haris013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας και πάλι. Λοιπόν έχω στα χέρια μου το HTC 8S. Καταρχήν θα πω για την εμφάνιση. Από κοντά είναι δείχνει ακόμα πιο ωραίο. Έχω πάρει το μπλε σκούρο/μπλε χρώμα. Η αίσθηση όταν το κρατάς είναι φοβερή, σαν να μη θες να το αφήσεις από τα χέρια σου. Πρόκειται επίσης για μια πολύ καλή κατασκευή. Το υλικό στο πίσω μέρος του κινητού είναι τέτοιο που δε κάνει γρατσουνιές. Όσον αφορά τα Windows Phone 8 είμαι άκρως ικανοποιημένος. Ωραίο user interface σε πολλά χρώματα για διάφορα γούστα (χωρίς όμως να έχεις δικό σου background παρά μόνο στην οθόνη κλειδώματος). Οι χαρακτήρες είναι ευανάγνωστοι και τα μενού πολύ τακτοποιημένα. Πολύ καλή επίσης είναι και η οθόνη του. Πρώτη μου φορά χειρίζομαι Windows Phone και δε δυσκολεύτηκα καθόλου. Γενικά όμως το κινητό δεν είναι και τόσο πολύ παραμετροποιήσιμο όπως τα android smartphones. Οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο UI είναι σχετικά λίγες αλλά προσωπικά δε με πειράζει γιατί είναι πολύ όμορφο από μόνο του. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμα, όπως τους χάρτες, τον browser (λίγο τον είδα), το store για εφαρμογές, κάμερα και μερικά ακόμα. Όσον αφορά τη μνήμη του κινητού διαθέσιμη για εφαρμογές έχει μόνο 1 και κάτι GB από τα 4 συνολικά. Δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή ακόμα για να δω πόσα MB πιάνει περίπου η κάθε μια και πόσες στο περίπου χωράνε. Κλείνοντας θέλω να πω, πως το κινητό για μένα αξίζει τα λεφτά του. Όποιος επιλέξει να το αγοράσει πιστεύω πως θα μείνει ικανοποιημένος. Αυτά από μένα προς το παρών. Αν θέλετε να σας πω και για τα υπόλοιπα που δε δοκίμασα ευχαρίστως. ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο και την ενημέρωση! 1
Millennium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 silve οταν αρχιζεις να βαζεις εφαρμογες ριξε μια ενημερωση. 1
silve Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 silve οταν αρχιζεις να βαζεις εφαρμογες ριξε μια ενημερωση. Όσον αφορά τις εφαρμογές, μέχρι στιγμής έχω βάλει 7 όπου 1 είναι παιχνίδι και έχω ελεύθερο χώρο 970MB ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και τις 25-30 εφαρμογές ίσως και περισσότερες. Πάντως αν ήταν λίγη περισσότερη η μνήμη, ας πούμε 4GB καθαρά, θα ήταν το απόλυτο κινητό.
Millennium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστω για την ενημερωση.Ενδιαφερεται ενας φιλος για το κινητο και μ'αρεσει και μενα και παρακολουθω τι παιζει. 1
Grey Warden Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 1.6GB διαθέσιμος χώρος χωρίς δυνατότητα επέκτασης; Μεγάλο λάθος πάντως αυτό. Αυτό που μπορεί να σώζει την κατάσταση είναι μήπως μερικές εφαρμογές ή επαφές, μηνύματα, βίντεο, φωτογραφίες κλπ μπορείς να τα αποθηκεύεις στην micro SD. Καλώς όρισες στον κόσμο των windows phones.
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλώς όρισες στον κόσμο των windows phones. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ τόσες πολλές εφαρμογές για να έχω πρόβλημα χώρου, πίστεψέ με. Καμιά 10αρια, παραπάνω δε νομίζω. Για μένα είναι το απόλυτο κινητό για αυτά που ζητάω. Σε άλλους μπορεί να μην ταιριάζει. Και όσον αφορά τα Windows Phone 8, είμαι άκρως ικανοποιημένος!
SimplyBergman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Όσον αφορά τις εφαρμογές, μέχρι στιγμής έχω βάλει 7 όπου 1 είναι παιχνίδι και έχω ελεύθερο χώρο 970MB ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και τις 25-30 εφαρμογές ίσως και περισσότερες. Πάντως αν ήταν λίγη περισσότερη η μνήμη, ας πούμε 4GB καθαρά, θα ήταν το απόλυτο κινητό. Syggwmh gia ta greeklish, alla exw ena provlima sto laptop. Elpizw se katanohsh. Dhladh, 7 efarmoges sou trwne 300 MB? Poso pianei h mia efamorgh? Nomiza gyrw sta 2 MB. Epishs, to 1.3 GB einai mono gia efarmoges h genika diathesimo kai gia alla?
silve Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οι εφαρμογές δεν ήταν 7 τελικά, ήταν γύρω στις 10 (είχε και μερικές προ-εγκατεστημένες που δεν είχα προσέξει ότι ήταν εφαρμογές) + ένα παιχνίδι όπως είπα. Οι εφαρμογές δε πιάνουν τόσο πολύ χώρο. Τον περισσότερο χώρο το έπιασε το game. Το έβαλα για δοκιμή. Το 1.3GB είναι για ό,τι θες, αλλά εφόσον τα τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο μπορούν να μεταφερθούν στην micro SD γιατί να μη τα έχεις εκεί; Οι εφαρμογές δεν μετακινούνται στην SD δυστυχώς...
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Το τηλέφωνο είναι τέλειο αλλά ρε γμτ αυτές τις μ@λ@κιες να μην έκαναν με την μνήμη,αυτό με ξενερώνει και μάλλον θα πάω για το lumia 620 όταν βγει. 1
SimplyBergman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το τηλέφωνο είναι τέλειο αλλά ρε γμτ αυτές τις μ@λ@κιες να μην έκαναν με την μνήμη,αυτό με ξενερώνει και μάλλον θα πάω για το lumia 620 όταν βγει. Poli akrivo gia auta pou prosferei
knightwish Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει κάποιος να προτείνει κάποια συμβατή καρτα μνήμης γύρω στα 8Gb μέχρι 8 ευρώ το πολύ???
dimosthenis1984 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 με 350 μπορεις να πας σε κατι πολυ καλυτερο οπως htc 8x η lumia 920
Fulgore1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας και καλή χρονιά, Θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό με λειτουργικό WF και μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα σήμερα, κατέληξα στο καινούργιο HTC 8S. Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι μέχρι 350 ευρώ περίπου. Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό. Απ΄ ότι διαβάζω για κινητό μεσαίας κατηγορίας είναι μια χαρά και σε καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. 4 Ιανουαριου το topic... με 350 μπορεις να πας σε κατι πολυ καλυτερο οπως htc 8x η lumia 920
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα κλεινει.ξεθαφτηκε για να κανει ο φιλος μας μια ερωτηση που δενεχει σχεση με το αρχικο ποστ και μετα απο κατω αλλες απαντησεις εκτος θεματος και χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις