shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παιδια εχω ενα θεματακι με την μητρικη μου μια asus p5k/epu .θελω να κανω overclocking και στο jumper config sta bios δεν με αφηνει να πειραξω σχεδον τιποτα.ειναι ολα στο auto και δεν με αφηνει να αλλαξω κατι.εκανα αναβαθμιση στα bios κοιταξα να δω εαν εχει καποιο jumper αλλα τιποτα μεχρι τωρα.αν ψαξει κανεις στο site tis asus το συγκεκριμενο μοντελο θα δει οτι η μητρικη παιρνει overclocking!εγω γιατι εχω τετοιο θεμα δεν μπορω να καταλαβω,εχω ρωτησει παντου αλλα ακομα δεν εχει βγει ακρη.μηπως καποιος ξερει κατι παραπανω για το θεμα?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ti socket είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μόνο μέσω fsb μπορείς να κάνεις o/c. Δοκίμασες να αλλάξεις την ταχύτητα του fsb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αν ειναι αυτο που νομιζω δεν με αφηνει να το πειραξω νμζω ειναι μονιμα 333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα αυτό δεν είναι κλειδωμένο με καμία δύναμη... Κάποια ρύθμιση πρέπει να πειράξεις και να την γυρίσεις στο manual... 100% μπορείς να κάνεις o/c μέσω fsb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ναι την εχω γυρισει στο manual την ρυθμιση που λες και το fsb freq ειναι μονιμα 333 χωρις να μπορω να το κανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα κάπου πρέπει να έχει ένα πολλαπλασιαστή. Αλλαξέ τον ώστε να σου χαμηλώσει το default και να στο παει 300 ή 266 και έπειτα να δεις αν μπορείς να το ανεβάσεις. Αυτό θα σου κάνει o/c. Από 266 στα 333 θα σου κάνει 25%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 φιλε αν με αφηνε ευχαριστως.αυτη ειναι η ουσια του προβληματος δεν με αφηνει να τα πειραξω ουτε αυτα ουτε τα ρευματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε από εδώ το manual της μητρικής σου. Λέει τι να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ενταξει κατεβασα το ai booster suite κ κανεις overclock μεσω αυτου του προγραμματος σε περιβαλλον windows .σας ευχαριστω ολους τωρα εχω το εξης θεμα οταν παω να αλλαξω το cpu ratio απο auto σε 8 η 9 μου παει μονο του στο 7.5..πρεπει να κανω κατι enable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Όπως σου είπα μόνο από fsb γίνεται. Η cpu είναι κλειδωμένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν μου δινει ομως παραπανω cashe η fsb ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν σου δίνει παραπάνω cache h fsb; Δεν βγάζει πολύ νόημα. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 συνηθως οταν κανεις overclocking δεν αυξανεται και η μνημη cache? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα