silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το X8 όμως ρε παιδιά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Γενικά και εγώ δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές αλλά το πρόβλημα είναι ότι αν κάποια μέρα μου τη δώσει και θέλω να έχω περισσότερες; Δε θα μπορώ να έχω. Πάντως όντως το κινητό πραγματικά το έχω "ερωτευτεί" ειδικά το μπλε όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω.
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το X8 όμως ρε παιδιά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Γενικά και εγώ δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές αλλά το πρόβλημα είναι ότι αν κάποια μέρα μου τη δώσει και θέλω να έχω περισσότερες; Δε θα μπορώ να έχω. Πάντως όντως το κινητό πραγματικά το έχω "ερωτευτεί" ειδικά το μπλε όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. και εγω το έχω ερωτευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω...
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ και ΤΙΣ εφαρμογές στο κινητό. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε φρενάρει και σε κάνει να το σκεφτείς πολύ πριν κάνεις την αγορά. Άλλον αέρα είναι να έχεις περισσότερη μνήμα και αλλιώς είναι να σου έρχεται ίσα - ίσα.
SimplyBergman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Εγώ παιχνίδια δεν παίζω και ούτε πρόκειται. Εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ αλλά αν πάρω smartphone μπορεί να βάλω καμία, αλλά πολύ χαλαρά. Το θέμα της μνήμης θα με παιδέψει; Πάντως, το HTC από εμφάνιση σκίζει. Αν είχε και γερή μνήμη θα το έπαιρνα χτες, που λένε.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλά εσένα θα σου φτάσει άνετα η μνήμη. Εδώ φτάνει και σε αυτούς που έχουν αρκετές εφαρμογές (χωρίς παιχνίδια βέβαια) αλλά το κακό είναι ότι ο χώρος είναι ίσα - ίσα για αρκετές εφαρμογές (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος πιο ειδικός αυτό). Καλά εγώ με το που το είδα το κινητό λέω: "αυτό θα πάρω". Πραγματικά το έχω ερωτευτεί από ομορφιά! Πάντως μου είπε κάποιος ότι τα 1.6GB είναι αρκετός χώρος για αρκετές εφαρμογές! Όχι όμως για όσες θέλει εσύ να βάλεις!
SimplyBergman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλά εσένα θα σου φτάσει άνετα η μνήμη. Εδώ φτάνει και σε αυτούς που έχουν αρκετές εφαρμογές (χωρίς παιχνίδια βέβαια) αλλά το κακό είναι ότι ο χώρος είναι ίσα - ίσα για αρκετές εφαρμογές (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος πιο ειδικός αυτό). Καλά εγώ με το που το είδα το κινητό λέω: "αυτό θα πάρω". Πραγματικά το έχω ερωτευτεί από ομορφιά! Πάντως μου είπε κάποιος ότι τα 1.6GB είναι αρκετός χώρος για αρκετές εφαρμογές! Όχι όμως για όσες θέλει εσύ να βάλεις! Κι εμένα μου αρέσει πολύ, φίλε μου. Και τα wp8 μου φαίνονται πολύ classy, οπότε το σκέφτομαι. Αν μου επιβεβαιώσουν κι άλλοι αυτό με τη μνήμη... Εγώ μουσική έχω αρκετή και καμιά εικόνα.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Η μουσική, φωτογραφίες και βίντεο, μπορείς να τα αποθηκεύσεις και σε κάρτα micro SD για να μην καλύπτεις το χώρο του κινητού.
silve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τελικά εγώ δεν άντεξα και το πήρα. Από Δευτέρα - Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου και αν θέλετε σας λέω λεπτομέρειες. 2
silve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα βασικά έψαχνα και ήθελα να πάρω ένα WP αλλά εννοείται πως η εμφάνιση ήταν μεγάλος παράγοντας που το πήρα!
haris013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τελικά εγώ δεν άντεξα και το πήρα. Από Δευτέρα - Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου και αν θέλετε σας λέω λεπτομέρειες. ωραίος! αντε καλορίζικο! μόλις το πάρεις ξεκαθάρησε το θέμα με την μνήμη γιατί αντιστέκομαι με δυσκολία στο να μην το αγωράσω! το lumia αργεί ρε γαμότο..
silve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ haris013! Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο από το lumia. Όχι ότι είναι άσχημο το lumia, κάθε άλλο, αλλά προτιμώ το HTC 8S. Πάντως αν αντέξεις και δεν το πάρεις και εσύ, θα γράψω εδώ αν είναι λεπτομέρειες Τρίτη - Τετάρτη!
haris013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ haris013! Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο από το lumia. Όχι ότι είναι άσχημο το lumia, κάθε άλλο, αλλά προτιμώ το HTC 8S. Πάντως αν αντέξεις και δεν το πάρεις και εσύ, θα γράψω εδώ αν είναι λεπτομέρειες Τρίτη - Τετάρτη! ωραία! αναμένουμε
silve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Κάτι άλλο που είδα τώρα. Το κινητό παίρνει μόνο micro sim κάρτα; Με την κανονική που έχω εγώ τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις