Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τεχνολογία Leap Motion 3D η οποία παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2012 και άφησε πολλά στόματα ανοιχτά, ετοιμάζεται να πάρει τον επόμενο μήνα το δρόμο προς την εμπορική διάθεση, με την ASUS να ανακοινώνει την ενσωμάτωση της σε μελλοντικά της συστήματα.Το Leap Motion 3D είναι ένα περιφερειακό το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο ενός υπολογιστή με τη χρήση χειρονομιών (gestures) στα πρότυπα του Kinect χωρίς την αναγνώριση κινήσεων του σώματος αλλά των χεριών με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά για ενσωμάτωση της τεχνολογίας Leap Motion σε συγκεκριμένους φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζια συστήματα που θα κυκλοφορήσει η ASUS μέσα στο χρόνο, περιλαμβάνοντας τη σειρά All-In-One PC's. Το app store της Leap Motion το οποίο διαθέτει εφαρμογές ειδικά βελτιστοποιημένες για χρήση με το περιφερειακό, θα βρίσκεται προεγκατεστημένο σε κάθε σύστημα της ASUS.

Η ASUS είναι ο πρώτος OEM κατασκευαστής που θα ενσωματώσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία, κάτι που αναμένεται να αλλάξει μέσα στο χρόνο με παρόμοιες συμφωνίες και με άλλες εταιρείες. Παράλληλα η εταιρεία δε κρύβει τα σχέδια ενσωμάτωσης της τεχνολογίας σε tablets, αυτοκίνητα ακόμα και σε smartphones αφού δεν αποτελεί "βαρίδι" για τους σύγχρονους επεξεργαστές.

http://www.youtube.com/watch?v=N6hCwjwzUHg

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/3/3830394/leap-motion-asus-pc-deal">theverge.com
Link.png Site: https://leapmotion.com/">Leapmotion.com

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συντομα ερχεται η μερα της πληρης αποβλακωσης...:-/

Και ο Ελληναρας με την αποψαρα του!!!Χωρις να σκεφτει τα οφελη μιας τετοιας καινοτομιας...

• Like 11
Δημοσ.

Και ο Ελληναρας με την αποψαρα του!!!Χωρις να σκεφτει τα οφελη μιας τετοιας καινοτομιας...

1ον ελληναρας?δεν ειμαι ελληνας  :)

2ον θες να αναλυσουμε τα υπερ της τεχνολογιας και τα κατα της?αυτο που ειπα το ειπα γιατι βλεπω τα παιδια ποσο πολυ απορροφημενα ειναι απο την σημερινη τεχνολογια για φαντασου οταν βγει κατι τετοιο τι θα γινει.

Αντε να ξεκολλησεις  το παιδι σου απο κει περα μετα και αντε να του μαθεις τι σημαινει να παιζει εξω απο το σπιτι  και τι σημαινει φιλία  :)

Και ναι το καταλαβα οταν το εστειλα οτι το πληρης ηταν πληρους ευχαρηστω παντως  :P

Δημοσ.

συγγνώμη αλλά ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα του thread! :-)

λοιπόν, για εκείνη την οθόνη που λέγαμε; που κουνάς τα χέρια και κάνει διάφορα; πώς σας φαίνεται; <:-)

Δημοσ.

Πολυ απλα το παιδι σου επιλεγεις εσυ τι θα του δειξεις δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο.2ον Φυσικο και επομενο ηταν αυτο να γινει πληρης ελεγχος του υπολογιστη με το χερι σου το κακο που το βλεπεις?ισα ισα θα βοηθησει και ατομα με αναπηρια,3ον δεν στην λεω το ειπα εντελως φιλικα το σχολιο  μου,4ον Τα παιδια σημερα δυστυχως η ευτυχως επιλεγουν το digital γιατι ειναι ποιο θεαματικο οπως και να εχει,πιστευω οτι και εμεις σαν παιδια αν ειχαμε ολα αυτα που υπαρχουν σημερα δεν θα επιλεγαμε το παρκο.Εμεις επιλεξαμε το παρκο και την γειτονια γιατι το κοντινοτερο σε μενα παντα σε τεχνολογια και game ηταν ενα sega megadrive και αμα ειχες και κανα gameboy στην γειτονια καθοντουσαν ολοι πανω απο το κεφαλι σου και σε εβλεπαν που επαιζες.. :)

• Like 2
Δημοσ.

Οχι βεβαια οτι τωρα τα ξεκολλας γιατι και τωρα τα ιδια σκ...τα γινονται αλλα μια καινοτομια οπως λες και συ μπορει να ειναι πολυ χρησιμη σε μερικους γιατι τους βοηθα στην δουλεια τους και πιθανοτατα να τους διευκολυνει αλλα και πολυ "επιβλαβης" για οσους δεν το χρησιμοποιουν οπως θα επρεπε και για τον σκοπο που εχει προοριστει.

Ειναι πολυ ασχημο να βλεπεις παιδια να ζουν μεσα απο μια οθονη νομιζοντας πως αυτο ειναι η ζωη.

δεν νομιζω να καταλαβεις ακριβως αυτο που θελω να πω...

Φιλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι βεβαια οτι τωρα τα ξεκολλας γιατι και τωρα τα ιδια σκ...τα γινονται αλλα μια καινοτομια οπως λες και συ μπορει να ειναι πολυ χρησιμη σε μερικους γιατι τους βοηθα στην δουλεια τους και πιθανοτατα να τους διευκολυνει αλλα και πολυ "επιβλαβης" για οσους δεν το χρησιμοποιουν οπως θα επρεπε και για τον σκοπο που εχει προοριστει.

Ειναι πολυ ασχημο να βλεπεις παιδια να ζουν μεσα απο μια οθονη νομιζοντας πως αυτο ειναι η ζωη.

δεν νομιζω να καταλαβεις ακριβως αυτο που θελω να πω...

Φιλικα παντα

Καταλαβα τι θες να πεις...Απλα το παιδι ειναι δυσκολο να καταλαβει και οταν πλεον βλεπει τον super soldier με την οπλαρα του σε γραφικα σαν να ειναι πραγματικος προτιμαει αυτο παρα το παρκο...Δυστυχως το παιδι εχει αλλιως πλασμενο τον κοσμο στο μυαλο του και επισης ενα παιδι μπορει να μην βρει αλλα παιδια να παιξει στο παρκο γιατι τα αλλα μπορει να παιζουν σε ενα computer.

Δημοσ.

Eχεις δικιο φιλε μου.Tελoς παντων υπαρχουν πολλες αποψεις-γνωμες για αυτο το θεμα οποτε ας το αφησουμε εδω γιατι βγαινουμε εκτος θεματος(οσον αφορα το thread)

Σε όλα γκρίνια!!! Σε όλα όμως...!! :S

Καμια γκρινια φιλε μου απλα αποψεις και γνωμες

Δημοσ.

Επιτέλους! "Αφή" χωρίς δαχτυλιές! :-D

Πέρα από την πλάκα πάντως, θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εξελίξεις!!!

Πάρα πολύ καλό έτσι όπως δείχνει στο βίντεο! Ανυπομονώ να το έχω κι εγώ στην καθημερινότητά μου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...