Astakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Πάντως εγώ παιδιά επιμένω στα φτηνά labels του πλαισίου! Αυτά δεν τρυπάνε το δάκτυλο μου...με μια τόση δα καρφίτσα!! (Που'σαι ρε Σάκη!! Lol!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 piaste katsabidaki kai sfuraki kai mpam mpam gurw gurw ... meta lima kai telos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Και για να σταθεροποιήσετε το δισκάκι, ώστε να μην παίζει στο χεράκι σας και το τρυπάτε, καλό είναι να εφοδιαστείτε και με μια μέγγενη! Και μετά σφυρί-καλέμι!! Γειά σου ρε τάσο με τις πατέντες σου! Μας έλλειψες boy!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Καταπληκτική ιδέα. Θα την δοκιμάσω, γιατί τα labels του πλαισίου αφήνουν μεγάλο κενό. Αλλά εγώ δεν θα τρυπίσω το δάχτυλό μου. Θα βάλω δακτυλίθρα. Νομίζω έτσι την λέγανε(ξέρετε, αυτή που βοηθούσε στο κέντημα να σπρώξουμε την βελώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.