calico Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το πηρα λιγο απροοπτα γιατι μου καηκε το ρουτερ του οτε. Αλλα θα μου φερει καινουργιο. Παντως παρατηρησα οτι η ταχυτητα βελτιωθηκε αισθητα με το modem.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 δεν θα ειναι λογω του modem.Λογικα επειδη ισως ειναι πιο νεο μοντελο απο το παλιο ισως συγχρονιζει σε μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι το παλιο.απλα πρεπει να μπαινεις με το εικονιδιο αλλιως ειτε πρεπει να παρεις ρουτερ η να το καταργησεις τελειως και να παρεις adsl router. εκτος αν αυτο που καηκε εχει εγγυηση και σε καλυπτει ο οτε να σου δωσει αλλο η γενικοτερα αν δικαιουσαι αλλο απο τον οτε.
calico Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον τωρα μου εστειλε ο ΟΤΕ ενα πακετακι για VDSL.Εχει μεσα ενα καινουργιο ρουτερ. Τωρα η συνδεση πως γινεται? Κανω κατι παρομοιο με τις παραπανω υποδειξεις ή απλα συνδεω το ρουτερ και ολα οκ.
corrupted Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν αλλαζει κατι. Ακολουθεις τα ιδια βηματα, με τη διαφορα οτι η κληση δεν θα γινεται μεσα απο τα windows. Συνδεεις το router με καλωδιο στη καρτα δικτυου, πας στο web interface (που το πιο πιθανο ειναι να ειναι το http://192.168.1.1 αλλα τσεκαρε και το manual/sticker που ισως εχει πανω για να εισαι σιγουρος), βαζεις τα στοιχεια της συνδεσης, βαζεις και κωδικο στο wireless, ενεργοποιεις και το firewall και συνδεεσαι. Ποιο router σου εδωσαν?
calico Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το ZTE ZXDSL 931 VII http://ipv6.ote.gr/?page_id=496 Πρεπει να κανω κλικ και στο setup.exe του cd που δινεται ή ειναι αχρηστο? Εγκαθιστα κατι ωστε να μπαινω στην ιστοσελιδα του ρουτερ πχ?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δεν χρειαζεται να τρεξεις το setup.πας απο την ip που γραφει στο Manual.με το setup μπορει να εχεις θεματα και γενικα πρεπει να μαθεις να σεταρεις τα ρουτερ απο την Ip τους.και τηλεφωνο τον οτε να παρεις θα σε βοηθησει βημα βημα.κατα τα αλλα στο wireless βαλε wpa2 η wpa και το firewall εγω συνηθως το κλεινω σε ολα τα ρουτερ γιατι ουτε ειναι κανα σοβαρο firewall και πολλες φορες κανουν και διαφορα κουφα.επισης αν χρειαστει να κανεις port forward για να ανοιξεις Ports μην ξεχνας οτι απο default Ο οτε κοβει καποια Ports λογω της αυξημενης ασφαλειας.αυτην μπορεις να την κλεισεις απο το site my.otenet.gr
calico Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Συνδεσα το VDSL αλλα απο ταχυτητες δε λεει και πολλα. 19mb σε speed test αλλα εχει πολλα ping. Τα οποια δε ξερω τι ειναι. Το firewall to εχω στο high.
corrupted Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασε ενα μεγαλο αρχειο απο καποιον αξιοπιστο και γρηγορο server οπως το ntua.gr (αυτο το αρχειο π.χ) για να δεις την πραγματικη ταχυτητα. Ποσταρε με ποσα Mb/sec κατεβαζεις και οι ειδικοι οπως ο poulinos θα σου πουν την αποψη τους...
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Συνδεσα το VDSL αλλα απο ταχυτητες δε λεει και πολλα. 19mb σε speed test αλλα εχει πολλα ping. Τα οποια δε ξερω τι ειναι. Το firewall to εχω στο high. α.κλεισε firewall. β.δοκιμη με ethernet οχι ασυρματα. γ.γραψε στα ποσα συγχρονιζεις.θα το δεις μεσα απο το ρουτερ. δ.οχι speedtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα