we_will_rise Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, χτες εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του debian (κανονικά και όχι netinstall) στο Asus EeePC 1000H μου. Το πρόβλημα είναι ότι internet έχω μόνο μέσω ethernet. Μετά από αναζήτηση βρήκα ότι χρειάζομαι το firmware της rallink, και προσπάθησα να το εγκαταστήσω, ωστόσο ενώ προσθέτω τα repos στην λίστα, η εντολή: sudo aptitude install firmware-rallink καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη παρεμφερής, δεν βρίσκει τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ενημερωσε πρωτα τα ρεπος , να παρει τα καινουργια και μετα δοκιμασε να εγκαταστησεις το firmware. Εγω το aptitude δεν το πολυ-παω (αν και ειναι γαματο)...οποτε κανω δουλεια με το apt-get apt-get update (ενημερωση ρεπος) apt-get install firmware-rallink κανε και ενα search να δεις οτι υπαρχει το πακετο και πως ακριβως λεγεται ( apt-cache search rallink) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έκανα αυτά που λέει Site: http://wiki.debian.org/DebianEeePC/Model/901">εδώ ... Βέβαια παντού διαβάζω ότι υπάρχει debian έτοιμο για τα eeepc αλλά δε το βρίσκω πουθενά... Θα δοκιμάσω αυτό που είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Η ολη ουσια ειναι εδω "Non-free section must be added to the APT source" ριξε μια τα περιεχομενα του /etc/apt/sources.list εδω περα. Ισως δεν χρειαζεται να προσθεσεις αλλο ρεπο απλα να ενεργοποιησεις το non-free section στα ηδη υπαρχοντα του debian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ναι στα non-free είναι το πακέτο, πρέπει να τα ανοίξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κομπλέ παιδιά, λειτούργησε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα