Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου καηκε το ρουτερ του οτε και αγορασα το adsl2+ modem TD-8616 tp-link.μπορω να συνδεθω με αυτο στο ιντερνετ η χρειαζομαι και ρπυτερ;και αν ναι πως;

Δημοσ.

προσαθησα να συνδεθω αλλα δεν μπορεσα και πειραξα κατι και δεν μπορω τωρα να μπω ουτε στη σελιδα του μοντεμ.το εκανα reset και τιποτα παλι.δεν εχω firewall μονο των windows 7.ξερετε πως μπορω να το επαναφερω;

Δημοσ.

εκανα ρισταρτ. το ειχα αλλαξει σε 192.168.1.2 , λογικα εκανα μαλακια γιατι ουτε ετσι μπαινει. δοκιμασα και απο λινουξ. δωστε τα φωτα σας γιατι μου ερχεται να το σπασω .

Δημοσ.

<p>Aν εχει logging, ενεργοποιησε το και δες τι γραφει στα logs (τον λόγο που δεν μπαινει ψαχνεις)...</p>

ναι . δε μπορω να μπω στην ιστοσελιδα.

Δημοσ.

Σε ποιο control panel (τo web interface του router εννοεις?) θες να βαλεις IP και για ποιο λόγο?

Δεν βαζεις καπου IP, ολα τα αφηνεις στο αυτοματο.

Το router εχει μια δικια του IP (192.168.1.1).

Εφοσον εχει ενεργοποιημενο τον DHCP server στο router, θα δινει αυτοματα IP και στον υπολογιστη (στο ευρος απο 192.168.1.2 εως 192.168.1.254).

Και για να συνδεθεις στο Internet με τον OTE, παλι δεν χρειαζεται να δηλωσεις καποια IP κάπου.

Οποτε δεν καταλαβαινω που θες να βαλεις IP...

Δημοσ.

εκανα κατι ρυθμισεις που λεει ο οτε στο ip version 4. μπηκα στην ιστοσελιδα του ρουτερ ,δε βρισκω το pppoe και βρισκω που να βαλω το email.

Δημοσ.

Αν δεν εχει επιλογη να βαλεις τα στοιχεια στο interface του router, τοτε πρεπει να κανεις PPPoE κλήση μεσα απο τα Windows.

Απο το control panel (πινακα ελεγχου), πας στο "Network and Sharing Center" και "Setup a new connection or network"...

pppoe.png

Connect to the Internet --> PPPoE --> και βαζεις τα στοιχεια της συνδεσης.

Πρεπει να εχεις φτιαξει σωστα στο router ομως τα VPI/VCI.

Δημοσ.

γιατι πηγες και πηρες Modem και οχι ρουτερ.τωρα που ειναι μονο Modem μονο ενα pc Μπορει να μπει στο ιντερνετ και αυτο με καλωδιο ουτε καν wireless.με ελαχιστα λεφτα παραπανω επαιρνες ρουτερ και ουτε εικονιδια να συνδεθεις ουτε τιποτα.κακη αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...