silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας και καλή χρονιά, Θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό με λειτουργικό WF και μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα σήμερα, κατέληξα στο καινούργιο HTC 8S. Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι μέχρι 350 ευρώ περίπου. Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό. Απ΄ ότι διαβάζω για κινητό μεσαίας κατηγορίας είναι μια χαρά και σε καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Έχει ένα μεγάλο αρνητικό και αυτό είναι η διαθέσιμη μνήμη για εφαρμογές. Αν είσαι συντηριτικος νομίζω δε θα εχεις προβλημα
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Έχω ήδη μια κάρτα μνήμης micro SD 8GB οπότε πιστεύω είμαι καλυμμένος στο θέμα του αποθηκευτικού χώρου. Διάβασα επίσης ότι η κάμερα δεν είναι πολύ καλή. Ισχύει;
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα επειδή ψάχνω και εγώ κινητό με προυπόθεση να έχει κάποια διάρκεια στο χρόνο(βασικά να μην σέρνεται μετα απο 2-3 χρόνια) δεν ξέρω τι να επιλέξω. απο windows phone περιμένω το lumia 620 επειδή το 8s έχει ένα θεματάκι με την μνήμη. απο android αξίζει να δω κάποια συσκευή? η χρήση του τηλεφώνου είναι mails,πολύ σερφάρισμα,αναγνωση pdf,γραψιμο διάφορων εγγράφων word,κανα skype/whatsup messenger,να μπορεί να βγάλει αξιοπρεπής φωτογραφιές ,κανα καλό παιχνιδάκι και μουσική. budget γυρω στα 300 ευρω
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Έχω ήδη μια κάρτα μνήμης micro SD 8GB οπότε πιστεύω είμαι καλυμμένος στο θέμα του αποθηκευτικού χώρου. Διάβασα επίσης ότι η κάμερα δεν είναι πολύ καλή. Ισχύει; Δε νομιζω οτι μπορεις να αποθηκευεις εφαρμογες στην SD. Για τα υπολοιπα ναι λογικα θα πρεπει να το κοιταξεις δηλαδη αν οι φωτογραφιες που τραβαει και το βιντεο θα υπαρχει επιλογη να αποθηκευτουν στην SD. Σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες καμερες σε κινητα. Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις και τι θεωρεις ικανοποιητικο και αποδεκτο. Ειναι πολυ δυσκολο να γινει συζητηση πανω σε αυτο
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δε νομιζω οτι μπορεις να αποθηκευεις εφαρμογες στην SD. Για τα υπολοιπα ναι λογικα θα πρεπει να το κοιταξεις δηλαδη αν οι φωτογραφιες που τραβαει και το βιντεο θα υπαρχει επιλογη να αποθηκευτουν στην SD. Σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες καμερες σε κινητα. Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις και τι θεωρεις ικανοποιητικο και αποδεκτο. Ειναι πολυ δυσκολο να γινει συζητηση πανω σε αυτο Χμμ αυτό ότι δε μπορώ να αποθηκεύσω εφαρμογές στην SD δε το υπολόγισα. :/ Αν γνωρίζει κάποιος που είναι ήδη κάτοχος του κινητού και μας έλεγε, θα με διευκόλυνε πολύ όσον αφορά το θέμα αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά τις φωτογραφίες γενικά η σύγκριση πηγαίνει σε κινητά που έχουν κάμερα 5MP και η τιμή τους είναι γύρω στα 300 ευρώ. Φυσικά και ένα κινητό που κοστίζει 500-600 ευρώ έχει καλύτερη κάμερα ή χειρότερη σε κινητά με χαμηλότερη τιμή.
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Στο windows phone 7.5 σε χωρο ονομαστικο 16GB, με εφαρμογες που εγω θεωρω πολλες χρησιμοποιω συνολικα για τα παντα 4.26. Νομιζω λειτουργικο και εφαρμογες καλυπτουν, 3.77. Δεν ξερω ποσο χωρο καλυπτει μονο του το 8.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή αν καλύπτει και 1GB χώρο τα WF8, στην ουσία θα έχεις διαθέσιμο 3GB; Είναι που είναι λίγος ο χώρος, τον μικραίνουν και άλλο; Μήπως εννοεί καθαρό χώρο 4GB να τον κάνεις ότι θέλεις;
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή αν καλύπτει και 1GB χώρο τα WF8, στην ουσία θα έχεις διαθέσιμο 3GB; Είναι που είναι λίγος ο χώρος, τον μικραίνουν και άλλο; Μήπως εννοεί καθαρό χώρο 4GB να τον κάνεις ότι θέλεις; οχι φίλε μου δυστιχώς.. αλλιώς θα το έπερνα και εγώ. μέσα απο τα reviws που διάβασα,με το που ανοίξεις το κινητό,το λειτουργικό με τις βασικές ενσωματομένες εφαρμογές,πιάνουν τόσο χώρο που έχεις διαθέσιμο για αξιοποίηση μόνο 1,6 GB!! αμα δεν βιάζεσε περίμενε το lumia 620
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 1.6GB διαθέσιμος χώρος χωρίς δυνατότητα επέκτασης; Μεγάλο λάθος πάντως αυτό. Αυτό που μπορεί να σώζει την κατάσταση είναι μήπως μερικές εφαρμογές ή επαφές, μηνύματα, βίντεο, φωτογραφίες κλπ μπορείς να τα αποθηκεύεις στην micro SD.
privateer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 1.6GB διαθέσιμος χώρος χωρίς δυνατότητα επέκτασης; Μεγάλο λάθος πάντως αυτό. Αυτό που μπορεί να σώζει την κατάσταση είναι μήπως μερικές εφαρμογές ή επαφές, μηνύματα, βίντεο, φωτογραφίες κλπ μπορείς να τα αποθηκεύεις στην micro SD. Φωτογραφίες, μουσική και βίντεο μπορείς να τα βάλεις στην SD. Το πρόβλημα είναι με τα παιχνίδια μιας και αυτά πιάνουν τα περισσότερα ΜΒ. Οι εφαρμογές συνήθως είναι 1-3 ΜΒ. Αν μπορείς να περιμένεις το 620 είναι καλύτερη λύση. Το 8S πάντως απο εμφάνιση σκίζει. Σε μπλέ μαύρο ίσως είναι το πιο όμορφο κινητό στην αγορά (μαζί με το Lumia 800).
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 1.6GB διαθέσιμος χώρος χωρίς δυνατότητα επέκτασης; Μεγάλο λάθος πάντως αυτό. Αυτό που μπορεί να σώζει την κατάσταση είναι μήπως μερικές εφαρμογές ή επαφές, μηνύματα, βίντεο, φωτογραφίες κλπ μπορείς να τα αποθηκεύεις στην micro SD. κοίτα επειδή το έψαξα,προς το παρόν δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τίποτα στην sd που να έχει σχέση με εφαρμογές,ακόμα και τα δεδομένα των εφαρμογών!(ακόμα και χάρτες για το gps δεν μπορείς να βάλεις στην sd) στην sd μπαίνουν μονο τραγούδια,φωτο και βίντεο,τίποτα άλλο επειδή έκατσα και υπολόγισα κάποια πράγματα βλεπωντας και το μέγεθος των εφαρμογών απο το market place,σε αυτα τα 1,6gb μπορεις να βάλεις αρκετές εφαρμογές αλλά το πρόβλημα είναι οτι αφού εγκατασταθούν οι περισσότερες δεσμέυουν ακόμα παραπάνω χώρο + οτι υπάρχει ενας φάκελος στο σύστημα οποίος λειτουργεί σαν cache και δεσμεύει χαλαρά πάνω απο 1gb με την χρήση του τηλεφώνου
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτος ο φακελος δεν υπολογιζεται στα GB που ειναι ηδη δεσμευμενα; Ή αφαιρειται απο το 1.6GB
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτος ο φακελος δεν υπολογιζεται στα GB που ειναι ηδη δεσμευμενα; Ή αφαιρειται απο το 1.6GB αφαιρείται απο το 1.6 σύμφωνα με τους χρήστες και λένε οτι η htc με αυτή την βλακεία που έκανε βάζοντας μονο 4gb στο κινητό,το κατέστρεψε. βέβαια όλα αυτά είναι απο σχόλια που διάβασα στο internet απο χρήστες του 8s,κυρίως στο gsmarena. πραγματικά είμουν ένα βήμα πριν την αγωρά γιατί είναι απίστευτο τηλέφωνο αλλά διαβάζοντας αυτά με την μνήμη ξενέρωσα. το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν ξέρω κατα πόσο υπερβάλουν αυτοί που τα έγραψαν ή τι θεωρεί ο καθένας πολλές/λίγες εφαρμογές.
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Θα επρεπε να εχει 8GB και ας μην ειχε SD. (δε χρησιμοποιω το κινητο ως Mp3 Player). Η HTC ισως ειχε τους λογους της να σπρωξει μαλλον προς το 8X. Προβλημα για οσους θελουν ενα πιο compact κινητο, οσο ωραιο και να ειναι το 8X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις