georgep800 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Είχα στο laptop μου εγκατεστημένα τα ΧΡ στο ένα partition και στο άλλο τα Ubuntu. Έκανα επανεγκατάσταση τα ΧΡ διαγράφοντας μέσω του cd εγκατάστασης το partition που είχε τα ΧΡ, στην συνέχεια δημιούργησα δύο νέα και έκανα την εγκατάσταση σε ένα εκτων δύο. Το θέμα όμως είναι πως μετά την εγκατάσταση όταν κάνει boot δεν μου εμφανίζει επιλογή να μπω στα Ubuntu. Καμιά ιδέα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν χαθηκε το Ubuntu, απλα διαγραφηκε ο bootloader και περαστηκε αυτος των XP. Χρειαζεται απλα να επιδιορθωσεις τον bootloader 2
georgep800 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Thanks για την άμεση απάντηση! Οπότε δηλαδή με αυτήν την διαδικασία θα επανέλθω όπως πριν, έτσι; Ξεκίνησα να την κάνω, για να δούμε...
ICheats Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 έχει δίκιο ο gi0! Ακολούθησε τον οδηγό και όλα θα είναι μια χαρά! συνέβη και σε εμένα πριν λίγες μερες!
georgep800 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μόλις τελείωσα την διαδικασία και επανήλθε όπως πριν!! Thanks!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα