SharkGamer007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Χρόνια πολλά και Καλή χρονία. Ένας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει αυτό το σύστημα και να το βάλει σε αυτό το το τροφοδοτικό. Η ερώτηση είναι αν αυτό το PSU είναι ικάνο να τρέξει αυτό το σύστημα .... ??? Το PSU είναι το Arctic A-500CX Ευχαριστώ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αρκετό θα είναι λογικά αλλά ας μην ασχοληθεί με κλόκια και χαμπέρια και με την πρώτη ευκαιρία ας το αλλάξει. Επίσης είναι κρίμα να μην πάει σε 1tb δίσκο για 10 ευρώ παραπάνω. Και ας πάρει και κάποιο καλύτερο κουτί σε αυτά τα λεφτά (π.χ coolermaster knight k350)
SharkGamer007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα του έδειξα το κουτί και του άρεσε αλλά με ρωτάει αν θα χωραει το PSU στο coolermaster knight k350 ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Nαι ρε συ, στανταρ είναι οι διαστάσεις σε αυτά τα κουτιά και τροφοδοτικά. Ψηστον και για τον δίσκο
SharkGamer007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Χαχααχαχ οκ σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ο φίλος μου επίσης !!! Μου λέει πως τα 500 GB του είναι αρκετά ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αν του είπες ότι με 10 ευρώ παραπάνω παίρνει τον ίδιο δίσκο με διπλάσια χωρητικότητα και σου απάντησε αυτό, τότε οκ, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
SharkGamer007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτό του είπα αλλά τελικά τον έψησα για 1TB 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα