Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και χρόνια πολλά σε όλους!

Ψάχνω και εγώ λοιπόν για αγορά laptop και για να μην μακρηγορώ, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

1) Κάτι αξιόπιστο, χωρίς προβλήματα και με καλή κατασκευή.

2) Windows 7

3) Μιας και έχω μακρόχρονη χρήση desktop σκέφτομαι να πάω σε 17.3''. Το 15.6'' του αδερφού μου που έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές μου φαίνεται δύσχρηστο και κουραστικό λόγω μεγέθους.

4) Δεν προορίζεται για βαριές εργασίες. Αποκλειστικά internet browsing και χρήση ms office προγραμμάτων. Ούτε ταινίες, ούτε τίποτα άλλο.

5) Θα συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο μου και θα χρησιμοποιώ ποντίκι.

6) Τιμή : Το φθηνότερο δυνατό που να ικανοποιεί αξιοπρεπώς τα παραπάνω 5 κριτήρια.

Δε ξέρω αν μου έχει ξεφύγει κάτι μιας και δε γνωρίζω πολλά πράγματα στο χώρο τον laptop. Είμαι όλος αυτιά για τις προτάσεις σας!

Δημοσ.

Thx !

Επειδή θέλω να προχωρήσω σύντομα στην αγορά αν μπορούσαν και άλλοι να καταθέσουν τη γνώμη τους (ή απλά να πούνε αν συμφωνούν με αυτή του Χριστόφορου) θα το εκτιμούσα πολύ

Δημοσ.

Τι έπαθες εσυ με τα HP ξαφνικά ? Οι παλιες σου επιλογές ηταν πολυ καλύτερες..

Προσπαθω να δινω τις καλυτερες επιλογες στις καλυτερες τιμες.

Πχ, σε 17αρι που ψαχνει το παιδι, τι αλλο υπαρχει με i3 και ανεξαρτητη καρτα γραφικων;

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342297_350461/Intel-Core-i3-%CE%91%CF%80%CF%8C-16-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?keyphrase=laptop

Με i5 δεν το συζηταμε καν:

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342298_350461/Intel-Core-i5-%CE%91%CF%80%CF%8C-16-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?keyphrase=laptop

Να δωσεις 700ευρω και να εχεις την G610m επανω;

Επισης το παιδι ειπε: ''..και με καλή κατασκευή.''

Να προτιμησω να προτεινω satellite που ειναι glossy πλαστικουρα; ή κατι απο αλουμινιο;

Ps: Το αλλο 15αρι Hp 'υποχρεωτικα' το προτεινω. Οταν ζητανε 550ευρω και gaming τι να προτεινω; Την Hd4000 που προτεινουν αλλα παιδια;

Δημοσ.

Τι να την κάνει την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών για την χρήση που θέλει ; Η 4000 είναι υπέρ αρκετή .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Hewlett Packard Pavilion g6-2153ev (Linen White) [C4L29EA]  (494€)

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15381

CPU
AMD Quad Core A8-4500M (1.90GHz, 2,8Ghz T.  4MB 4x1024KB Cache)

RAM
4096MB (1x4096MB) DDR3, up to 8192MB maximum memory

HDD
320GB (5400rpm)

VGA
AMD Radeon HD 7640G + AMD Radeon HD 7670M = HYBRID CROSSFIRE

Monitor
15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768), LED backlit

Optical
DVD+/-RW SuperMulti DL Drive

USB III, HDMI, CAM, WIFI

Λειτουργικό

Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/EN

Βάλε του και ένα ακόμα ντιμάκι μνήμης 4GB με 20€ να πιάσει τα 8GB RAM και είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα .

Δημοσ.

Hewlett Packard Pavilion g6-2153ev (Linen White) [C4L29EA]  (494€)

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15381

Βάλε του και ένα ακόμα ντιμάκι μνήμης 4GB με 20€ να πιάσει τα 8GB RAM και είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα .

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά το 17.3'' στην οθόνη είναι must.

Δημοσ.

Τι να την κάνει την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών για την χρήση που θέλει ; Η 4000 είναι υπέρ αρκετή .

Δεν αντιλεγω.

Αλλα, να παρει ενα toshiba που:

- ειναι σκετη πλαστικουρα (εχω αλλαξει αρκετα τοσιμπα. Μονο τα satellite pro/tecra αξιζουν).

- Το συγκεκριμενο ειναι παραεισαγωγης (αγγλικο πληκτρολογιο, 1 χρονος εγγυηση, συν οτι δεν μπορει να το εγγραψει στο προγραμμα 'ο,τι και αν συμβει'.

Δημοσ.

- Το συγκεκριμενο ειναι παραεισαγωγης (αγγλικο πληκτρολογιο, 1 χρονος εγγυηση, συν οτι δεν μπορει να το εγγραψει στο προγραμμα 'ο,τι και αν συμβει'.

Αυτο αν ισχυει ειναι οντως no go.

Δημοσ.

Ολα τα ελληνικά Toshiba satellite εχουν υποχρεωτικά 2 χρονια εγγύηση. Οταν βλεπεις Toshiba με 1 έτος εγγύηση συν αγγλικό πληκτρολογιο, δεν ειναι ελληνικό και το μαγαζι ουσιαστικά εκμεταλλεύεται το γεγονός οτι η Toshiba δίνει παγκόσμια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω καιρό να ενημερωθώ γύρω από τα Laptop με αφορμή την προηγούμενη στιχομυθία έκατσα και έριξα μια ματιά.

Κατέληξα λοιπόν ότι σε αυτά τα χρήματα η καλύτερη πρόταση είναι του @Xristo άσχετα αν θεωρώ -εξου και το σχόλιο- την Hp συνεχώς κατιούσα ..

Πιστεύω όμως επίσης ότι δεν έχεις τις ίδιες επιλογές που είχες πριν ένα χρόνο.. και ότι όποιος αγοράζει σήμερα laptop πρέπει να έχει μια ελαστικότητα στο τι θα πληρώσει τελικά.. Νομίζω ότι στα laptop είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένος ένας τετραπυρηνος επεξεργαστής.. Φυσικά έχει να κάνει και με το ζητούμενο όλο αυτό.

Πάντως οι καλές κ ξεχωριστές εταιρίες έχουν ελαχιστοποιηθεί όλα έχουν γίνει "σειράς" με την dell να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα επίπεδο και την βοηθάει το after sales της και την lenovo με την Samsung που θέλουν και προσπαθούν να αποσπάσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Hp Toshiba Sony έχουν κάνει μεγάλες εκπτώσεις στην ποιότητα τους.

Δημοσ.

Πιστεύω όμως επίσης ότι δεν έχεις τις ίδιες επιλογές που είχες πριν ένα χρόνο..

Ενδεικτικα να αναφερω οτι πριν απο 2+ χρονια επαιρνες i3 laptop με g310m 512mb στα 400ευρω, ενω τωρα δινεις 500ευρω και παιρνεις i3 με ενσωματωμενη καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...