Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σημερα έστησα το πσ μου με τα εξής κομματια

and 965

G skill ripjaws 8gb 1600

7870 sapphire dual x

Antec hgc 620 watt

Gigabyte 970 ds3

Intel 330 180gb ssd

Therlmarake ms 1 commander case

Λοιπόν πρώτη φορα που στήνω πσ, τα έστησα όλα καλα, συνδέω με καινούργιο  HDMI   καλώδιο στην τηλεόραση σαλονιού 1080π, αρχίζει το πσ, όλα κανονικά όλα τα fan psu gpu fan tou  case Kai tou CPU, στην τηλεόραση δείχνει σήμα 1080p/50hz meta  σταματάει και δε δείχνει τίποτα άλλο(δεν έδειξε λόγκο  μητρικής, μόνο μαύρη οθόνη αλλά το πσ ακουγεται) , όμως ακουστηκε το beep  της  motherboard οπότε αφτή δουλεύει κανονικά ,έβγαλα τη μια ραμ να δοκιμάσω και πάλι τα ίδια, έβγαλα τον σκληρο και τα ίδια δε καταλαβαίνω τι φταίει, κανεις ξέρει κάτι ?

Επίσης έχω την κάρτα γραφικών σε σλοτ που γραφει PCIEX4 έχει και PCIEX16 όμως  δε κααφερα να την βάλω εκεί, ξέρω πως μπαίνει απλώς εγώ δε κατάφερα να τη βάλω εκεί, μήπωςς φταει το  hdmi καλώδιο? Καινούργιο είναι, επίσης το είχα βαλει στην είσοδο HDMI 3  τησ τηλεορασης , τις δοκίμασα όλες, έχει και μια που λέει PC αλλά είναι vga η dvi  νομίζω, να δοκιμάσω και εκεί? O ssd είναι συνδεδεμένος με σατα 6gbp/s Kai molex από το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Δεινοσαυρε και αν ηθεελα να κανό crossfire μόνο την χ4 έχω επιπλεον( δηλαδή έτσι νομίζω) νομίζεις ότι μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα ? Πες μου μερικάα πράγματα να δοκιμάσω αν μπορείς γιατί θα τα δοκιμάζω τώρα άμεσα ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

λοιπόν το εβαλα στην χ16 και πάλι όμως δε βλέπω τίποτα στην οθόνη μόνο ενδειξη 1080π, μα πως να περάσω λειτουργικό? Δε πρέπει πρώτα να μου πει πως δεν έχει λειτουργικό ? Αφιθ σου λέω δε ωλεπω τίποτα ... Λειτουργικό έχω ετοιμο να βάλω από USB stick alla δε βλέπω τπτ. Καμία άλλη λύσηη ,????:S:S:S:S:S:S:S

Δημοσ.

Μήπως είναι κάτι από επεξεργαστή ξέρω γω?? Τι θα μπορούσε να φταει, ξέρει να μου πει κανείς μέχρι τώρα πια κομμάτια νομίζει ότι δουλεύουν σιγουρα ατ

Πτον η/γ??

Επίσης την δεύτερη ραμ (4gb), thn έχω έξω δε την ξαναεβαλα , την πρώτη εκκίνηση την έκανα με 2 ραμ αλλά και παλι δεν είναι αυτό το πρόβλημα ...

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχεις ???

Κοίταξε να έχει συνδεθεί καλά το 24-πινο φις στην μητρική το ίδιο και το τετράπινο !

Αλλά πες μας πρώτα το τροφοδοτικό ~

Προσπάθησε να κάνεις σύνδεση με D-SUB καλώδιο στην οθόνη για αρχή !

Ναι υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ περίπτωση να φταίει το καλώδιο HDMI !

Εχω τρία καλώδια σπίτι και οι 5870 κάρες μου ΜΟΝΟ με το ένα δίνουν σήμα !!!

Το ότι εκκινεί η μητρική και ακούς 1 μπιπ σημαίνει πως έχει κάνει έλεγχο και δεν παίζει πρόβλημα , διαφορετικά θα είχες επαναλλαμβανόμενα beeps ~!

Δημοσ.

ευχΑριστω για τις αοαντησρις ΣΑς,προς το παρον μέχρι να γιρισω Ελλάδα μόνο αυτό το hdmi μπορώ να χρήση οποίω.. Είδη το παραγγειλλα.. Ξενερωνω να ξαναπαραγγειλω άλλο η να αγοράσω άλλο, και φίλε adtakh eco psu antec hcg 620 watt

Δημοσ.

Καλό είναι το τροφοδοτικό !

Κοίταξε αν ένα pc έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα σε μνήμες, μητρική, επεξεργαστή και πολλές φορές και κάρτα γραφικών σε πλακώνει στα beeps ή δεν ακούς beep καθόλου !

Άρα έπρεπε να το υποπτευτείς ! 

Ομως μια ερώτηση ! Γιατί προτίμησες αυτή την μητρική? Δεν είναι και ότι καλύτερο για τα χρήματά της, βάση των VRMs που φοράει ...

Δημοσ.

Το ξέρω  το ξέρω για τη μητρική ...αλλα είχε αρκετάα καλα, και ήταν οικονομικό γιαυτό, φεσπα όμως έβλεπα πως έχει 2χ pcie x16 Kai blepo πως έχει μια χ16 και μια χ4???? Πολύ παράξενο, αλλιώς έχει κάτι άσπρες μικρές PCI, telika δηλαδή για το πρόβλημα μου να αλλάξω πρώτα καλώδια και βλέπουμε ? Στην Ελλάδα έχω την πσ οθόνη μου και αλλά 2hdmi ekei.

H marks του HDMI  μου ειναι lcs.

τι μάρκα είναι το  HDMI soy ????

Δημοσ.

Εμένα το HDMI που παίζει δεν γράφει μάρκα επάνω .... και δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν ! 

Η μητρική σου δίνει μόνο X4 ταχύτητα στο δεύτερο PCI-E X16 γιατί φοράει το 970 τσιπάκι της σειράς ! 

Μόνο 2 υλοποιήσεις δίνουν 2X8 lanes όταν κάνεις crossfire και είναι χρηστικές !

Η 970 ΕΧΤΡΕΜΕ 4 και η 870 EXTREME 3 R2 της ASRCOK !

Δημοσ.

de Pane Kala ,  εγώ διάβασα πως έχει 2 χ16 γιαυτ την πήρα... Αυτό εγραφε πάντως, τέλος πάντων cf θα μπορώ να κανω έτσι ? Και ποσο κόστισε το καλώδιο σου?

Koita τι λέει εδω http://visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=28968&cat=3 . . 2χ 16... Οπότε ποιος δουλεύει ποιον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...