Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Performance (Tracks on Glass) - 48€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το g700 που πηρα προσφατα δεν εχει sanyo eneloop οπως εβλεπα σε παλια uboxing , μαλλον εχει αυτη τη αυτη τη μουφα που λεει ο sv2kl γιατι θυμαμαι τα 2000mAh, η οποια μαλιστα δεν ειναι φουλ φορτισμενη οπως η αλλη

μαλλον θα πρεπει κι εγω να την αλλαξω

κριμα γιατι αν ειχε αυτη που ειχε παλια (παρολο που ηταν 1900αρα ) δε θα υπηρχε θεμα , μαλλον ριχνουν και αυτοι τη ποιοτητα τους...

τουλαχιστον υπαρχει η ευκολη δυνατοτητα αλλαγης, γιατι στο προηγουμενο μοντελο, το mx revollution, δεν ειχες τοσο αμεση προσβαση στη μπαταρια

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερη είναι η υποστήριξη της Logitech. Έχω το συγκεκριμένο mouse και έχασα το δέκτη. Πάω να παραγγείλω το part αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο μοντέλο δέκτη ήταν κατάλληλο για το mouse οπότε με το που τους ρώτησα, με ρώτησαν για τα στοιχεία του mouse και μου έστειλαν το δέκτη δωρεάν με δική τους πρωτοβουλία επειδή ήμουν στην εγγύηση.

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερη είναι η υποστήριξη της Logitech. Έχω το συγκεκριμένο mouse και έχασα το δέκτη. Πάω να παραγγείλω το part αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο μοντέλο δέκτη ήταν κατάλληλο για το mouse οπότε με το που τους ρώτησα, με ρώτησαν για τα στοιχεία του mouse και μου έστειλαν το δέκτη δωρεάν με δική τους πρωτοβουλία επειδή ήμουν στην εγγύηση.

εσυ εχεις την ευτυχια να εχεις unifying δεκτη , ο οποιος κανει για πολλες συσκευες και στον οποιο (ενα δεκτη) μπορεις να συνδεσεις εως 4 περιφερειακα που χρησιμοποιουν αυτη τη τεχνολογια
Δημοσ.

Εμένα η μανίσια του είναι μία Yuasa 2000mah και φόρτιση χρειάζομαι μία φορά στις 2-3 εβδομάδες. Αλλά και πάλι δεν είναι και τόσο σωστό να γκρινιάζουμε για την μπαταρία, από την στιγμή που είναι επαναφορτιζόμενη, φορτίζει ενώ το ποντίι δουλεύει και, στην τελική, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε μπαταρία θεωρεί αυτός καλύτερη.

Το ποντίκι είναι καταπληκτικό, αν και το hyperfast scrolling του παλιού θρυλικού MX revolution ήταν αξεπέραστο.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω 2 τετοια απο το 2010, ενα στη δουλεια, ενα σπιτι. Εχουν φαει πολυ "ξυλο" αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Εχουν και εμενα την Yuasa μπαταρια, θελουν φορτιση περιπου ανα 2-3 βδομαδες (της δουλειας που δουλευει περισσοτερο, του σπιτιου βγαζει μηνα+).

Εχει τον unified δεκτη, ειναι μικρος και καλυπτει παραπανω συσκευες (στο σπιτι εχω στον ιδιο δεκτη το ποντικι και ενα πληκτρολογιο Κ350).

Εχει προεκταση usb ωστε να βαλεις τον δεκτη πανω στο γραφειο αν δουλευεις σε desktop.

Εχει καλωδιο φορτισης usb με το οποιο μπορεις ταυτοχρονα να συνεχισεις να δουλευεις σαν να ηταν wired mouse μεχρι να φορτισει (με εχει σωσει στη δουλεια αυτο).

Εχει επιπλεον ανταπτορα ρευματος για φορτιση απο παροχη στον τοιχο.

Εχει μικρο pouch που εχει μεσα ολα τα παραπανω καλουδια.

Και φυσικα ολα τα ανωτερω περιλαμβανονται μαζι με το ποντικι, στη συσκευασια και στην τιμη.

Τα ποντικια το 2010 τα ειχα αγορασει καπου στις 60-65 λιρες οταν εδω ειχαν 120 ευρω και δεν το εχω μετανιωσει. Ειναι το καλυτερο ποντικι που εχω δουλεψει μεχρι σημερα.

Ειδικα αν ψαχτεις υπαρχουν εναλλακτικα προγραμματα οδηγησης (εναλλακτικα του setpoint) για παραμετροποιηση του ποντικιου και το τι θα κανει καθε κουμπι και καθε συνδυασμος.

Στα λεφτα που εχει σημερα ειναι value for money.

Δημοσ.

Εχω 2 τετοια απο το 2010, ενα στη δουλεια, ενα σπιτι. Εχουν φαει πολυ "ξυλο" αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Εχουν και εμενα την Yuasa μπαταρια, θελουν φορτιση περιπου ανα 2-3 βδομαδες (της δουλειας που δουλευει περισσοτερο, του σπιτιου βγαζει μηνα+).

Εχει τον unified δεκτη, ειναι μικρος και καλυπτει παραπανω συσκευες (στο σπιτι εχω στον ιδιο δεκτη το ποντικι και ενα πληκτρολογιο Κ350).

Εχει προεκταση usb ωστε να βαλεις τον δεκτη πανω στο γραφειο αν δουλευεις σε desktop.

Εχει καλωδιο φορτισης usb με το οποιο μπορεις ταυτοχρονα να συνεχισεις να δουλευεις σαν να ηταν wired mouse μεχρι να φορτισει (με εχει σωσει στη δουλεια αυτο).

Εχει επιπλεον ανταπτορα ρευματος για φορτιση απο παροχη στον τοιχο.

Εχει μικρο pouch που εχει μεσα ολα τα παραπανω καλουδια.

Και φυσικα ολα τα ανωτερω περιλαμβανονται μαζι με το ποντικι, στη συσκευασια και στην τιμη.

Τα ποντικια το 2010 τα ειχα αγορασει καπου στις 60-65 λιρες οταν εδω ειχαν 120 ευρω και δεν το εχω μετανιωσει. Ειναι το καλυτερο ποντικι που εχω δουλεψει μεχρι σημερα.

Ειδικα αν ψαχτεις υπαρχουν εναλλακτικα προγραμματα οδηγησης (εναλλακτικα του setpoint) για παραμετροποιηση του ποντικιου και το τι θα κανει καθε κουμπι και καθε συνδυασμος.

Στα λεφτα που εχει σημερα ειναι value for money.

από το 2010 βγαίνει ? το είχα για πιο καινούριο

Δημοσ.

από το 2010 βγαίνει ? το είχα για πιο καινούριο

To πρωτο το αγορασα Ιουλιο του 2010 και το δευτερο Οκτωβρη του 2010 και τα δυο απο το Αμαζον.

Στο Αμαζον βλεπω review πελατη απο το Νοεμβρη του 2009.

Δημοσ.

και το g700 που πηρα προσφατα δεν εχει sanyo eneloop οπως εβλεπα σε παλια uboxing , μαλλον εχει αυτη τη αυτη τη μουφα που λεει ο sv2kl γιατι θυμαμαι τα 2000mAh, η οποια μαλιστα δεν ειναι φουλ φορτισμενη οπως η αλλη

Εγώ με την 1900άρα eneloop στο G700 δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Περίπου >βδομάδα κρατάει η μπαταριά με μέτρια χρήση αν και το έχω αρκετό καιρό. Ένα upgrade με μεγαλύτερα mAh χρειάζεται πιστεύω.

Δημοσ.

Εγώ με την 1900άρα eneloop στο G700 δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Περίπου >βδομάδα κρατάει η μπαταριά με μέτρια χρήση αν και το έχω αρκετό καιρό. Ένα upgrade με μεγαλύτερα mAh χρειάζεται πιστεύω.
όλα για το κόστος γίνονται
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω και εγώ εδώ και 2 χρόνια, πολύ καλό ποντίκι και δεν με ενοχλεί ότι θέλει φόρτιση μία φορά την εβδομάδα ( απλά για 3 ώρες το δουλεύω με καλώδιο - σιγά το πράγμα- ) 

Αυτό που είναι μούφα είναι το ότι δουλεύει στο γυαλί. 

Ναι δουλεύει αλλά χάνει πολύ. Ασχημη εμπειρία. Πάνω σε mouse pad είναι ιδανικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...