Προς το περιεχόμενο

TV U2 Mini Android 4.0 Media Player w/ Wi-Fi / Video Call / HDMI - Black (1GB RAM / 4GB) 15 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες, χωρις να θελω να ξενερωσω κανεναν, να εχετε στα υποψιν σας οτι το DX ειναι της υπομονης και πολυ συχνα συνιθιζει ειτε να καθυστερει σκοπιμα για να περασουν οι 45 μερες του paypal, ειτε καθυστερει γιατι το προιον δεν το εχει και τρεναρει για να μην χασει την παραγγελια (με αποτερο σκοπο παντα να περασουν οι 45 μερες και να σε κλειδωσει :P )

Και επισης καθυστερει αφανταστα στις αποστολες, 2-3 μηνες στις περισσοτερες περιπτωσεις

Και περσι τετοια περιοδο ειχε γινει της κακομοιρας με τα ταμπλετακια της Ainol που τοτε ειχαν πρωτοβγει και εκαναν θραυση

Αυτος ειναι και ο λογος που προσωπικα δεν αγοραζω ποτε απο το DX και δεν ασχοληθηκα καθολου ουτε με αυτην αλλα ουτε και με την αλλη προσφορα του -50%

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα ,  σου την δίνει λίγο στα νεύρα η όλη ιστορία , αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας γιαυτό ... περιμένουν άλλοι να μας φάνε .

Ας δούμε τι θα γίνει τελικά και απο Δευτέρα ζητάω ακύρωση και τέλος ... 

Fire σου έρχομαι ....

Δημοσ.

Ειχα κανει παραγγελια ενα για μενα και μετα απο καμια ωρα δυο ακομα για φιλους..το πρωτο ειναι στο περιμενε..τα αλλα δυο μου στειλανε με το ετσι θελω refund στο paypal χωρις καν να ερωτηθω..

Δημοσ.

Παιδια οι ανθρωποι ειναι μεγαλοι ψευτες...Στο live chat μιλησα για την παραγγελια μου κ του ειπα οτι την θελω με 1ghz και οτι δεν εχω προβλημα...Εννοειται βεβαια οτι μου απανταγε οτι ναναι...Του ειπα οτι θελω αλλο προιον με τον alienware A10 στο 1.5ghz και οσα links του εστειλα μου ελεγε οτι ειναι out of stock....2 λεπτα μετα μπηκα live chat με αλλο ονομα και ρωτησα για τα ιδια προιοντα και μου ελεγαν οτι υπαρχουν κανονικα και οτι ειναι με τον alienware A10 στο 1.5ghz...Πραγμα που δεν ισχυει γιατι δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο τετοιο cpu...Απλα δεν ηθελαν να τα δωσουν σε αυτη την τιμη και τωρα μας κοροιδευουν...

Δημοσ.

Μόλις πήρα ενημέρωση από το Paypal για full refunded από την DX.

Εννοείται ότι δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα το refund από dx χωρις να ρωτήσουν καν. Ακυρα όλα λοιπόν και κακώς ασχολούμαστε με τους αχαρακτήριστους .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα το refund από dx χωρις να ρωτήσουν καν. Ακυρα όλα λοιπόν και κακώς ασχολούμαστε με τους αχαρακτήριστους .

Sent from my iPhone using Insomnia

και εγώ ακριβώς την ίδια τύχη είχα....... τους έστειλα βέβαια email ότι το δέχομαι το προϊόν όπως είναι και εγκαταλείπω το δικαίωμα μου για RMA. να δω τώρα αν θα το στείλουν...

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου οι περισσοτεροι γνωριζατε πολυ καλα πως η τιμη δεν ισχυε γιατι "θιχτηκατε" που σας εκαναν refund. Ποσες φορες εχει γινει το ιδιο με Ελληνικα μαγαζια (που τα κανουν κατεξακολουθηση ομως) και λετε ολοι "εριξα μια παραγγελια για πλακα και βλεπουμε". Εδω σε τι διαφερει ακριβως και το πηρατε κατακαρδα μερικοι ?

Δημοσ.

εγω ειχα προειδοποιησει απο πριν οτι κατι τετοιο θα συνεβαινε αλλα νταξει ολοι μεσα να το αγορασουν .ουσιαστικα η λογικη τους ειναι η ιδια με κατι μαγαζακια εδω στην ελλαδα που αν κανουν λαθος το ακυρωνουν και δεν εχει και τπτ προβλημα.εγω εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στο site μετα απο μια παραγγελια που καναν την παπια οταν δεν ηρθε και απο τοτε δεν τους εμπιστευομαι.

υπαρχουν και αλλα μαγαζια που κανουν προσφορες και τις τιμουν οποτε το dx χανει στο τελος.

Δημοσ.
Thank you for ordering from DX.com.

We are writing for the mini android 4.0 Media Player -sku.145864 you've ordered lately, after receiving the most recent batch of media players, it came to our attention before shipment that some of these media players have a quality issue that may affect performance. We have tried to find an alternative source but no comparable units were available.

For more details, please refer to our forum:

We greatly apologize for trouble this has brought to you, you may keep the item and we will refund the value of sku 145864 for you, for PayPal orders please expect 1 to 5 business days for refund to reach your account, and Credit Card refund typically takes 3 to 7 days.

αυτο εστειλαν σε εμενα κ κολλησα λιγο στο κομματι που λεει "you may keep the item"

οριστε;;;

μαλλον αυτοματοποιημενα μηνυματα στελνουν 

βρε ουστ

υ.γ τωρα ειδα οτι σε οσους εχουν ηδη σταλει τα προιοντα τα κρατανε.

φτου την τυχη μου μακαρι να το ειχαν στειλει κ τι δικο μου.

παντως κ με αυτα τα χαρακτηριστηκα θα μπορουσαν να τα στειλουν σε οσους ηθελαν κ να δωσουν κ ενα κουπονι για μελλοντικη αγορα

Δημοσ.

Κανεις δεν λεει πως δεν χανει το DX και το καθε DX, το θεμα ειναι ομως πως λαθη γινονται, ποσο μαλλον σε καταστηματα οπως το DX που καθε μηνα βαζουν εκατονταδες νεα προιοντα στην γκαμα τους.

Απο εκει και περα απλα δεν καταλαβαινω το γιατι μερικοι το πηραν κατακαρδα ενω οταν κανουν το ιδιο σε Ελληνικα καταστηματα λενε οκ εβαλα μια παραγγελια για πλακα και αν ηρθε ηρθε.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου οι περισσοτεροι γνωριζατε πολυ καλα πως η τιμη δεν ισχυε γιατι "θιχτηκατε" που σας εκαναν refund. Ποσες φορες εχει γινει το ιδιο με Ελληνικα μαγαζια (που τα κανουν κατεξακολουθηση ομως) και λετε ολοι "εριξα μια παραγγελια για πλακα και βλεπουμε". Εδω σε τι διαφερει ακριβως και το πηρατε κατακαρδα μερικοι ?

Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, δεν "θίχτηκα" .

Επειδή είμαι χρόνια αγοραστής από Ebay, ξέρω τις περιπτώσεις που δεν στέλνουν πράγματα, ή που "χάνονται".

Το πρόβλημα, κατ'εμέ, βρίσκεται στο ότι (ναι το έκανε γνωστός μου και για το συγκεκριμμένο μαραφέτι) μόλις του έκαναν confirm την παραγγελία, αγόρασε παρελκόμενα ούτως ώστε να τα έχει μόλις του έρθει το "κολοκύθι" (συγγνώμη για τις εκφράσεις μου).

Να δω τώρα τι θα τα κάνει!

Δημοσ.

Εκει ομως δεν φταιει τοσο το DX οσο η σιγουρια καποιου που ενω γνωριζει πως κατα 99% η τιμη ειναι λαθος (15ε ειναι 3 πακετα τσιγαρα πλεον) πιστευει πως θα το τηρησουν και θα τους πιασει "κοτσους".

Δημοσ.

Να θεωρήσω ότι είναι η πρώτη περίπτωση προϊόντος του οποίου η τιμή πέφτει 60-70% ?

Δεν θέλω να πιστέυω ότι όλοι όσοι αγοράσανε το κουτάκι, θεωρήσανε ότι πίασανε "κώτσο" το κατάστημα.

Απλά όπως υπάρχουν προϊόντα σε συγκεκριμμένο stock, όσοι το μάθουν προσπαθούν να προλάβουν πριν τελειώσουν τα αποθέματα.

Να είναι για 30' το σύστημα ανοιχτό για παραγγελίες και να το ακυρώσει άμεσα το κατάστημα να το καταλάβω.

Τόσες ώρες και τόσες ημέρες??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...