Προς το περιεχόμενο

Νέο Gaming Forum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά πριν 2 μερες δημιουργισα ενα gaming forum δηλαδη forum συζητησεων που αφορα τα games κυρίως..ελπιζω να σας αρεσει μιας και δεν εχει πολλες μερες λειτουργίας..και οποιος θελει μπορει να βοηθήσει :) το site ειναι: www.gamersforum.info

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται (δεν μου άρεσε το λογότυπο). Ωστόσο 5μέλη; Πριν το spammareis σε άλλα forums, facebook και λοιπά προτίμα στην αρχή να πεις σε όλους σου τους φίλους να μπουν να κάνουν συζητήσεις μόνοι τους και μετά το ανοίγεις... 

Δημοσ.

φίλε χωρίς παρεξήγηση, απλά το λέω για να το ψάξεις καλύτερα, εγώ δεν θα το χαρακτήριζα ωραίο. εκτώς απο αυτα που λέει ο NIkos το μόνο που βλέπω πως έχεις κάνει είναι ότι έχεις βάλει απλά ένα σκιν και ένα shoutbox και τελείωσες. 

Δημοσ.

Όντως το λογότυπο δεν είναι και τόσο ωραίο...

Επίσης που έχεις κάνει host?? Σε κάποια δωρεάν υπηρεσία??

Ρωτάω γιατί μου φάνηκε πολύ αργό στο φόρτωμα...

Δημοσ.

Ίσως θα έπρεπε να μας πείσεις για πιο λόγο να μπούμε στο Site σου. π.χ., τί παραπάνω έχει που δεν θα το βρούμε στο Insomnia.

Πες μας τί σχειδάζεις να κάνεις;

Δημοσ.

Ναι οντως..και δεν ξερω πως να αυξησω την ταχυτητα..

Σε είχα ρωτήσει και πιο πάνω, που το έχεις κάνει host???

Δημοσ.

Σε είχα ρωτήσει και πιο πάνω, που το έχεις κάνει host???

Στο thehostkings..

Ίσως θα έπρεπε να μας πείσεις για πιο λόγο να μπούμε στο Site σου. π.χ., τί παραπάνω έχει που δεν θα το βρούμε στο Insomnia.

Πες μας τί σχειδάζεις να κάνεις;

Το forum εχει αποκλειστικη συζητηση για games μονο...επισης εκει θα βρειτε εμπειρους gamers και οτι απορια θελετε πανω σε αυτο το θεμα μπορειτε να ρωτησετε..επισης θα εχει σε λιγο καιρο game reviews,previews,gameplay videos απο τους gamersforum και αλλα πολλα..

Δημοσ.

Στο thehostkings..

Μου φαίνεται πολύ φθηνό το 1.50 ευρώ το μήνα που έχουν στην απλή συνδρομή.

Γενικότερα, έχεις ξανασυνεργαστεί μαζί τους??

Κατά πάσα πιθανότητα το hosting είναι αυτό που κάνεi το site αργό, αν θες άνοιξε ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα εδώ πέρα  ;)

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ φθηνό το 1.50 ευρώ το μήνα που έχουν στην απλή συνδρομή.

Γενικότερα, έχεις ξανασυνεργαστεί μαζί τους??

Κατά πάσα πιθανότητα το hosting είναι αυτό που κάνεi το site αργό, αν θες άνοιξε ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα εδώ πέρα  ;)

Οχι δεν εχω ξανασυναργαστει..και τι να πω αν ανοιξω θεμα? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...