Προς το περιεχόμενο

Free SMS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τύχη στην εταιρία σας.

Προσωπικά

Πολιτική υποστήριξη
Κάθε νέα πολιτική αναμέτρηση είναι ένας καινούργιος αγώνας ξανά από την αρχή. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την επικοινωνία με τους ψηφοφόρους σας. Η συνεχή επαφή μαζί τους θα σας προσφέρει αποδεδειγμένα την επανεκλογή σας σε μεγαλύτερο ποσοστό χωρίς να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

δέχομαι ήδη αρκετά sms από πολιτικούς και δεν θα ήθελα να αυξηθούν αυτά στο μέλλον.

• Like 4
Δημοσ.

Καλή τύχη στην εταιρία σας.

Προσωπικά

δέχομαι ήδη αρκετά sms από πολιτικούς και δεν θα ήθελα να αυξηθούν αυτά στο μέλλον.

Σωστός ο παίκτης!

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδιά,

Η εταιρεία που δουλεύω ( μια διαφημιστική εταιρεία )  σε πλαίσια διαφήμισης και προώθησης, προσφέρει εντελώς δωρεάν την δυνατότητα να στείλετε sms μέσω του υπολογιστή σας online.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μια εγγραφή εδω.

Ευχαριστώ πολυ!

Μεχρι ποσα δωρεαν sms ;;;;

Δημοσ.

Χαχαχα!! Μην φοβάσαι φίλε δεν έχει καμία σχέση το ένα κομμάτι με το άλλο. Στο εγγυομαι προσωπικά!!

Αυτο είναι απλα μια διαφημιστική ενέργεια!

Sent from my iPhone using Insomnia

Χαχαχα!! Μην φοβάσαι φίλε δεν έχει καμία σχέση το ένα κομμάτι με το άλλο. Στο εγγυομαι προσωπικά!! <br><br>

Αυτο είναι απλα μια διαφημιστική ενέργεια! <br><br><br><br>

Τα δωρεάν SMS είναι 5 φίλε!

Δημοσ.

5 sms την ημέρα? 5 τον μήνα? ή 5 γενικά? Το sms δείχνει τον δικό μας αριθμό ή άκυρο, επίσης περιλαμβάνει διαφημίσεις? 

Δημοσ.

Οχι φίλε είναι κανονικό SMS! Βάζεις ποιος θέλεις να φαίνεται αποστολέας ( είτε νούμερο είτε όνομα πχ της εταιρείας σου) βάζεις τι νούμερο του παραλήπτη η φορτώσεις μις λίστα με πολλούς παραλήπτες, το μηνυμα και το στέλνεις!

Δημοσ.

Χαχαχα!! Μην φοβάσαι φίλε δεν έχει καμία σχέση το ένα κομμάτι με το άλλο. Στο εγγυομαι προσωπικά!!

Αυτο είναι απλα μια διαφημιστική ενέργεια!

Ως ανώνυμος χρήστης το εγγυάσαι; 

Δημοσ.

Παιδιά είναι 5 SMS εφάπαξ. Το ξέρω οτι δεν είναι πολλά, αλλα θα συνεχίσουμε να κάνουμε δωρεάν προωθητικές καμπάνιες και θα τις πόσταρω εδω. Ο αριθμός των SMS είναι συμβολικός απλα για να καταλάβει ο χρήστης οτι μπορούμε να του παρέχουμε μια αξιόπιστη και σοβαρή επαγγελματική λύση. Οποίος θέλει και μπορεί ας μας ακολουθήσει στα social network για να μαθαίνει τα νέα μας!

Σχετικά με την ανωνυμία, το nick μου είναι το πραγματικό μου όνομα, οπότε οποίος πάρει στην εταιρεία και με ζητήσει μπορεί να με βρει! Είμαι νέος στην ηλικία και θα συμφωνήσω μαζι σου οτι υπάρχουν χιλιάδες ενοχλιτικοι και αντί επαγγελματίες εκει έξω. Προσπαθώ να μην γίνω ποτέ ένας απο αυτούς!

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία με την εταιρεία!

Παρ'όλα αυτά, μόνο αν έγραφες εσύ ή κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας το ονοματεπώνυμό του, και ανέφερες υπεύθυνα την πολιτική προσωπικών δεδομένων του τηλέφωνου μου και τα τηλέφωνα των ατόμων που θα στείλω μηνυμα θα το εμπιστευόμουν. Υπάρχουν νομικές ευθύνες σε τέτοια πράγματα...

Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ούτε για 5SMS την μέρα... ειδικά στις τιμές που έχουν πάει τα sms τώρα...

Δημοσ.

Καλή επιτυχία με την εταιρεία!

Παρ'όλα αυτά, μόνο αν έγραφες εσύ ή κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας το ονοματεπώνυμό του, και ανέφερες υπεύθυνα την πολιτική προσωπικών δεδομένων του τηλέφωνου μου και τα τηλέφωνα των ατόμων που θα στείλω μηνυμα θα το εμπιστευόμουν. Υπάρχουν νομικές ευθύνες σε τέτοια πράγματα...

Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ούτε για 5SMS την μέρα... ειδικά στις τιμές που έχουν πάει τα sms τώρα...

Φίλε μου αν θέλεις κοίτα λίγο εδω.

" Η Εταιρεία μας είναι: Eγγεγραμμένη στα μητρώα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων "

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησύχιας.

Δημοσ.

Όταν ο xouzel έγραψε εφάπαξ, με πιάσαν τα γέλια.

Αλλά τελικά ισχύει!  :huh:  Τρομερή προσφορά, δεν το συζητώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο xouzel έγραψε εφάπαξ, με πιάσαν τα γέλια.

Αλλά τελικά ισχύει!  :huh:  Τρομερή προσφορά, δεν το συζητώ.

Οπως ξανα είπα η προσφορά είναι συμβολική! Θα υπάρξουν και άλλες καλύτερες στο μέλλον! Υπομονη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...