Προς το περιεχόμενο

TV U2 Mini Android 4.0 Media Player w/ Wi-Fi / Video Call / HDMI - Black (1GB RAM / 4GB) 15 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι εάν τα δύο μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας με το wifi, ή χρειάζονται να βρούν κάποιο τοπικό ασύρματο δίκτυο πάνω στο οποίο "θα πατήσουν"

Το stick έχει Android 4, άρα υποστηρίζει WiFi Direct. Συνεπώς αν το κινητό ή το tablet σου έχει Android 4.0 και πάνω, μπορείς λογικά να συνδεθείς χωρίς access point. Βέβαια το ερώτημα μετά είναι τι θα κάνεις με το stickάκι, εκτός από το να παίζεις offline παιχνίδια. :D

Δημοσ.

Το stick έχει Android 4, άρα υποστηρίζει WiFi Direct. Συνεπώς αν το κινητό ή το tablet σου έχει Android 4.0 και πάνω, μπορείς λογικά να συνδεθείς χωρίς access point. Βέβαια το ερώτημα μετά είναι τι θα κάνεις με το stickάκι, εκτός από το να παίζεις offline παιχνίδια. :D

Βασικά, εφόσον έχει δυνατότητα για dts downmix (που με βάση όσα έψαξα δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι σε θέση να κάνει) σκεφτόμουν να το χαρίσω σε ένα φιλαράκι σαν media player.

Δημοσ.

Παιδιά κακά νέα , μόλις μίλησα με το live chat και δεν υπάρχει το προιον για την παραγγελία μου τουλάχιστον . 

Μου είπαν για  ....  3  μήνες  οτι θα ξαναέρθει ... αρα πάμε για refund  ..... dx.sucks  .

To γεγονός οτι  όταν έγινε η παραγγελία ήταν διαθέσιμο , προφανώς δεν τους απασχολεί .

Δημοσ.

Στην επιλογη για refund στο dealextreme για να μπουν τα λεφτα παλι στην καρτα μου επιλεγω store credit η original account;

Εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τα χρήματα αυτά.

Αν θέλεις να παραμείνουν στο λογαριασμό σου στο DX, για τις μελλοντικές σου αγορές, πατάς Store Credit.

Αλλιώς σου επιστρέφονται στο paypal.

Υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση, να τα στείλεις στο sakis543 account... :-D  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κακά νέα , μόλις μίλησα με το live chat και δεν υπάρχει το προιον για την παραγγελία μου τουλάχιστον . 

Μου είπαν για  ....  3  μήνες  οτι θα ξαναέρθει ... αρα πάμε για refund  ..... dx.sucks  .

To γεγονός οτι  όταν έγινε η παραγγελία ήταν διαθέσιμο , προφανώς δεν τους απασχολεί .

εμένα μου είπαν 1-2 εβδομάδες...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω ας περιμενουμε τότε καμια βδομάδα και βλεπουμε .<br><br>

Μόλις ξαναμίλησα με αυτούς και είπαν για 7-10 μέρες . Ευτυχώς που δεν ακύρωσα δηλαδή χτές γιατί ο πωλητής μου είχε πει κατευθείαν για ακύρωση . Υπομονή λοιπόν .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με το live chat πριν από λίγο μου είπαν ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο κι θα πρέπει

Ή  να ακυρώσω την παραγγελία ή να πάρω κάτι άλλο

Όταν ρώτησα ότι χθες είπαν σε κάποιους να περιμένουν  7-10 μέρες  μου είπε κατηγορηματικά ότι δεν θα έρθει το προϊόν κι ότι δεν έλεγξαν  πριν το πουν .

Τι να πω ,μπορείτε να ρωτήσετε κι εσείς κι να δούμε τι θα κάνουμε με την παραγγελία ?

Δημοσ.

Ίσως δε ξέρουν και αυτοί τι τους γίνεται . Εγώ θα περιμένω πάντως λίγο ακόμη , δεν είναι και κανένα μεγάλο ποσό και εαν δεν δω φως το ακυρώνω .

Sent from my Super iPad using Insomnia !

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σε επικοινωνία που είχα με το live chat πριν από λίγο μου είπαν ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο κι θα πρέπει</p>

<p><strong>Ή να ακυρώσω την παραγγελία ή να πάρω κάτι άλλο</strong></p>

<p>Όταν ρώτησα ότι χθες είπαν σε κάποιους να περιμένουν 7-10 μέρες μου είπε κατηγορηματικά ότι δεν θα έρθει το προϊόν κι ότι δεν έλεγξαν πριν το πουν .</p>

<p> </p>

<p>Τι να πω ,μπορείτε να ρωτήσετε κι εσείς κι να δούμε τι θα κάνουμε με την παραγγελία ?</p>

Πριν απο λιγο μου ειπαν 7-10 μερες...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...