Προς το περιεχόμενο

TV U2 Mini Android 4.0 Media Player w/ Wi-Fi / Video Call / HDMI - Black (1GB RAM / 4GB) 15 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νεου σχετικα προιοντος να πεσει η τιμη 60-70% ? Ειλικρινα απορω γιατι το συζηταμε ακομα.

Καλά έκανες 4 post για να μας πεις το ιδιο πραγμα ... Εγω το μόνο που λυπάμαι είναι για τον χρονο που έχασα με το μαγαζακι . Τωρα το τι είναι σωστή τιμή και τι λάθος είναι πρόβλημά τους . Από λάθος τιμές έχουμε πάρει κατα καιρούς διάφορα πραγματάκια απλά αυτο δεν έκατσε :-)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εκει ομως δεν φταιει τοσο το DX οσο η σιγουρια καποιου που ενω γνωριζει πως κατα 99% η τιμη ειναι λαθος (15ε ειναι 3 πακετα τσιγαρα πλεον) πιστευει πως θα το τηρησουν και θα τους πιασει "κοτσους".

αυτο δεν ισχυει παντα.

δεν μπορει ενα μαγαζι που μπορει να πουλησει χιλιαδες τετοια κομματια

σε τιμη κοστους ας πουμε να κανει διαφημιση η να ξεστοκαρει απλα

η κ τα2 μαζι;πρωτη φορα ειναι που γινεται αυτο;

για εμενα επρεπε να κανει αυτο που ειπα πιο πανω.σε οσους θελουν να τα στειλει δινοντας κ καποιο κουπονι η εκπτωση κ στους αλλους refund κ παλι κουπονι η καποια εκπτωση. 

Δημοσ.

Χαζος δεν ειναι κανεις εδω μεσα γιατι το 99% ειναι ψαγμενοι οποτε ολοι γνωριζαν εξαρχης πως η τιμη ηταν λαθος και απλα ειπαν θα βαλω μια παραγγελια και αν κατσει εκατσε. Τουλαχιστον ας το αφησουμε εκει, το να θαβουμε το DX λες και μας κοστισε ειναι καπως ειδικα οταν τα "ντοπια" το εχουν κανει λειτουργημα.

• Like 1
Δημοσ.

εγωνα σου πω την αληθεια εκτος του μπαχαλου με το 50% ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο dx.

εχω αγορασει 3 φορες κ μαλιστα την μια ενα κινητο για ενα φιλο μου.

γρηγορο κ αμεσο.κ στις 3 το αργοτερο που ηρθαν τα πραγματα ηταν οι 20 μερες.

Δημοσ.

Χαζος δεν ειναι κανεις εδω μεσα γιατι το 99% ειναι ψαγμενοι οποτε ολοι γνωριζαν εξαρχης πως η τιμη ηταν λαθος και απλα ειπαν θα βαλω μια παραγγελια και αν κατσει εκατσε. Τουλαχιστον ας το αφησουμε εκει, το να θαβουμε το DX λες και μας κοστισε ειναι καπως ειδικα οταν τα "ντοπια" το εχουν κανει λειτουργημα.

Θα μπορουσαν φιλε να λεγανε ξεκαθαρα απο την αρχη οτι η τιμη ηταν λαθος και δεν μπορουν να το στειλουνε οχι με χαζες δικαιολογιες οτι καποια κομματια ειναι με 1ghz επεξεργαστη και κουραφεξαλα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...