pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχα πλακα κανεις ετσι ??? Εδω πηγα σε ΚΕΠ στο Περιστερι περσι και ζητησα ενα χαρτι και επειδη ημουν στο δημοτολογιο των Αγιων Αναργυρων μου ειπαν οτι θα κανει μια εβδομαδα και φυσικα ετρεχα στο Δημαρχειο των Αγιων Αναργυρων για να το παρω αυθημερον. Αλλο το ενα αλλο το αλλο, εδω μιλαμε για μια εταιρια, που ειναι ιδια παντου. Πχ εχεις ενα εξοχικο σε ενα νησι, δε σημαινει οτι καθε διμηνο πας στο νησι και πληρωνεις το λογαριασμο, ζητας να ερχεται ο λογαριασμος στο σπιτι σου στην αθηνα, και πας στο υποκαταστημα διπλα και πληρωνεις. Παει το παιδι σου να σπουδασει στην Κομοτηνη, εσυ ως πατερας θα παρεις το ρολοι στο ονομα σου, δε θα πας κομοτηνη, απλα σου δινει τηλεφωνικως το αριθμο ρολογιου ο γιος σου, και πας εκει που μενεις στο διπλα υποκαταστημα, και κανεις συμβολαιο. Απλα πραγματα ειναι εσωτερικα της ιδιας επιχειρησης.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αλλο το ενα αλλο το αλλο, εδω μιλαμε για μια εταιρια, που ειναι ιδια παντου. Πχ εχεις ενα εξοχικο σε ενα νησι, δε σημαινει οτι καθε διμηνο πας στο νησι και πληρωνεις το λογαριασμο, ζητας να ερχεται ο λογαριασμος στο σπιτι σου στην αθηνα, και πας στο υποκαταστημα διπλα και πληρωνεις. Παει το παιδι σου να σπουδασει στην Κομοτηνη, εσυ ως πατερας θα παρεις το ρολοι στο ονομα σου, δε θα πας κομοτηνη, απλα σου δινει τηλεφωνικως το αριθμο ρολογιου ο γιος σου, και πας εκει που μενεις στο διπλα υποκαταστημα, και κανεις συμβολαιο. Απλα πραγματα ειναι εσωτερικα της ιδιας επιχειρησης. Μακαρι να ειναι οπως τα λες.
manosj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ο αδερφος μου που μενει μονιμα στον εξωτερικο εχει ενα μηχανακι στο ονομα του.μετα απο αδεια του επιθυμω να το πουλησω.λογικα επειδη η αδεια ειναι στο ονομα του θα χρειαζεται εξουσιοδοτηση για να το κανω.γνωριζει κανεις αν γινεται να μου στειλει εξουσιοδοτηση απο εξωτερικο (αγγλια)
papoys1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μπορεί να πάει σε Ελληνικό Προξενείο στην Αγγλία.Εκεί θα κάνει εξουσιοδότηση και αφού του θεωρήσουν το γνήσιο υπογραφής θα σου τη στείλει να το πουλήσεις.
dimitriaatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2013 στις 1:30 ΠΜ, e-tic είπε Ναι, ισχύει. Θα πάει ο εξουσιοδοτών στο ΚΕΠ της περιοχής του και θα κάνει την εξουσιοδότηση προς εσένα. Θα την στείλουν με φαξ στο ΚΕΠ της περιοχής σου απο όπου θα την παραλάβεις εσύ σφραγισμένη και έτοιμη για χρήση. Πρόσφατα (2020) επικοινώνησα με το ΚΕΠ της περιοχής μου και με ενημέρωσαν πως δεν γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα