Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα/Καλησπερα

Εχοντας ενα προλημα με τη καρτα γραφικων (και καθως ειμαι μεσα στην εγγυηση) πηγα το tower σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων για service. Το θεμα ειναι οτι ειχα τη GeForce GTX470 την οποια προφανως ειχα χρυσοπληρωσει οταν τη πηρα..και μιας και δεν κυκλοφορει πια..μου εβαλαν ως αντιστοιχη σε επιδοσεις..την GeForce GT620. Παρεπιπτοντως μου ειπαν οτι η παλια μου καρτα κανει τωρα 35 ευρω(δε βρηκα τπτ τετοιο) και η 620 κανει 50(αυτο ισχυει προφανως)!

Μπηκα να κοιταξω συγκριτικα..και απο αυτα που βρηκα(δε βρηκα πολλα δυστυχως) η 620 ειναι κατωτερη σε επιδοσεις. 

Μπορει κανεις να μου επιβεβαιωσει αν ισχυει πραγματι αυτο? Τουλαχιστον αν επιστρεψω στο καταστημα να εχω καποια ισχυρα επιχειρηματα.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Να τη πας πισω και να απαιτησεις να στην αλλαξουν με μια αντιστοιχη οι απατεωνες...Στις επιδοσεις δεν εχουν καμμια σχεση αυτες οι 2 καρτες φιλε ουτε και στη τιμη.

http://www.ebay.co.uk/itm/1280MB-Sparkle-nVidia-geForce-GTX470-PCIE-Dual-DVI-HDMI-DX11-SLI-SXX4701280D5-NM-/230781214108?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35bba1dd9c

Δημοσ.

Προτού δεις το παρακάτω συγκριτικό, σου συνιστώ:

α) Να κάθεσαι

β) Να πάρεις χαπάκια για την πίεση

γ) Να μην έχεις κοντά σου αιχμηρά αντικείμενα, όπλα, σχοινί για κρέμασμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να απειλήσει την σωματική σου ακεραιότητα

δ) Να έχεις κοντά σου κάποιον δικό σου άνθρωπο για να κλάψεις στον ώμο του. Να σου συμπαρασταθεί ρε αδερφέ :)

http://www.anandtech.com/bench/Product/519?vs=612

Πληροφοριακά το συγκριτικό είναι με την GT640 που είναι μααααακράν καλύτερη από την GT620 που σου βάλανε.

Τα 'α' στο μακράν θα μπορούσαν να συνεχίζονται επ' άπειρον. Να ξέρεις στις VGA το δεύτερο ψηφίο είναι πάντα αυτό που μετράει και προσδιορίζει την κάρτα. Όσο μεγαλύτερο τόσο πιο καλή είναι η σειρά. Έτσι το x4x για τις NVidia αποτελεί το entry-level της εταιρίας για gaming, ενώ τα 7-8 είναι τα High-Μοντέλα. Το 1-2 απλά δεν υπάρχει. Το 3... είναι για να βλέπεις ταινίες. Κοίτα λοιπόν δύο νούμερα διαφορά στην ίδια γενιά τι κάνουν σε μια VGA. Θα συγκρίνουμε το 4 με το 6 (για να καταλάβεις ανάλογα τι είναι το 4 με την δική σου 2):

http://www.anandtech.com/bench/Product/612?vs=660

Τι σου συμβουλεύω. Να πας όσο πιο ήρεμος πίσω (δεν ξέρω πως θα τα καταφέρεις) και να τους πεις:

Σας δίνω 3 επιλογές:

α) Μου δίνεται πίσω πιστωτικό (το καλύτερο για εσένα)*

β) Σας κάνω την χάρη και δέχομαι να μου βάλετε είτε την 560Ti είτε την 660 (χωρίς Ti). Βέβαια αν καταφέρεις και την Ti ακόμα καλύτερα

γ) Ξεκινάω διαδικασίες με τον συνήγορο του πολίτη και δυσφήμιση

*Ο νόμος λέει ότι:

α) Σου αντικαθιστούν με ακριβώς ίδια. Σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

β) Σου βγάζουν πιστωτικό ίδιας αξίας με την αγορά

Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός νόμου. Το να δεχτείς οποιαδήποτε αλλαγή, γίνεται μόνο με την σύμφωνη δική σου γνώμη. Ακόμα και για καλύτερη από την δική σου, πρέπει να συναινέσεις.

Y.Γ.

1. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει ακριβώς τι σου κάνανε και με την χιουμορίστικη διάθεση προσπαθώ να στο φέρω σιγά-σιγά. Είναι σαν να χάλασε η SLK του 2010 που είχες πάρει, και σου δώσαν ένα HYUNDAI i10 του 2012 ως ανταλλαγή. Και πιστεύω πως η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη... δυστυχώς. Γιατί και το καημένο το i10, έστω και τα 150 θα τα πιάσει. Φαντάσου ότι σου δώσανε αμάξι που πάει με... 50. Είχες μια πολύ δυνατή gaming κάρτα ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα και σου βάλανε μία που είναι μόνο για Internet. Και το Word βαρύ της πέφτει

2. Ελπίζω να μην έχεις υπογράψει κάτι για αυτήν την αλλαγή.

• Like 4
Δημοσ.

χμμ να μαντεψω;  πλαισιο μουλτιραμα eshop;

αλλα οχι οχι παιδια αυτοι δεν κανουνε τετοια  ειναι καλοι ανθρωποι  μαλον κανενα μικρο μαγαζι θα ειναι

Δημοσ.

χμμ να μαντεψω;  πλαισιο μουλτιραμα eshop;

αλλα οχι οχι παιδια αυτοι δεν κανουνε τετοια  ειναι καλοι ανθρωποι  μαλον κανενα μικρο μαγαζι θα ειναι

Να σου πω την δικιά μου γνώμη? Πιστεύω πως ούτε αυτοί έχουν το θράσος να κάνουν κάτι τέτοιο. Μέχρι ενός ορίου! Απλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος...

Δημοσ.

αα μη το λες  απλα βρηκαν προχειρη την 620  και την εβαλαν  για το χ μαγαζι  λεω

αλλα οχι και τοσο ξεφτυλα ειπαμε, απλα οπως ειπες να μην υπεγραψε καποιο χαρτι  ο φιλος γιατι τελειωσε

Δημοσ.

Να σου πω την δικιά μου γνώμη? Πιστεύω πως ούτε αυτοί έχουν το θράσος να κάνουν κάτι τέτοιο. Μέχρι ενός ορίου! Απλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος...

Ναι σιγά μη ντραπούν. Στο Πλαίσιο, δίσκο που αγόρασα 85€ και παρουσίασε πρόβλημα μέσα στην εγγύηση, τον κοστολογήσαν 35€. Μου είπαν πως στα τεχνολογικά προϊόντα οι τιμές πέφτουν με τον καιρό. ΟΚ. Τους είπα ότι ο δίσκος δεν έκανε ποτέ τόσο κι ότι τόσο θα στοίχιζε κανας εκθεσιακός/refurbished που χαν ένα κομμάτι όλο κι όλο, δεν απάντησαν. Ήταν κι η τελευταία αγορά που κανα απ το πλαίσιο πριν 3+ χρόνια.

Φυσικά η περίπτωση του θέματος είναι ακόμα πιο εξωφρενική.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Όλα αυτά τα "υπερμάγαζα" που αναφέρθηκαν, έχουν ως πρώτο στόχο να σου την φέρουν (όταν μπορούν). Αλλά με όριο. Αυτό που έγινε με τον φίλο είναι εκτός ορίου!

Και με το πρώτο ζόρισμα, σου βγάζουν με την μία πιστωτικό. Κι εμένα όταν μου χάλασε η 5850 (η γνωστή XTreme από την προσφορά των 139), πήγαν να μου  την αλλάξουν με 6770. Με το πρώτο "Καλά, πλάκα μας κάνεις?" κάτι είπε ο ένας στα αυτιά του άλλου και μου έδωσαν πιστωτικό.

Δημοσ.

my bets go on πλαίσιο... ποιο λαμόγιο πεθαίνεις.... όσο για την κάρτα, πες τους να την κάνουν κολονοσκόπηση την 620 και να δώσουν οι γύφτοι μία 660 απλή και τέλος

Δημοσ.

Εντάξει, πολύ δύσκολο 660. Η 470 έχει ακριβώς τις επιδόσεις της 560 της απλής. Αν έχουν τέτοια και του δώσουν θα είναι κερδισμένος (κατανάλωση, θερμοκρασίες). Από τις καινούριες κοντά είναι η 650ti (λίγο πίσω), οπότε καλύτερα θα ήταν να μην την δεχτεί. Νvidia αντίστοιχη δεν υπάρχει αλλά αν του δώσουν μια 7850 θα είναι πολύ καλή αλλαγή και θα είναι εμφανώς κερδισμένος τόσο σε επιδόσεις όσο και σε όλα τα άλλα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...