Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν παίζετε το Minecraft στο Android και θέλετε να πειράξετε το Inventory σας υπάρχει τρόπος και ονομάζεται PocketInvEditor.Το πρόγραμμα είναι δωρεάν στο Play Store και με αυτό μπορείτε να επεξεργαστείτε ότι έχετε στο Inventory ή να προσθέσετε νέα αντικείμενα όπως Diamond,TNT,Gold και ότι άλλο θέλετε.Οπότε ξεκινάμε.

1.Κατεβάζουμε το PocketInvEditor από εδώ (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zhuoweizhang.pocketinveditor&hl=el)

2.Ανοίγουμε το πρόγραμμα και επιλέγουμε τον κόσμο τον οποίο θέλουμε να πειράξουμε.

3.Πηγαίνετε Edit Inventory 

4.Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα Item και να το επεξεργαστείτε ή να πατήσετε το πλήκτρο Menu και να πατήσετε Add Empty Slot.

5.Τώρα πηγαίνετε στο Browse και επιλέξετε ότι Item θέλετε μέσα από μία λίστα.

6.Μετά αλλάξτε εάν θέλετε το Damage το οποίο εγώ ΔΕΝ το πειράζω

7.Στην συνέχεια διαλέξετε το Amount (ποσότητα) που θέλετε

8.Πατήστε το πλήκτρο Back για να ξαναπάτε στην λίστα με τα Items του Inventory σας και αν δείτε ένα μήνυμα Saved όλα έχουν πάει καλά

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να κάνετε Backup τους κόσμους σε .zip αρχεία,να αλλάξετε το κόσμο από Survival σε Creative και αντίστροφα,να αλλάξετε την θέση του παίκτη κ.τ.λ.Επίσης αν και στο Play Store λέει ότι το πρόγραμμα ΔΕΝ μπορεί να προσθέσει Items εγώ το έχω testάρει σε 3 Android συσκευές με διαφορετικό Minecraft Version και λειτουργεί κανονικότατα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως τα καταφέρνετε με το pocket minecraft, εντύπωση μου κάνει... τα νεύρα μου είχαν σπάσει τα πρώτα 24 δευτερόλεπτα 

• Like 1
Δημοσ.

Πως τα καταφέρνετε με το pocket minecraft, εντύπωση μου κάνει... τα νεύρα μου είχαν σπάσει τα πρώτα 24 δευτερόλεπτα 

Λογικά θα το είχες δοκιμάσει τότε που ήταν στις εκδόσεις Alpha.Από τότε,έχει βελτιωθεί αρκετά αν και πρέπει να βάλουν πολλά ακόμα για να "φτάσει" την έκδοση του PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...