enas_bibikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους Εχω το εξης θεματακι...Ειμαι μελος του PS+ και καθε μηνα ως γνωστο δινει free καποια games.Ελα μου ντε που ο δισκος της κονσολας ειναι σχεδον γεματος οποτε δεν μπορω να κατεβασω αυτα που δικαιουμαι!!!! Μπορω να τα αποθηκευσω σε εξωτερικο δισκο ? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 σε εξωτερικο δισκο οχι δεν μπορεις σε καμια περιπτωση. ειτε αναβαθμιζεις τον εσωτερικο της κονσολας ειτε απλα κανεις checkout τα παιχνιδια αυτα να προστεθουν στην download list σου. Εμενα πχ με αφηνει να κατεβασω παιχνιδια που ηταν παλιοτερα δωρεαν στο psn+ επειδη τα ειχα "αγορασει" οταν ηταν διαθεσιμα δωρεαν. εχω διαβασει ομως σε αλλους οτι ενω τα εχουν στην λιστα τους μετα το activation τους κανει cancel το κατεβασμα(δεν σε παιρνω και στον λαιμο μου δλδ οτι δουλευει 100% σαν μεθοδος,εγω παντως που δοκιμασα να κατεβασω το just cause 2 με αφησε κανονικα)
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Άφησε τα να κατέβουν για λίγο και μετά κάνε cancel το download. Αργότερα μπορείς να τα κατεβάσεις κανονικά.
Dr.Spy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Συγχαρητήρια για τη δουλειά των moderators, Πρώτη επαφή με απορία. Απέκτησα προχθές (boxing days) από Amazon ένα PS3 12gb και γράφτηκα στο Playstation Plus. Eνώ έχω ελεύθερο χώρο 9 + gb g, δεν μπορώ να κατεβάσω το little big Planet 2 λόγω έλλειψης χώρου αν και είναι 5 gb+. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Σnμειώνω ότι παρήγγειλα θήκη για εσωτερικό σκλήρο και την περιμένω από εβδομάδα. Δεν νομίζω n εγκατάστασή της να με πετάει εκτός εγγύησης. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 σε καμια περιπτωση δεν σε παει εκτος εγγυησης μιας και το εγχειριδιο μεσα εχει αναλυτικες οδηγιες για την αντικατασταση του δισκου. οσο για τον χωρο ναι εχεις 9 γιγα και το παιχνιδι μετα την εγκατασταση θα πιασει παραπανω χωρο που ισως να μην επαρκει. Περιμενε να παρεις δισκο(υποψιν χρειαζεσαι δισκο που να μην υπερβαινει σε υψος τα 9.5mm εκτος κ αν στο super slim εχουν αλλαξει οι διαστασεις)
Dr.Spy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Xristaras12 για την άμεση απάντηση. Περιμένω μέσα στην εβδομάδα αυτό: WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BPVT. Έχω την εντύπωση πως εξυπηρετεί την κατάσταση (9,5 mm). Καλή Χρονιά με υγεία για όλους μας (ξέχασα στο πρώτο post τα βασικά!).
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εφοσον ειναι στα 9.5 εισαι 99,9% καλυμμενος. κ εγω σε λιγο καιρο μαλλον τον ιδιο θα βαλω(5000BEVT) αν βρω πρωτα 1 ΤΒ δισκο σε νορμαλ τιμη(για backup)
Dr.Spy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter αλλά και στον Χristaras12 γιατί με τη βοήθειά σας, με 200 ευρώ έχω ένα ολοκαίνουργιο PS3 με 500gb σκληρό δίσκο. Με ακόμα 37,5 ευρώ συνδρομή πήρα ήδη δωρεάν όσα παιχνίδια κάνουν απόσβεση για ένα χρόνο. Αν και οι μέρες δεν είναι καλές για να χαίρεσαι με 237 ευρώ που πήγαν σε μια παιχνιδομηχανή (άλλοι δίπλα μας δεν έχουν να φάνε), έτσι αποδεικνύεται ότι αν είσαι ενημερωμένος ως καταναλωτής, δεν χρειάζεται να επιτρέπεις σε κανέναν να σου πίνει το αίμα (269 ευρώ φθηνότερο skroutz). Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία! 2
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter αλλά και στον Χristaras12 γιατί με τη βοήθειά σας, με 200 ευρώ έχω ένα ολοκαίνουργιο PS3 με 500gb σκληρό δίσκο. Με ακόμα 37,5 ευρώ συνδρομή πήρα ήδη δωρεάν όσα παιχνίδια κάνουν απόσβεση για ένα χρόνο. Αν και οι μέρες δεν είναι καλές για να χαίρεσαι με 237 ευρώ που πήγαν σε μια παιχνιδομηχανή (άλλοι δίπλα μας δεν έχουν να φάνε), έτσι αποδεικνύεται ότι αν είσαι ενημερωμένος ως καταναλωτής, δεν χρειάζεται να επιτρέπεις σε κανέναν να σου πίνει το αίμα (269 ευρώ φθηνότερο skroutz). Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία! Καλή χρονιά φίλε και καλό λιώσιμο με το μηχάνημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα