Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ ανυπομονείς να το έχεις στην καθημερινότητά σου! Πώς είναι δυνατόν να συμμεριστείς/καταλάβεις αυτό που λέει ο άλλος;

Δημοσ.

Αν αναζητας ακομα "απτες" αποδειξεις (με οποια εννοια κιαν το εννοεις)τοτε συγνωμη αλλα πρεπει να σου πω πως δεν βλεπεις τι γινεται μπροστα σου.

Δεν γινεται να ζητας απτες αποδειξεις στο θεμα το οποιο συζηταμε οταν οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν(του οποιου το ονομα μου διαφευγει αυτην την στιγμη)πως οι ανθρωποι πεινανε και εμεις κοιταμε το πως θα δωσουμε 1000 ευρω για ενα Iphone η ενα ipad η για οτιδηποτε

Αυτο εσυ πως το λες δηλαδη?Σκεφτομαστε μονο τους εαυτους μας και το πως θα αποκτησουμε κατι το οποιο θα μας ειναι παντελως αχρηστο στην ουσια και που σε κατι μηνες θα το αλλαξουμε γιατι θα βγει το καινουργιο μοντελο (wow!)

Τελος παντων επειδη εχουμε βγει εκτος θεματος εδω και πολυ ωρα λεω να το αφησουμε εδω.

Λογικο ειναι οι αποψεις να διιστανται και να υπαρχουν διαφωνιες.

p.s Και ξαναλεω πως ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ και δεν χαρακτηριζει κανεναν.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον δεν θες να εννοήσεις τι εννοώ αγαπητέ. Το θέμα δεν είναι η τεχνολογία αυτή καθεαυτή... Το θέμα είναι πως το πλασάρουν στο ευρύ κοινό ως κάτι το εκπληκτικό... Ότι θα τους "λύσει τα χέρια" (λες κι έχουν κινητικά προβλήματα! Το πιο πιθανό είναι να πάθουν καμιά αρθρίτιδα χρησιμοποιώντας το!). Ότι ανοίγουν καινούρια αγορά χωρίς χρησιμότητα στο μέσο χρήστη, στον οποίο θα απευθυνθούν πιθανότατα στο μέλλον. Είδες κάπου να διαφώνησα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή που μπορεί να έχει;

Ας εφαρμοστεί με το καλό και μετά αποκτά και fanboys...

Το πρόβλημα σου όμως δεν μπορώ να καταλάβω που είναι. Που ακριβώς σε ενοχλεί το ότι κυκλοφόρησε άλλος ένας τρόπος διεπαφής με τον υπολογιστή; Σου είπε κανένας να βάλεις απ την τσέπη σου για να χρηματοδοτήσεις το project; Αν ειναι έτσι, να μείνουμε στο ποντίκι με την μπιλια εσαεί και στους αιώνας των αιώνων, αμήν, για να μην έχουμε θέματα τεχνοφοβίας.

Δεν σε βολεύει η τεχνολογία; Μην αγοράσεις το προιόν που είναι εξοπλισμένο με αυτή. Άσε κάποιον άλλον που πιστεύει ότι του χρειάζεται, να το αγοράσει. και αν τελικά είναι μια άχρηστη τεχνολογία, θα χαθεί και θα είναι απλά μια αναφορά σε σελίδες στο ίντερνετ για να έχουμε να λέμε για τεχνολογίες που πέρασαν και δεν έπιασαν. so simple. Αυτή η τεχνοφοβία, οι παρωπίδες και τα κολλήματα για κάθε τι καινούργιο καταντά αστείο. και "fanboyσμο" είδα μονο απ την πλευρά των τεχνοφοβικών "πολεμιων" της εξέλιξης. Όλοι οι άλλοι απλά είπαν "όμορφα, άλλη μια ωραία τεχνολογία διεπαφής, ας την δοκιμάσουμε".

• Like 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα σου όμως δεν μπορώ να καταλάβω που είναι. Που ακριβώς σε ενοχλεί το ότι κυκλοφόρησε άλλος ένας τρόπος διεπαφής με τον υπολογιστή; Σου είπε κανένας να βάλεις απ την τσέπη σου για να χρηματοδοτήσεις το project; Αν ειναι έτσι, να μείνουμε στο ποντίκι με την μπιλια εσαεί και στους αιώνας των αιώνων, αμήν, για να μην έχουμε θέματα τεχνοφοβίας.

Δεν σε βολεύει η τεχνολογία; Μην αγοράσεις το προιόν που είναι εξοπλισμένο με αυτή. Άσε κάποιον άλλον που πιστεύει ότι του χρειάζεται, να το αγοράσει. και αν τελικά είναι μια άχρηστη τεχνολογία, θα χαθεί και θα είναι απλά μια αναφορά σε σελίδες στο ίντερνετ για να έχουμε να λέμε για τεχνολογίες που πέρασαν και δεν έπιασαν. so simple. Αυτή η τεχνοφοβία, οι παρωπίδες και τα κολλήματα για κάθε τι καινούργιο καταντά αστείο. και "fanboyσμο" είδα μονο απ την πλευρά των τεχνοφοβικών "πολεμιων" της εξέλιξης. Όλοι οι άλλοι απλά είπαν "όμορφα, άλλη μια ωραία τεχνολογία διεπαφής, ας την δοκιμάσουμε".

Οντως, κι εγω τοσες σελιδες τωρα, προσπαθω να καταλαβω, γιατι υπαρχει αυτη η αρνητικοτητα...

• Like 2
Δημοσ.

Οντως, κι εγω τοσες σελιδες τωρα, προσπαθω να καταλαβω, γιατι υπαρχει αυτη η αρνητικοτητα...

pournaras μου, εγώ νομίζω ότι και εσύ και πολλοί άλλοι όπως και εγώ, έχουμε ήδη καταλάβει τον βασικότερο λόγο αυτής της τόσο έντονης και διαρκούς "αρνητικότητας". Απλά, θεωρώ ότι δεν είναι ούτε πρέπον ούτε ο κατάλληλος χώρος να επεκταθούμε περαιτέρω.

Όχι τίποτ' άλλο αλλά τσάμπα θα χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας (όση απ' αυτήν μας έχει μείνει δηλαδή)!

Η μεγαλύτερη απορία κατ' εμέ, δεν είναι τόσο το γιατί υπάρχει η όποια αρνητικότητα, όσο το γιατί μπαίνει κανείς στον όποιο κόπο να την μεταφέρει σε μη αρμόδιους δημόσιους χώρους.

Αλλά είπαμε, "ας πάει και το παλιάμπελο" διότι, διαφορετικά, μπλέξαμε άσχημα...

Να 'σαι καλά!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

.... ή η Microsoft .... πολές ομιότητες βλέπω.

http://www.youtube.com/watch?v=BUmdwbsI1Fo&feature=endscreen&NR=1

θεωρω οτι το Kinekt ειναι φοβερο και δεν εχει σχεση με το leap motion, το ενα αντιλαμβανεται χερια το kinekt ολοκληρο το σωμα.

Η σκηνη με την βομβα μου θυμισε  ενα βιντεο απο μια φοβερη σειρα. 

Sorry αλλα ειχε γελιο :)

http://www.youtube.com/watch?v=H_KrSMdxqf0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...