Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 5800K θα ξεπερνα οσο περναει ο καιρος τον 965 σε περισσοτερα προγραμματα που κανουν χρηση των εξτρα εντολων του και ειναι ενεργειακα πιο αποδοτικος.

• Like 2
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω φιλε μου θα εβγαζα προς το παρων τον ssd και θα τον εβαζα αργοτερα αν μου χρειζοταν

θα κοιταζα να βαλω οσο το δυνατον καλυτερο cpu μιας και ειναι η καρδια του συστηματος σου

θα εβαζα

ι5 3470 180e

mobo http://www.skroutz.gr/s/1754706/Asrock-Z77-Pro4-M.html 83e

συνολο 260e

στην αρχικη σου συνθεση

Δημοσ.

εγω φιλε μου θα εβγαζα προς το παρων τον ssd και θα τον εβαζα αργοτερα αν μου χρειζοταν

θα κοιταζα να βαλω οσο το δυνατον καλυτερο cpu μιας και ειναι η καρδια του συστηματος σου

θα εβαζα

ι5 3470 180e

mobo http://www.skroutz.gr/s/1754706/Asrock-Z77-Pro4-M.html 83e

συνολο 260e

στην αρχικη σου συνθεση

Ειναι καλυτερος ο ι5 δε λεω, πολυ ακριβος ομως. Ας ριξει λιγο τις τιμες η Intel...

Και καποιος αλλος θα μου πει "γιατι δε βαζεις τον 8350 που ειναι και 8πυρηνος και...........".

Επομένως πιστευω οτι ειναι ενταξει η συνθεση. 

Δημοσ.

οχι δεν θα σου πω να βαλεις 8350 γιατι απλα τσαμπα θα καιει η λαμπα και εχει ακριβηνει η δεη!! ποιους 8 πυρινες??

εφοσον θελεις να σου κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο βαλε κατι καλο και ποιοτηκο, το budget σου το επιτρεπει, κριμα ειναι για μενα

απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις!!!

Δημοσ.

Με την ίδια λογική να αφαιρέσει τον ssd, να αφαιρέσει και την κάρτα γραφικών να βάλει μικρότερη οθόνη να βάλει ενσύρματα πληκτρολόγια ποντίκια να βάλει μισή μνήμη  και να πάει σε socket 2011 με 3820 επεξεργαστή ...

Δημοσ.

Με την ίδια λογική να αφαιρέσει τον ssd, να αφαιρέσει και την κάρτα γραφικών να βάλει μικρότερη οθόνη να βάλει ενσύρματα πληκτρολόγια ποντίκια  και να πάει σε socket 2011 με 3820 επεξεργαστή ...

αυτη δεν ειναι λογικη κολλημα ειναι

Δημοσ.

Στις εργασίες που θα κάνει και ο FX-6300 ψιλο overcill είναι ! Ο SSD θα του δώσει την σπιράτα σε καθημερινή χρήση πράγμα που θα εκτιμηθεί πάρα πολύ από τους χρήστες. 

Δημοσ.

Εφόσον δεν μιλάμε για καμια καρτάρα (>= 7950) ή για πολύ συγκεκριμένες δουλειές σε εξειδικευμένα προγράμματα, ο FX δεν υπολείπεται σε κάτι και μάλλον προβάλλει ως καλύτερη επιλογή. Αν μπορούσε και i5 και ssd θα είχε λογική ακόμα κι έτσι αλλά τώρα δεν μπορεί να θυσιαστεί ο ssd. Αυτός θα κάνει τη διαφορά.  Στην πενταετία όλοι για πέταμα θα είναι οπότε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Δημοσ.

Στις εργασίες που θα κάνει και ο FX-6300 ψιλο overcill είναι ! Ο SSD θα του δώσει την σπιράτα σε καθημερινή χρήση πράγμα που θα εκτιμηθεί πάρα πολύ από τους χρήστες. 

Εφόσον δεν μιλάμε για καμια καρτάρα (>= 7950) ή για πολύ συγκεκριμένες δουλειές σε εξειδικευμένα προγράμματα, ο FX δεν υπολείπεται σε κάτι και μάλλον προβάλλει ως καλύτερη επιλογή. Αν μπορούσε και i5 και ssd θα είχε λογική ακόμα κι έτσι αλλά τώρα δεν μπορεί να θυσιαστεί ο ssd. Αυτός θα κάνει τη διαφορά.  Στην πενταετία όλοι για πέταμα θα είναι οπότε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα(live) του SSD. Ολοι λενε  οτι ειναι τεραστια. Το εχω δει και στο utube.

Για να δουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...