Karelia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 pos mporo na kano merika arxia apo avi se morfi vcd gia na ta blepo sto epitrapezio mou dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Dokimase auto http://members.xoom.virgilio.it/divxgr/divx2vcd.html To tool avs for svcd to exw ftia3ei egw . An exeis problhmata pes . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Kai me to nero ginetai. Mporeis na ftiakseis kai diko sou menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 an 8elei na balei subs de ginete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 exi subs,giati i glossa pou milane einai iaponezika. oi subs einai agglikoi,ta avi ta deixnei mia xara sto pc. mporo na ta do stin tv etsi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 oi subs einai srt ssa h apla einai embed sthn eikona ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Thelo na grapso dio tainies se morfi divx oi opoies omos den exoun "ensomatomenous" ypotitlous. H mia exei ypotitlous se morfi .srt kai i alli .sub. Pos ginetai na vlepo kai tous ypotitlous otan dimiourgiso to vcd? Ginetai na "enothoun" me tis tainies? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 8a pas edw : http://members.xoom.virgilio.it/divxgr/divx2vcd.html kai 8a katebaseis to avs for svcd . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Φίλε μου πολύ εύχρηστος ο οδηγός σου αλλά μου τα χαλάσε. Μου βγάζει κάτι error. Θα φταίει το γεγονός ότι η μετατροπή dvd σε divx δεν εγινε σύμφωνα με τον οδηγό σου (όπως και αναφέρεις). Αυτό τώρα που θέλω είναι να μου πεις ένα πρόγραμμα για την ενσωμάτωση των υπότιτλων στις ταινίες που ειναι σε μορφή .avi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Virtual Dub,Open File,Video,Add Filters,Subtext,Start Frameserving και το τελικό vdr το δίνεις σαν πηγή στον encoder σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 trustfm i ipotitloi ine stin othoni,diladi trexo to avi kai apla exi ipotitlous. mono arxio avi den kano tipota allo. lipon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 an exeis sto cd 1 arxeio avi h pas me nero h me to programma mou (8a exeis kaluterh poiothta ) kai apla 8a baleis Epilogh NO SUBS (afou einai kollhmenoi sto avi). An pali exeis 2 arxeia AVI + SUBS tote 8a tous fortwseis externally . Dialegeis kai perneis ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.