pOLoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εντυπωσιακό!!! μη τους κάνει μόνο καμία μήνυση η apple για το pinch to zoom
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εντυπωσιακό!!! μη τους κάνει μόνο καμία μήνυση η apple για το pinch to zoom .... ή η Microsoft .... πολές ομιότητες βλέπω. http://www.youtube.com/watch?v=BUmdwbsI1Fo&feature=endscreen&NR=1
21century Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Επιτελους δικαιωνεται το minority report.
jimex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Και πως ακριβώς θα σημαδεύεις σε συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη; Εστω για παράδειγμα ότι θέλω να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο εικονίδιο και βρίσκομαι σε απόσταση 30 cm από την οθόνη. Πως θα ξέρω που να τοποθετήσω το χέρι για την επιλογή του(χωρίς να υπάρχει pointer);
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Επιτέλους! "Αφή" χωρίς δαχτυλιές! Πέρα από την πλάκα πάντως, θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εξελίξεις!!! Πάρα πολύ καλό έτσι όπως δείχνει στο βίντεο! Ανυπομονώ να το έχω κι εγώ στην καθημερινότητά μου! No more mouse! Απ'οτι φαινεται θα αποχερετισουμε πολυ πιο γρηγορα,απ'οτι υπολογιζαμε,το desktop ui! 2
mikegad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σε πρώτη φάση δεν το βλέπω και πολύ χρηστικό ,αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο.
apnet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Και ο Ελληναρας με την αποψαρα του!!!Χωρις να σκεφτει τα οφελη μιας τετοιας καινοτομιας... Ας το κάνουν πρώτα λειτουργικό, να έχει όντως οφέλη και το ξανασυζητάμε... Γιατί οι πιο πολλές φρουφρουδάτες "νέες τεχνολογίες" που παρουσιάζουν ουδεμία λειτουργικότητα έχουν.
kallair Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καμια γκρινια φιλε μου απλα αποψεις και γνωμες Οι απόψεις πρέπει να είναι ορθολογικές και σφαιρικές ειδάλλιως ώρες ώρες πιάνουν τα όρια του γραφικού! Η συγκεκριμένη τεχνολογία μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και τπτ άλλο. Όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα, μεταξύ άλλων δίνει την δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες εκτός του να έχουν άλλο ένα μέσο να επικοινωνήσουν με τον κόσμο (όχι σαν μεσο χρήση pc αλλά χρήση αυτής της τεχνολογίας σαν μέσο διεπαφής με το περιβάλλον μέσω ενός pc). Mην ξεχνάμε την λαική ρήση "το νυστέρι στα χέρια του χειρούργου σωζει ζωές και στα χέρια του δολοφονου την αφαιρεί".
Avatar21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ακριβως αν το χρησιμοποιησεις σωστα θα βγει ενα ωραιο και επιθυμητο αποτελεσμα αν παλι οχι τοτε θα βγει ενα "δυσαρεστο" αποτελεσμα. Αυτο δεν λεει και η λαικη ρηση?Αυτο ειπα και εγω πιο πανω(αλλα με δικα μου λογια ) Εγω δεν ειπα πως ειναι κατι αχρηστο για την εξελιξη της επικοινωνιας η οτιδηποτε τετοιο εγω απλα ειπα πως τα παιδια και πολλοι ενηλικες θα αποβλακωθουν και θα χαζεψουν εχωντας κατι τετοιο στην κατοχη τους. Σιγουρα ειναι χρησιμο σιγουρα θα βοηθησει σε πολλα πραγματα και θα διευκολυνει πολλους ανθρωπους αλλα ολα τα πραγματα εκτος απο τα θετικα τους εχουν και τα αρνητικα τους με οτι κιαν συνεπαγεται αυτο
apnet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Οι απόψεις πρέπει να είναι ορθολογικές και σφαιρικές ειδάλλιως ώρες ώρες πιάνουν τα όρια του γραφικού! Η συγκεκριμένη τεχνολογία μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και τπτ άλλο. Όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα, μεταξύ άλλων δίνει την δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες εκτός του να έχουν άλλο ένα μέσο να επικοινωνήσουν με τον κόσμο (όχι σαν μεσο χρήση pc αλλά χρήση αυτής της τεχνολογίας σαν μέσο διεπαφής με το περιβάλλον μέσω ενός pc). Mην ξεχνάμε την λαική ρήση "το νυστέρι στα χέρια του χειρούργου σωζει ζωές και στα χέρια του δολοφονου την αφαιρεί". Για άτομα με κινητικές δυσκολίες το έβγαλαν; Έτσι το προωθούν; Σε αυτούς απευθύνονται; Αν είχαν κάνει αυτό θα συμφωνούσα μαζί σου. Τώρα όμως κινδυνεύεις εσύ να γίνεις γραφικός.
kallair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Οι απόψεις πρέπει να είναι ορθολογικές και σφαιρικές ειδάλλιως ώρες ώρες πιάνουν τα όρια του γραφικού! Η συγκεκριμένη τεχνολογία μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και τπτ άλλο. Όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα, μεταξύ άλλων δίνει την δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες εκτός του να έχουν άλλο ένα μέσο να επικοινωνήσουν με τον κόσμο (όχι σαν μεσο χρήση pc αλλά χρήση αυτής της τεχνολογίας σαν μέσο διεπαφής με το περιβάλλον μέσω ενός pc). Mην ξεχνάμε την λαική ρήση "το νυστέρι στα χέρια του χειρούργου σωζει ζωές και στα χέρια του δολοφονου την αφαιρεί". Για άτομα με κινητικές δυσκολίες το έβγαλαν; Έτσι το προωθούν; Σε αυτούς απευθύνονται; Αν είχαν κάνει αυτό θα συμφωνούσα μαζί σου. Τώρα όμως κινδυνεύεις εσύ να γίνεις γραφικός. Μαλλον πρέπει να μάθεις να διαβάζεις ελληνικά. εσυ το μόνο που έχεις δει μέχρι τώρα είναι το demonstration video που δείχνει τις δυνατότητες του σαν τεχνολογία διεπαφής. Η τεχνολογία είναι για να μας υπηρετεί. Αντί για το google maps θα μπορούσαν άνετα και πολυ πιο εύκολα να είχαν ένα βιντεο όπου να δείχνουν μεσω αυτού του χειρισμού να ενεργοποιεί αυτοματισμούς που να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητα του.
apnet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Επίσης διαβάζω πως θα το ενσωματώσει στα συστήματά της, που θα πουλάει στο μέσο χρήστη και θα το δώσει και σε άλλες εταιρείες οι οποίες και πάλι στο μέσο χρήστη θα πουλάνε κλπ κλπ. Άρα το προωθεί ως mainstream τεχνολογία. Το ότι μπορεί να έχει εφαρμογή και σε κάποιο άλλο τομέα είναι άλλο θέμα και σίγουρα για τον τομέα που μιλάς μπορεί ίσως και κάποια ΑΛΛΗ εταιρεία να αναπτύσει ανάλογες τεχνολογίες. Έχεις δει ποτέ κάτι τέτοιο να διαφημίζεται στο ευρύ κοινό; Με λίγα λόγια το παράδειγμά σου για το ότι έχει κάποιο όφελος είναι παντελώς άκυρο. Υ.Γ Αυτά τα της μόδας "μάθε ελληνικά κλπ", τα αφήνω ασχολίαστα ούτε καν αξίζει...
kallair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ποιο σημείο του τεχνολογία ΔΙΕΠΑΦΗΣ δεν καταλαβαίνεις; Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος βλέπω εγω.
apnet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που εσύ δεν κατανοείς και λέω εγώ, είναι πως η τεχνολογία αυτή είναι άχρηστη (προς ώρας έστω μέχρι να δούμε αν και πως θα την εφαρμόσουν στην πράξη) για το μέσο χρήστη. Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα που ανέφερες ως παράδειγμα, που θα μπορούσαν να έχουν όφελος από αυτήν ΔΕΝ είναι ο μέσος χρήστης. Η asus όμως στο μέσο χρήστη απευθύνεται, σε αυτόν ΚΥΡΙΩΣ το πουλάει. Σε αυτόν θα προωθήσει τις συσκευές. Από το μέσο χρήστη θα βγάλει λεφτά. Αν το πουλούσε ως ιατρικό εξοπλισμό για άτομα με κινητικά προβλήματα το παράδειγμά σου δεν θα ήταν άκυρο και εγώ δεν θα έγραφα όσα γράφω.
kallair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Seriously? Ακόμα και τώρα, αύριο να βγει στην αγορά αυτή η τεχνολογία, έχει ΑΜΕΣΗ χρήση από άτομα με κινητικά προβλήματα. ΗΔΗ υπάρχουν εφαρμογές ελέγχου ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε ένα σπίτι μέσω υπολογιστή. Και ξαναλέω γτ προφανώς δεν θες να καταλάβεις. Το συγκεκριμένο είναι τεχνολογία διεπαφής με τον ηλεκτρονικο υπολογιστή. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; http://www.itif.org/files/DQOL-7.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα