ntelis1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παίδες! Είμαι νέος στο χώρο του programming (τώρα θα ξεκινήσω) και χρειάζομαι κάποια βοήθεια για το πω θα ξεκινήσω τι χρειάζεται μα διαβάσω τι χρειάζεται να ξέρω! Παλιότερα είχα ασχοληθεί ελάχιστα με java αλλα πλέον θέλω να ασχοληθώ με εφαρμογές για iPhone και αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει με κανα βιβλίο PDF στα ελληνικά για να ξεκινήσω. Και αν χρειάζεται να έχω Mac για να κάνω εφαρμογές για iPhone Sent from my iPhone using Insomnia
ICheats Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Χρειάζεται να έχεις Mac για να κάνεις εφαρμογή για iphone και να ξέρεις objective c... Για κάποιο βιβλίο δεν ξέρω αλλά θα μπορούσες να το googlαρεις και όλο και κάτι θα βρεις!
ntelis1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Γίνεται πχ στα windows να περάσω και Mac κάπως; Οπω κάνουν στα Mac? γιατι για να πάρεις ένα μηχάνημα μακ θες 1.000€ για πλάκα Sent from my iPhone using Insomnia
mtsouk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό που έχω γράψει: http://users.sch.gr/tsoukalos/becoming-ios-developer/ Καλό θα ήταν να έχεις Mac -- είναι ο καλύτερος τρόπος. Ψάξε για μεταχειρισμένο. φιλικά,
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Γίνεται πχ στα windows να περάσω και Mac κάπως; Οπω κάνουν στα Mac? γιατι για να πάρεις ένα μηχάνημα μακ θες 1.000€ για πλάκα Sent from my iPhone using Insomnia Κυκλοφορουν ετοιμες OSX virtual machines ή μπορεις να κατσεις να ετοιμασεις τη δικη σου. Δεν ειναι και η ιδανικοτερη λυση, καθως θελεις της προκοπης host + μπολικα GB ram για να εχεις κανονικη αποδοση, αλλα περα απο αυτο λειτουργουν κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα