ρεσπεψτ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 εχω μια fujitsu siemens 19 περιπου 4 χρονια και τωρα....ενω ειναι σε αναμονη μολις παει να δεκτη σημα εικονας κλεινει και ξανανοιγει μεχρι να κλεισω τον υπολογιστη μετα παλι μπαινει σε αναμονη... αλλαξα καλωδια, δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη τιποτα.... επισκευαζεται ??
aquadim3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 με αλλα λογια δεν ανοιγει καθολου ? το θεμα δεν ειναι αν επισκευαζεται ... και αν επισκευαζεται ποσο νομίζεις θα σου στοιχισει ??? Για κατι το οποιο το εχεις 4 χρονια , δεν ειναι απο τα πιο κορυφαια της αγορας και πεσε οτι την φτιαχνεις ... αν την ακουσει ξανα ?? στις ιντσες που εισαι αν δεις ποσο αρχιζουν οθονες απλες νομίζω δεν χρειαζεται να μπεις σε κοπο και ρισκο επισκευης. https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/5424/19.html?keyphrase=%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7+%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7 και στην χειροτερη εδω μεσα στις αγγελιες μπορεις να βρεις απο καναν φιλο αντιστιχες και καλυτερες οθονες σε τιμες στο περιπου οσο πιθανον να σου φτανε μια επισκευη.
gilardino Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 μπορει να εχει σκασει κανας πυκνωτης.αν ειναι αυτο τοτε το κοστος επισκευης ειναι παρα πολυ μικρο
adtakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 εχω μια fujitsu siemens 19 περιπου 4 χρονια και τωρα....ενω ειναι σε αναμονη μολις παει να δεκτη σημα εικονας κλεινει και ξανανοιγει μεχρι να κλεισω τον υπολογιστη μετα παλι μπαινει σε αναμονη... αλλαξα καλωδια, δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη τιποτα.... επισκευαζεται ?? Πυκνωτές στο κύκλωμα τροφοδοσίας είναι ! Τιποτα το τρομερό! Ανοιξέ την από πίσω δες την πλακέτα της τροφοδοσίας και γράψε τα χαρακτηριστικά των πυκνωτών της ! χωρητικότητα, θερμοκρασίς και Volt ! Πηγαίνεις και αγοράζεις τους ίδιους ! Δες και αν έχουν συγκεκριμένη πολικότητα , μάλλον θα έχουν ! Αρχισε μετά να τους αλλάζεις έναν έναν με το κολλητήρι ! Δεν είναι τίποτα. 10 λεπτά δουλειά και 2€ σε χρήμα.
ρεσπεψτ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 οκ θα το δοκιμασω...!! δεν θα ειναι κατι σκασμενο?? η οχι απαραιτητα... ?
doakes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι παντα θεμα πυκνωτων.Συνηθως ομως ειναι.Εμενα μου χε καει το πιο ακριβο εξαρτημα στην πλακετα τροφοδοσιας, το ολοκληρωμενο.Κι αν μου το λεγε μαστορας θα νομιζα με κοροιδευει αλλα την εφτιαξα μονος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα