Προς το περιεχόμενο

TV U2 Mini Android 4.0 Media Player w/ Wi-Fi / Video Call / HDMI - Black (1GB RAM / 4GB) 15 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,έκανα κι εγώ παραγγελία το πρωί και σας ευχαριστώ για την ενημέρωση .Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής (ψιλό άσχετος γαρ )

1. Μπορεί να λειτουργήσει με ενσύρματο ποντίκη και πληκτρολόγιο που είναι συνδεδεμένα μέσο hub με τη συσκευή  (Αν είναι συμβατά όλα τα ενσύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια ; )
  2. Χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό για να λειτουργήσει (π.χ τηλεχειριστήριο που αγοράζεις extra) κι αν ναι ποιο  προτείνεται ξέροντας ότι δουλεύει με τη συσκευή .
  3. Μπορεί να συνδεθεί μέσω θύρας Ethernet για πιο σταθερό σοφάρισμα.(δεν νομίζω) .

Αν γνωρίζετε κι διευθύνσεις ακόμα καλύτερα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

εγώ ευτυχώς πρόλαβα και έκανα την αγορά

:)

εγώ που το αγόρασα μόνο και μόνο για media player δεν λέει να πάρω αυτά τα χειριστήρια που προτέινετε.... δεν υπάρχει κάποιο πιο μικρό που να έχει τα απολύτως απαραίτητα για media player (play, stop, rewind, next, enter,...) ???

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς υπόψιν από τα υπόλοιπα media players Crypto SmartBox 100,Boxee ,Philips media player ποιό είναι value for money?Ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το stick αυτό πιο φθηνό να δω τι με συμφέρει να αγοράσω...

Δημοσ.

Νομίζω έχει και στο DX άλλα με 35 - 50 δολάρια τώρα παρόμοια θα είναι φαντάζομαι , μετράει πάντως να έχει 1 giga ram για να είναι γρήγορο , εαν βρεις και διπύρηνο ακόμη καλύτερα . Έχει και θέμα εδώ και καιρό με το σετάκι με το keyboard "Android TV 4.1 JB MK808 μαζι με Fly Air Keyboard Mouse " , αρα δες το και αυτό . Το crypto το βλέπω σε άλλη κατηγορία τιμής πάνω απο 100 ευρώ και ο Philips media player και αυτός δεν έχει Android .

Δημοσ.

http://www.uxcell.com/usb-finger-optical-mouse-for-notebook-laptop-p-6728.html?id=a07052200ux0036&action=showItem

παιδια επειδη ειμαι ασχετος αυτο κανει για android mplayer? παντως το εχει σε προσφορα.

απλα η απορια μου ειναι αν αξιζει να εχεις τηλεκοντρολ γιατι συνεχεια θα θες μπαταριες.θα πει καποιος εχουν ανακαλυφθει και οι επαναφορτιζομενες μεγαλε και θα εχει και δικιο αλλα μου φαινεται φασαρια ενω αν κανει το παραπανω προιον νομιζω οτι ειμαστε κομπλε...

Οποιος γνωριζει ας απαντησει γιατι ψηνομαι..

Δημοσ.

Λογικά κάνει αλλά θα τραβήξεις καλώδιο για να έχεις αυτό ? Καλύτερα ενα κανονικό Mouse που υπάρχει παντού .

Το τηλεκοντρόλ αξίζει σαν πιο συμαζεμένη λύση αλλά εγώ θα προτημίσω ένα φτηνό σετάκι mouse+keyboard από Lidl που το έχω ήδη και θα γίνει η δουλειά μια χαρά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει κανείς υπόψιν από τα υπόλοιπα media players Crypto SmartBox 100,Boxee ,Philips media player ποιό είναι value for money?Ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το stick αυτό πιο φθηνό να δω τι με συμφέρει να αγοράσω...

Πας για boxee box ασυζητητι.Εναν χρονο που το εχω το δουλευω ολη μερα.Αν κατεβασεις και τα repositories για xbmc και βαλεις και το navi-x,θα εισαι αρχοντας.Γκουγκλαρε τα παραπανω ή δες κανενα βιντεο στο yt για να καταλαβεις τι λεω.

Επεξ/σία από chaplin1981
Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν τηλεκοντρόλ, κάποιο κινητό τηλέφωνο android?

ναι με το droidmote

• Like 2
Δημοσ.

Πας για boxee box ασυζητητι.Εναν χρονο που το εχω το δουλευω ολη μερα.Αν κατεβασεις και τα repositories για xbmc και βαλεις και το navi-x,θα εισαι αρχοντας.Γκουγκλαρε τα παραπανω ή δες κανενα βιντεο στο yt για να καταλαβεις τι λεω.

Καλό και χρυσό αυτό αλλά όπως και τα άλλα έχει 150+ , καμιά σχέση με το παρόν το οποίο θα βγει 15 ευρώ .

Η παραγγελία ακόμη είναι στο 2ο στάδιο για να δούμε θα φάμε άκυρο και εμείς τελικά ... 

Δημοσ.

παιδια αυτοι που γνωριζουν απο τετοια προιοντα 

μπορειτε να μας πειτε τι εξτρα θα χρειαστουμε για αυτο στο στικακι.

π.χ. usb hubκ ποια ειναι συμβατα;

επισης κανενα τοπικ κ απο εξωτερικο οπου μιλανε για αυτο το στικακι.

εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο.

Δημοσ.

ναι με το droidmote

Μόλις έπεσα κι εγώ ψάχνοντας πάνω στο συγκεκριμένο και σε κάποια βιντεάκια που το δείχνουν στην πράξη. Εάν κατάλαβα καλά, αυτό που χρειάζεται είναι μια εγκατάσταση στο stick του droidmote server (που λογικά θα χρειαστεί για την πρώτη φορά κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο ώστε να ορίσουμε παραμέτρους, κάποιον κωδικό, να ξεκινάει με το startup κτλ) και εγκατάσταση του droidmote client στο κινητό/ταμπλέτα.

Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι εάν τα δύο μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας με το wifi, ή χρειάζονται να βρούν κάποιο τοπικό ασύρματο δίκτυο πάνω στο οποίο "θα πατήσουν"

Δημοσ.

Μόλις έπεσα κι εγώ ψάχνοντας πάνω στο συγκεκριμένο και σε κάποια βιντεάκια που το δείχνουν στην πράξη. Εάν κατάλαβα καλά, αυτό που χρειάζεται είναι μια εγκατάσταση στο stick του droidmote server (που λογικά θα χρειαστεί για την πρώτη φορά κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο ώστε να ορίσουμε παραμέτρους, κάποιον κωδικό, να ξεκινάει με το startup κτλ) και εγκατάσταση του droidmote client στο κινητό/ταμπλέτα.

Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι εάν τα δύο μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας με το wifi, ή χρειάζονται να βρούν κάποιο τοπικό ασύρματο δίκτυο πάνω στο οποίο "θα πατήσουν"

ε πρέπει ναι είναι σε δίκτυο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...