Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το Avast pro στο λάπτοπ καιρό τώρα και τελευταία δεν εκκινεί όταν ανοίγουν τα windows και έπρεπε να το άνοιξω εγώ, σήμερα έχουν βγάλει και μήνυμα τα windows για ενεργοποιήση του antivirus το πατάω αλλά δεν γίνεται τίποτα και ούτε κάν που ανοίγει το πρόγραμμα... τι συνέβη;

Δημοσ.

Το εικονίδιο κάτω δεξιά υπάρχει κανονικά; Με διπλό κλικ πάνω του τι σου βγάζει;

1. Μήπως έχει λήξει; Πέρασε ένας χρόνος απο τότε που αγοράστηκε;
Δημοσ.

Υπάρχει κανονικά όταν ανοιξω εγω το πρόγραμμα ενω πιο παλιά υπήρχε εκεί μαζί με τα υπόλοιπα προγράμματα όταν άνοιγαν τα windows..

Σήμερα όταν το πατάω ανοίγει κανονικά και το μήνυμα απο τα windows έφυγε απλά δεν ξεκινάει το antivirus μαζί με τα widnows και πρέπει εγώ χειροκίνητα να το εκκινήσω ώστε να είναι σε λειτουργία...

απο το φθινόπωρο το έχω, δεν είναι αγορασμένο..

Δημοσ.

Καταρχάς αν είναι το pro και δεν είναι αγορασμένο, σημαίνει οτι είχε περίοδο δοκιμής. Μήπως έχει λήξει; Όταν ανοίγει το πρόγραμμα μετά όλες οι ασπίδες είναι ενεργές κανονικά και δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα μέσα το πρόγραμμα;

Πέρα απο αυτό, καλύτερα κάνε repair installation. Πηγαίνεις στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων, σαν να πας για απεγκατάσταση, απλά μετά επιλέγεις επιδιόρθωση/αλλαγή αντί για απεγκατάσταση/uninstall.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...