Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα κόλλημα με κάτι λογαριασμούς κυρίως της ΔΕΗ στην οποία έχει έρθει ο λογαριασμός αλλά δεν είναι σωστά ενημερωμένος αφού δεν έχει καταμετρηθεί σε αυτόν το λογαριασμό ποσό που έχω πληρώσει.

Έτσι από 240 ευρώ που πρέπει να πληρώσω λέει 280, πήγα στο ταμείο και μου είπαν ότι θέλει να πάει αυτός που έχει στο όνομα του τον λογαριασμό ή να μου κάνει εξουσιοδότηση.

Πως μπορεί να αυτό να γίνει από απόσταση γιατί ο υπεύθυνος του λογαριασμού είναι στον πύργο και θα αργήσει να έρθει αθήνα.         
Δημοσ.

^ακριβώς

στην εξουσιοδότηση χρειάζεται να είναι παρών μόνο αυτός που εξουσιοδοτεί, όχι και ο εξουσιοδοτημένος.  Οπότε την κάνει μόνος και σου τη στέλνει. Με συστημένο ΕΛΤΑ για μεγαλύτερη ασφάλεια λογικά σε 2-3 μέρες θα την έχεις.

Δημοσ.

Αυτο το ξερω κατι αλλο δεν παιζει ? Καποτε ειχα ακουσει οτι απο κεπ σε κεπ μεσω φαξ γυνετε κατευθειαν την ιδια στιγμη.

Ισχυει αυτο ?

Δημοσ.

Αυτο το ξερω κατι αλλο δεν παιζει ? Καποτε ειχα ακουσει οτι απο κεπ σε κεπ μεσω φαξ γυνετε κατευθειαν την ιδια στιγμη.

Ισχυει αυτο ?

Ναι, ισχύει.

Θα πάει ο εξουσιοδοτών στο ΚΕΠ της περιοχής του και θα κάνει την εξουσιοδότηση προς εσένα.

Θα την στείλουν με φαξ στο ΚΕΠ της περιοχής σου απο όπου θα την παραλάβεις εσύ σφραγισμένη και έτοιμη για χρήση.

Δημοσ.

Ναι, ισχύει.

Θα πάει ο εξουσιοδοτών στο ΚΕΠ της περιοχής του και θα κάνει την εξουσιοδότηση προς εσένα.

Θα την στείλουν με φαξ στο ΚΕΠ της περιοχής σου απο όπου θα την παραλάβεις εσύ σφραγισμένη και έτοιμη για χρήση.

Ok ευχαριστω, υπαρχει καποια χρεωση ?

Δημοσ.

Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα γίνει αυτό τόσο εύκολα. Χρειάστηκα κάποιες φορές εξουσιοδότηση από άλλη πόλη πρόσφατα, μέχρι και πριν 1-2 μήνες, και δεν με εξυπηρέτησαν σε καμία περιπτωση.  Είτε επειδή "δεν λαμβάνουν φαξ για πολίτες", είτε επειδή "δεν έχουμε χαρτί/μελάνι", είτε επειδή "γινόταν παλιότερα αλλά δεν γίνεται πιά" κλπ. Δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα κόλλημα με κάτι λογαριασμούς κυρίως της ΔΕΗ στην οποία έχει έρθει ο λογαριασμός αλλά δεν είναι σωστά ενημερωμένος αφού δεν έχει καταμετρηθεί σε αυτόν το λογαριασμό ποσό που έχω πληρώσει.

Έτσι από 240 ευρώ που πρέπει να πληρώσω λέει 280, πήγα στο ταμείο και μου είπαν ότι θέλει να πάει αυτός που έχει στο όνομα του τον λογαριασμό ή να μου κάνει εξουσιοδότηση.

Πως μπορεί να αυτό να γίνει από απόσταση γιατί ο υπεύθυνος του λογαριασμού είναι στον πύργο και θα αργήσει να έρθει αθήνα.         

Μπορει να παει αυτος που εχει το λογαριασμο στο ονομα του, στη δεη της περιοχης του. Απο το να κανει αξουσιοδοτησεις, να τρεχει στο κεπ για γνησια υπογραφης, να στη στειλει, και να πας εσυ μετα, καλυτερα να παει μονος του.

Δημοσ.

Μπορει να παει αυτος που εχει το λογαριασμο στο ονομα του, στη δεη της περιοχης του. Απο το να κανει αξουσιοδοτησεις, να τρεχει στο κεπ για γνησια υπογραφης, να στη στειλει, και να πας εσυ μετα, καλυτερα να παει μονος του.

Ναι αλλα χωρις λογαρισμο πως θα πληρωσει ?

Δημοσ.

Μπορει να ζητησει απο τη ΔΕΗ αντιγραφο λογαριασμου λογω απωλειας νομιζω.

Ok θα ρωτησω αμα γυνετε

Δημοσ.

Ναι αλλα χωρις λογαρισμο πως θα πληρωσει ?

Αμα χασεις το λογαριασμο τι θα γινει; Θα παψεις να πληρωνεις; :)

Πας διπλα απο τα ταμεια και ζητας αντιγραφο λογαριασμου (οπως και μπορεις να ζητησεις και αναλυτικους ετους κλπ αρκει να ειναι στο ονομα σου).

Δημοσ.

Αμα χασεις το λογαριασμο τι θα γινει; Θα παψεις να πληρωνεις; :)

Πας διπλα απο τα ταμεια και ζητας αντιγραφο λογαριασμου (οπως και μπορεις να ζητησεις και αναλυτικους ετους κλπ αρκει να ειναι στο ονομα σου).

Ναι έχεις δίκιο αλλά άλλο να πηγαίνεις στη ΔΕΗ Περιστερίου για να ζητάς για το Περιστέρι και άλλο στο Δήμο Πύργου για το Περιστέρι.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο αλλά άλλο να πηγαίνεις στη ΔΕΗ Περιστερίου για να ζητάς για το Περιστέρι και άλλο στο Δήμο Πύργου για το Περιστέρι.

Δεν εχει καμμια σημασια αυτο. Online εχουν, τον αριθμο ρολογιου θα δωσεις και θα σου βγαλουν ενα χαρτι να πας να πληρωσεις.

Δημοσ.

Δεν εχει καμμια σημασια αυτο. Online εχουν, τον αριθμο ρολογιου θα δωσεις και θα σου βγαλουν ενα χαρτι να πας να πληρωσεις.

Χαχαχα πλακα κανεις ετσι ??? Εδω πηγα σε ΚΕΠ στο Περιστερι περσι και ζητησα ενα χαρτι και επειδη ημουν στο δημοτολογιο των Αγιων Αναργυρων μου ειπαν οτι θα κανει μια εβδομαδα και φυσικα ετρεχα στο Δημαρχειο των Αγιων Αναργυρων για να το παρω αυθημερον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...