αν ψάχνετε μεγαλύτερο από το anywhere,τότε είναι και το 705 και το performance.

• Like 2
Δημοσ.

Εν τέλει έχει κανένας να προτείνει κάποιο μεγαλύτερο full size?Έχω το logitech mx620 wireless και ψάχνω για ένα μεγαλύτερο gaming mouse for fps. Size: 125x70x42.To mx perfomance που αναφέρει ο nek4d φαίνεται μεγαλύτερο.Είναι όντως?

Δημοσ.

Το MX1100 που έχω στο γραφείο το νιώθω πιο ογκώδες και βολικό από το MX Performance - αλλά δεν είναι με τίποτα για gaming

Επίσης δεν το βλέπω στο skroutz, μάλλον πάλιωσε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...