ninos30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γιαυτό του λέω για πιστωτικό Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Αν δεν μπορούν να σου δώσουν ΙΔΙΑ είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πιστωτικό. Κι αυτό γιατί ο Χ δικαστής που θα εξετάσει το θέμα σου αν αυτό τραβήξει, δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι γίνεται από HW. Αυτός τα κοιτάει απλά. Είναι ίδια ΟΚ. Ειδάλλως τα χρήματά σου και αγοράζεις ότι γουστάρεις. Και επειδή με τα χρήματα που έδωσε τότε είμαι σίγουρος ότι θα αγοράζει σήμερα μια 660Ti, γιαυτό του είπα να δεχτεί την 660. Και να το παίξει και με ύφος ότι χάρη τους κάνει.
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 gtx 650 από nvidia, 7750 από ati για να είσαι περίπου στα ίδια. Με οποιαδήποτε καλύτερη από αυτές θα είσαι και πολύ κερδισμένος. 650TI και οχι σκετη γιατι απ οτι ειδα εχει διαφορα η απλη 650 με την 550TI αρα δεν ειναι το ειδιο τωρα για ατι δεν ξερω, αυτη που λες μπωρει να περναει την nvidia;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Στα ίδια με την 650 την σκέτη είναι η κάρτα σου, όχι με την 650ti: http://www.anandtech.com/bench/Product/541?vs=681. Η 650ti είναι πολύ καλύτερη: http://www.anandtech.com/bench/Product/541?vs=680 H 7750 είναι επίσης περίπου στα ίδια με τη δικιά σου: http://www.anandtech.com/bench/Product/541?vs=535 Πάρε επίσης υπόψιν σου ότι αυτά είναι με παλιότερους drivers. Με τους νεότερους της nvidia και της ati που δεν έχουν αντίκτυπο στη δικιά σου η διαφορά μεγαλώνει.
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 σοβαρα δηλαδη τα στατιστικα ειναι με αλους οδηγους πιο παλιους; δεν το ηξερα
adtakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα/Καλησπερα Εχοντας ενα προλημα με τη καρτα γραφικων (και καθως ειμαι μεσα στην εγγυηση) πηγα το tower σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων για service. Το θεμα ειναι οτι ειχα τη GeForce GTX470 την οποια προφανως ειχα χρυσοπληρωσει οταν τη πηρα..και μιας και δεν κυκλοφορει πια..μου εβαλαν ως αντιστοιχη σε επιδοσεις..την GeForce GT620. Παρεπιπτοντως μου ειπαν οτι η παλια μου καρτα κανει τωρα 35 ευρω(δε βρηκα τπτ τετοιο) και η 620 κανει 50(αυτο ισχυει προφανως)! Μπηκα να κοιταξω συγκριτικα..και απο αυτα που βρηκα(δε βρηκα πολλα δυστυχως) η 620 ειναι κατωτερη σε επιδοσεις. Μπορει κανεις να μου επιβεβαιωσει αν ισχυει πραγματι αυτο? Τουλαχιστον αν επιστρεψω στο καταστημα να εχω καποια ισχυρα επιχειρηματα. Ευχαριστω προκαταβολικα! H γνωστή και μη εξαιρετέα αλυσίδα που αναφέρεις βάζει εικονικές τιμές στην ιστοσελίδα της σαν τελευταίες τιμές πώλησης προϊόντων, φυσικά δεν δίνει ποτέ κανένα προϊόν σε αυτή την τιμή και μετά σου λέει πως η τελευταία τιμή στο κατάστημα ήταν αυτή κύριε ............ Επίσης συνυπολογίζει σαν τελευταίες τιμές και τις τιμές του στοκατζίδικου που έχει στήσει δίπλα ! Ο νόμος αναφέρει πως η κάρτα σου πρέπει να αλλαχθεί με άλλη ίδιων χαρακτηριστικών και απόδοση ή καλύτερων ! Αυτό είναι ξεκάθαρο ! Επίσης επειδή στο τέλος αν τους πιέσεις να πάρεις καλύτερη κάρτα από αυτή που έχεις γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να σου δώσουν τότε θα σου που ότι θα σου κόψουν πιστωτικό στην τιμή αγοράς ! Αυτό είναι δικό σου δικαίωμα αν θα το δεχτείς ή όχι !!!! Όχι δικαίωμά τους !!! Αν πιστεύεις πως σε συμφέρει ζήτησε πιστωτικό στην αρχική τιμή αγοράς ! Η συγκεκριμένη εταιρία σε αποζημιώνει με την χαμηλότερη τιμή στο κατάστημα (30€ πχ) και μετά πηγαίνει στην αντιπροσωπεία και εισπράττει ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ποσό πώλησης της κάρτας ! Έτσι κερδίζει διπλά και τρίδιπλα ! Ντροπή ! Μην ξαναπάρεις από εκεί ! Και να έχεις μαζί σου και το τηλέφωνο προστασίας του καταναλωτή ! Να πάρεις αμέσως τηλέφωνο μπροστά τους αν κάτι δεν πάει καλά με την αλλαγή !
Haryosto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Για αρχη οσοι κανατε εκτιμησεις για την αλυσιδα..εχετε πεσει μεσα(σε αυτο που αναφερθηκε περισσοτερο δηλ)! Πηγα παλι σημερα και μου το δικαιολογησαν ως λαθος(γιατι μεσα ειχα και την 240) και υποτιθεται οτι μπερδευτηκαν και μου αλλαξαν την 240 με την 620(τωρα γιατι μεσα στο κουτι ελειπε η 470 και υπηρχαν οι αλλες 2 ειναι αλλο θεμα). Ειπα να μην δημιουργησω φασαρια και ημουν πολυ ηρεμος. Βεβαια στο τελος εχασα τη ψυχραιμια μου οταν μου ειπαν οτι επειδη η καρτα ειναι πολυ ακριβη θα πρεπει να τη στειλουν στα κεντρικα για 2ο ελεγχο και θα με παρουν τηλ απο δευτερα η τριτη. Δυστυχως δε μπορω να κανω κατι για αυτο..παρολο που μιλησα με υπευθυνο(και καλα)..οποτε αναμενω. Οσο για την 650ti και αυτοι, αυτην θεωρουν αντιστοιχων επιδοσεων. Παρολα αυτα θα κανω υπομονη μεχρι τοτε...και βαση αυτων που μου ειπατε θα αντιδρασω αναλογα. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και θα ενημερωσω για τις εξελιξεις!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ρίχνουμε δίχτυα και ότι πιάσουμε, ελπίζω τουλάχιστον να έσταζες αρκετή ειρωνία... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2013 από ThReSh
ninos30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ρε τα λαμόγια.... Και σιγά μην ήταν και η 240 σε εγγύηση για να σου την αλλάξουν! Ξέρανε τι κάνανε... Στο Πλαίσιο (γιατί φαντάζομαι αυτό εννοείς τελικά) όταν γίνεται μια αλλαγή βγαίνουν ένα κάρο παραστατικά που γράφουν ξεκάθαρα πάνω το προϊόν Και προσοχή αν τελικά καταλήξετε στην 560Τι, προσοχή μην σου βάλουν την απλή ή την SE, και σου πουν το μαγικό είναι Second Edition είναι καλύτερη... Σου εφιστώ την προσοχή γιατί στο site τους δεν έχουν καμία 560, ούτε καν 650Τι. Έχουν την απλή 650 και μετά 660. Η πρώτη είναι κατά πολύ χειρότερη ενώ η δεύτερη καλύτερη από την δική σου. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δες και τις λύσεις 7850/70 αν δεν σε πειράζει να αλλάξεις στρατόπεδο. Η πρώτη αποτελεί μια δίκαια αντικατάσταση. Με 660/7870 πας αρκετά πάνω Φαντάζομαι πόσοι καημένου την έχουν πατήσει έτσι επειδή δεν είχαν απλά κάποιον να ρωτήσουν...
trek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 H gtx470 (χοντρά-χοντρά), περισσότερο στην 7850 φέρνει σε επιδόσεις. Αν λάβεις υπ'όψην σου όμως οτι η μεν 470 είναι δυο σειρές πίσω τεχνολογικά και καίει αρκετά, ενω η 7850 είναι τελευταία σειρά, καίει σημαντικά λιγότερο και έχει και καλύτερο optimisation και απόδοση σε νεα παιχνίδια, πιστεύω η 650ti είναι η πιο δίκαιη λύση και για τους δυο (το κατάστημα και εσένα). Προς θεού όμως, όπως λέει και ο φίλος απο πάνω, μην σου πασάρουν καμμια 650 απλή. Το καλύτερο θα ήταν βέβαια, να σου κόψουν ένα έστω ελαφρώς "κουρεμένο" πιστωτικό, να έβαζες και εσύ κανα ψιλό και να πήγαινες σε κάτι καλύτερο. Αλλά....αλλά (βλ. σχόλιο #20)
Haryosto Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα. Για αρχη να σας πω οτι ο λογος που πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα και πηρα το pc(με 3 χρονια εγγυηση) ειναι γιατι ειχα κουραστει να τα φτιαχνω μονος μου και στη περιπτωση που κατι πηγαινε στραβα να ψαχνω τι ειναι(εχω αλλαξει μνημες, επεξεργαστες, σκληρους, τροφοδοτικα κλπ ανα τα χρονια, προφανως τα ξερετε). Τελος παντων πηγα σημερα και εστειλαν πισω τη καρτα απο τα κεντρικα λεγοντας οτι ολα ειναι οκ. Τους λεω οτι το πρωτο πραγμα που τους ειχα πει ειναι οτι μπορει να φταιει η τροφοδοσια και οτι μπορει να μην επαρκει. Την ετρεξαν λεγοντας οτι και αυτοι βλεπουν οτι ολα ειναι καλα. Πηγα απο εκει πηγαινοντας το tower και τους ειπα να το τρεξουν εκει. Μετα απο 2 ωρες περιπου η καρτα εβγαλε προβλημα(τωρα τι εκαναν στα κεντρικα δεν εχω ιδεα). Και θα στειλουν rma στην Palit για να τους στειλουν καινουργια, πραγμα το οποιο μπορει να παρει απο 4 μερες μεχρι 20. Τους ξεκαθαρισα μη κανουν κανα αστειο και βρουν καμια μεταχειρισμενη και μου εδωσαν μια GTX650 για να κανω τη δουλεια μου. Αυτα τα νεα και περιμενω τα νεα απο το rma! Ψιλοδραμα κατασταση δηλ.
trek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει. Εφόσον αυτοί δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα, λογικό είναι να την στείλουν rma. Αφου σου έδωσαν και προσωρινή κάρτα, αυτό είναι στα υπέρ τους. Σε περίπτωση τώρα που η Palit δεν έχει την ίδια κάρτα σε στοκ (λίγο δύσκολο, αλλα ποτέ δε ξέρεις), θα στείλει μια απο πιο καινούργια σειρά και πολύ πιθανόν καλύτερη. Κοιτα μην σου τα γυρίσουν τότε και θέλουν να σου κόψουν πιστωτικό για να χρεωθείς την διαφορά! Οτι σου ζητήσουν να το ξέρεις οτι θα πάει νταβατζιλίκι στην τσέπη τους. Να είσαι απόλυτα αρνητικός σε μια τέτοια περίπτωση.
Millennium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παλι καλα που σου δωσαν και καρτα προχειρα.Καλα ξεμπερδεματα.
Haryosto Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Χαιρεται Λοιπον...με πηραν σημερα τηλ. λεγοντας οτι η καρτα ηρθε. Πηγα απο εκει με την απορια πως ηρθε τοσο γρηγορα και αυτη που τελικα εβαλαν(χωρις rma προφανως) ειναι η GTX 670 ! Οποτε οταν με ρωτησαν αν τα ξεχναμε τα προηγουμενα..δε τα θυμομουν καν ! Προφανως και ολο αυτο εγινε για να ξαναπαρω απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα για να ειμαι ειλικρινης το ψιλοπετυχαν στο τελος! Αυτα τα ευχαριστα ! Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!
GP7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα σταθω στο γεγονος πως σου εδωσαν μια gtx 670 (σαν θαυμα μου ακουγεται περισσοτερο), αλλα στο γεγονος πως η επιμονη σου επιασε τοπο. Εκανες αυτο που επρεπε κι ανταμοιφθηκες αναλογα.. Μπραβο σου και ευχομαι πραγματικα να χαρεις τη νεα σου καρτα. Βεβαια τα "προηγουμενα" δεν τα ξεχναμε τοσο ευκολα, μιας κι οτι πετυχες, το πετυχες εσυ.. Αλλιως με καμια GT620 θα εκανες παρεα τωρα αν ειχες κανει την παπια.. Ευγε και παλι για αυτη τη μεγαλη νικη!
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τυχερος σταθηκες... Βεβαια ολα αυτα δειχνουν και ποσο οτι ναναι ειναι αλυσιδες του ειδους στη χωρα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα